Kate I Luka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 jakie uściski sobie "rodzeństwo" funduje :loveu: Quote
izka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Witam :lol: Dzięki dadiii :lol: i zapraszamy do czestych odwiedzin:lol: Quote
izka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Dzień dobry:lol: Foty z dzisiejszego spaceru :lol: te same zabawy..... tarzanko .... Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 izka napisał(a): Ale rudy fajną minkę zrobił :loveu: :loveu: Quote
izka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Witamy w upalną niedziele :lol: mycie garnków:lol: Faza z pasją wylizuje kubeczki po śmietenie i robi to bardzo dokładnie super miny spiącego Rudasa:lol: no i Rudy sie obudził jak mu foty strzelałam:evil_lol: królewna Fazka kąpiel w upalny dzień Rudy od tyłu hi hi hi a to tyl fazki hi hi I na tym koniec :lol: do następnego razu :lol: Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale dobrze dziewczynie jest:evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu:;) Quote
Bodziulka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ja też chcę taką zmywarkę do garów :placz: ;) :loveu: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Byliśmy i fotki dwóch rozrabiaków widzieliśmy:grins::grins: Quote
izka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Bodziulka taką zmywarkę będziesz mieć napewno :lol: . U nas upał straszny,spacery w ciągu dnia krótkie ,bo fafle ledwo się kulają, dyszą jak parowozy :cool3: ,dopiero wieczorem jak zajdzie słonko idziemy na długi spacer i wtedy faflaki ożywają. Mój pierwszy bokser w czasie upałów jadł tylko wieczorem,po prostu nie chciał, a te dwa łobuzy ciągle chca jeść :crazyeye: .Z Fazką troszke problemów, bo nie trzyma moczu ,dużo pije ,co jest normalne przy takich upałach,ale nie wytrzymuje nawet dwuch godzin,wychodzimy wiec na szybkie siku.Byłam juz u weta ,dostała tabletki ,narezie efekt marny:cool3: ,no zobaczymy jak będzie dalej . Fotencje teraz :multi: Lezą cielska tam gdzie chłodniej:cool3: Rudas do łazienki ucieka ;) Faza nie kładzie sie na kaflach,nie wiem czemu:roll: Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Śliczne są Twoje fafulce:loveu::loveu::loveu: U nas spacerki też tylko wieczorkiem:loveu: Quote
izka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 A my Bodziulka lubimy Ciebie:multi: Faza przyłapana na toalecie połaczonej z gimnastyka :megagrin: :megagrin: Quote
izka Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Witam gorąco :lol: boksery obgryzają czyjąś ....nogę :crazyeye: :smhair2: :hmmmm: Pańcio dba żeby boksery sie nie nudziły :evil_lol: , teraz ...balonik:cool3: którego nie mogłam uchwycić :roll: Quote
Bodziulka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: to pewnie noga teściowej :hmmmm: nie, za ładna - to kochanki ;) :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='izka']A my Bodziulka lubimy Ciebie:multi: Faza przyłapana na toalecie połaczonej z gimnastyka :megagrin: :megagrin: Niczym yoga:evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ale języczek zawijasek :loveu: piwne oczy masz, komu je dasz??? Rudemu :loveu: Witaj Izo z boksikami :multi: nocną porą :multi: Quote
izka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Cześć :lol: Kasiu miło cie gościć ,Fazka świetnie sobie radzi z wylizywaniem kubeczków po śmietanie ,duże kubki rozrywa ,żeby dostać się do dna ,bo jęzorem nie sięga :evil_lol: . Bodziulka ,jeśli ta noga ,jest nogą kochanki :crazyeye: to .... ma za swoje, należało się jej :evil_lol: hi hi hi hi ,dobre mam psy:cool3: . Wczoraj póznym popołudniem przyszła upragniona burza ,padało całą noc . Wieczorny spacer był mokry ,ja uzbrojona w parasol i gumiaki i tak wrócilam cała mokra :roll: ,mimo tego było bardzo przyjemnie :cool3: Faza biegała w strugach deszczu w szaleńczym galopie ,tarzała sie , zapraszala Rudego do zabawy ,ale on tylko patrzył zdziwiony ,co tez ona wyprawia,az milo było patrzeć na tą psią radość .:lol: Quote
DORRAG Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Cześć:p A co tu sie dzieja... :crazyeye: bo nie wiem czy dobrze widzę:evil_lol: Quote
izka Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 DORRAG dobrze widzisz ,to psy mordercy :evil_lol: Bodziulka powiedziała że to noga kochanki ha ha ha Quote
Kitka20 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Hej Izka piękne masz te fafluny:loveu: Dawno mnie tu nie było ale nadrobiłam:) Quote
izka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 :lol: no daj tego balona.... :diabloti: Faza diabeł Quote
Recommended Posts