Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie :lol:
Serdecznie dziekujemy za życzenia:lol:

spotkaliśmy znajomego spaniela:lol:

a ten śniezno bialy psio to tez znajomek ,ma okolo 6 mies ,strasznie rozbrykany:evil_lol:

Posted

Najlepsze po-świąteczne życzonka!:multi: Oby ta wiosna była już tylko taka piękna jak dzisiaj!:loveu:

No i znowu się cieszę od ucha do ucha jak patrzę Iza na te Twoje dwie bambaryłki przekochane! Uśmiałam się z ciuchci :lol: :lol: :lol: , a teraz rozpływam się nad "Rudaskiem po śniadanku".:evil_lol: :loveu:

No i Fazka pazerniocha mnie położyła!:evil_lol: :lol:

[quote name='izka']Próbowała tak układać te kołeczka żeby złapać je oba :cool3:

Spryciula jedna, nie ma co!:lol:

Posted

Witajcie wiosennie:lol: :sweetCyb: :B-fly:

Bodziulka ,rudas to ostoja spokoju, zjeży sie leciutko i odejdzie i tak jest prawie z każdym psem,ale Faza diablica jedna nie przepuści zadnemu.Wszystko jedno czy pies ,suka ,czy psie dziecko ,odrazu dominacja .Własciciel bulika to młody człowiek, który nie wiele wie o wychowaniu psa ,psiak nie przychodzi na zawołanie ,ma już 6 mies ,a co bedzie dalej :niewiem: .

Asiu ,widze Twoja roześmianą buzię :lol: :sweetCyb:

Kate ,łąki robią się zielone jest pięknie psiaki też się cieszą i często sie turlają:lol:

Madziu mamy troche znajomych psiarzy ,ale niestety Fazka wszystkie psy dominuje wiec nie bawia sie czesto.

Kilka fot z wieczornego spaceru,test dla aparatu:cool3:

na koniec kwitnace dzewo nocą :lol:

Dorrag ,u nas dzieci rysują kredą po asfalcie ,to stopy strasznego smoka chyba ;)

Posted

Dziś na Rudasie znalazlam 2 kleszcze:eek2: Juz wczesniej kupiłam kropelki, zaraz zakropilam oba psy:roll: na próbę zastosuje krople Fiprex ,przed kleszczami chronia 3-5 tygodni a przed pchłami 3 miesiące ,zobaczymy co to warte:lol: .

Posted

:D Fazka wącha kulfonki Rudego :evil_lol:

Ja też kupiłam kropelki na pchełki i kleszcze, w sobotę wykąpałam naszego rudasa, i miałam zakropić i zapomniałam. Dziś mu wkropię bo nie chcę mieć kleszczów :shake:

Posted

Zgrabny nie :cool3: juz mu ładnie sierść odrasta prawie nie widać wygolonego miejsca:lol:

dziś jedziemy na działkę ,zrobie fotki :multi: :multi:

Posted

Z działki wróciliśmy póżno, pogoda była piekna ,upał jak w lipcu:crazyeye: .Psiaki takie umęczone słońcem że w drodze powrotnej poprostu zasneły:cool3: ,jak małe dzieci.

Fazka uwielbia taplać się w wodzie,zatopione zabawki ,wyjmuje z wanny:lol:

dzień upłynoł na wariacjach ,i awanturach o zabawki Fazka wszystko Rudemu zabierała:cool3:

Posted

Cześć:p

[quote name='izka']Z działki wróciliśmy póżno, pogoda była piekna ,upał jak w lipcu:crazyeye: .Psiaki takie umęczone słońcem że w drodze powrotnej poprostu zasneły:cool3: ,jak małe dzieci.

U nas też bardzo ciepło jest na polku i dzisiaj też tak będzie.
[quote name='izka']
Fazka uwielbia taplać się w wodzie,zatopione zabawki ,wyjmuje z wanny:lol:

Widzę że Faza lubi wodę:loveu: a Rudasek

Posted

Cześć Dorrag:lol: Rudas nie bardzo lubi sie moczyć w wannie ale chetnie pływa:lol:
My tez dzis pojedziemy ,szkoda pieknego dnia:lol:

O! samolot... jak nisko!

łapanie latających suchych kulek:lol: