DORRAG Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dzień doberek:p Wiosny w sercu, pogody w duchu! Szczęśliwych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych życzą Mira i Fiona:p Quote
izka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Witajcie :lol: Serdecznie dziekujemy za życzenia:lol: spotkaliśmy znajomego spaniela:lol: a ten śniezno bialy psio to tez znajomek ,ma okolo 6 mies ,strasznie rozbrykany:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jakiego macie fajnego koleżkę bulika:loveu: Quote
Bodziulka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 a jaka "fajna" osoba trzymająca bulika: pet i 2 piwa :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 wiosenne turlanie się :p Bodziulka, Ty to wszystko dostrzeżesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jaka "fajna" osoba trzymająca bulika: pet i 2 piwa Quote
AśkaK Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Najlepsze po-świąteczne życzonka!:multi: Oby ta wiosna była już tylko taka piękna jak dzisiaj!:loveu: No i znowu się cieszę od ucha do ucha jak patrzę Iza na te Twoje dwie bambaryłki przekochane! Uśmiałam się z ciuchci :lol: :lol: :lol: , a teraz rozpływam się nad "Rudaskiem po śniadanku".:evil_lol: :loveu: No i Fazka pazerniocha mnie położyła!:evil_lol: :lol: [quote name='izka']Próbowała tak układać te kołeczka żeby złapać je oba :cool3: Spryciula jedna, nie ma co!:lol: Quote
DORRAG Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cześć:p A co to za stopy na asfalcie:evil_lol: Quote
izka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Witajcie wiosennie:lol: :sweetCyb: :B-fly: Bodziulka ,rudas to ostoja spokoju, zjeży sie leciutko i odejdzie i tak jest prawie z każdym psem,ale Faza diablica jedna nie przepuści zadnemu.Wszystko jedno czy pies ,suka ,czy psie dziecko ,odrazu dominacja .Własciciel bulika to młody człowiek, który nie wiele wie o wychowaniu psa ,psiak nie przychodzi na zawołanie ,ma już 6 mies ,a co bedzie dalej :niewiem: . Asiu ,widze Twoja roześmianą buzię :lol: :sweetCyb: Kate ,łąki robią się zielone jest pięknie psiaki też się cieszą i często sie turlają:lol: Madziu mamy troche znajomych psiarzy ,ale niestety Fazka wszystkie psy dominuje wiec nie bawia sie czesto. Kilka fot z wieczornego spaceru,test dla aparatu:cool3: na koniec kwitnace dzewo nocą :lol: Dorrag ,u nas dzieci rysują kredą po asfalcie ,to stopy strasznego smoka chyba ;) Quote
izka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Dziś na Rudasie znalazlam 2 kleszcze:eek2: Juz wczesniej kupiłam kropelki, zaraz zakropilam oba psy:roll: na próbę zastosuje krople Fiprex ,przed kleszczami chronia 3-5 tygodni a przed pchłami 3 miesiące ,zobaczymy co to warte:lol: . Quote
Kate I Luka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :D Fazka wącha kulfonki Rudego :evil_lol: Ja też kupiłam kropelki na pchełki i kleszcze, w sobotę wykąpałam naszego rudasa, i miałam zakropić i zapomniałam. Dziś mu wkropię bo nie chcę mieć kleszczów :shake: Quote
izka Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Zgrabny nie :cool3: juz mu ładnie sierść odrasta prawie nie widać wygolonego miejsca:lol: dziś jedziemy na działkę ,zrobie fotki :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 O jak Fazka ładnie prosi:razz: A Rudzielec pewnie, że pikkny:lol: Quote
Kate I Luka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ale się psiaki wywietrzą... śliczna pogoda, aż żal w domu siedzieć ;) Czekamy na fotki :multi: Quote
izka Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Z działki wróciliśmy póżno, pogoda była piekna ,upał jak w lipcu:crazyeye: .Psiaki takie umęczone słońcem że w drodze powrotnej poprostu zasneły:cool3: ,jak małe dzieci. Fazka uwielbia taplać się w wodzie,zatopione zabawki ,wyjmuje z wanny:lol: dzień upłynoł na wariacjach ,i awanturach o zabawki Fazka wszystko Rudemu zabierała:cool3: Quote
DORRAG Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Cześć:p [quote name='izka']Z działki wróciliśmy póżno, pogoda była piekna ,upał jak w lipcu:crazyeye: .Psiaki takie umęczone słońcem że w drodze powrotnej poprostu zasneły:cool3: ,jak małe dzieci. U nas też bardzo ciepło jest na polku i dzisiaj też tak będzie. [quote name='izka'] Fazka uwielbia taplać się w wodzie,zatopione zabawki ,wyjmuje z wanny:lol: Widzę że Faza lubi wodę:loveu: a Rudasek Quote
izka Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Cześć Dorrag:lol: Rudas nie bardzo lubi sie moczyć w wannie ale chetnie pływa:lol: My tez dzis pojedziemy ,szkoda pieknego dnia:lol: O! samolot... jak nisko! łapanie latających suchych kulek:lol: Quote
izka Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Filmik :lol: http://www.zippyvideos.com/8073545556891826/hpim4995/ Milego dnia:lol: Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Co za minka:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='izka'] Rudasek stoi, jak terminator (na filmiku);) Quote
Recommended Posts