Bodziulka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='izka'] Faza jakby mogła, to by tą pchłę wzrokiem zabiła:evil_lol: Quote
izka Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Bodziulka to w oczach Fazy widać :lol: nie? zaraz by małego pogonila i na grzbiet wskoczyła:evil_lol: . Pogoda była dzis wymarzona ,jak wczesna wiosna:lol: uśmiechnieta mordula Rudego:lol: Quote
bonita Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Oj głuptasy, głyptasy - jak moje:evil_lol: Pozdrowionka:loveu: Quote
Kate I Luka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witajcie Fafluniaki słodkie :) Zdjęcia spacerkowe super...pogoda dopisała do spacerowania i brykania:) pańcia, no rzuć tą piłkę Quote
Kitka20 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witaj Izka jak tam się czują boksie i Ty?? Quote
izka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Witam:lol: Witam:lol: U nas nic nowego ,zupełnie nic:lol: wszyscy zdrowi, dziękujemy:lol: W piątek zabieram Rudasa na ściaganie szwów:cool3: .Fazka skaleczyła sobie przednia łapę na szkle ukrytym w trawie:crazyeye: ,ale wszystko dobrze zawijac nie trzeba:lol: Czasu troche mało ,zabiegana jakaś jestem,ale juz niedługo koniec tygodnia:multi: nareszcie:lol: Quote
izka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 No i znowu coś zle zrobiłam:nonono2: no trudno:roll: takie maluśkie fotki:cool3: dziś Faza pomagała pańci pościel nosić do prania:lol: a Rudas.....oczywiście spał i od roboty sie migał:cool3: Quote
DORRAG Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cześć:p Skad ja to znam:evil_lol: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć:p Skad ja to znam:evil_lol: :evil_lol: I ja!:evil_lol: :lol: Najlepsze posłanko to przecież to coś, co właśnie pańcia położyła na podłodze!:evil_lol: I nie ważne że ma się do swojej dyspozycji kanapę, fotel i własne legowisko...Najlepiej śpi się w pańciowej pościeli.:lol: :loveu: Quote
AśkaK Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='izka'] Hahaha! Jaka synchronizacja!!!:lol: Urocze są! A tutaj Rudas przeszedł samego siebie!!!:evil_lol: :lol: "Rozmemłany kapcioszek"!:evil_lol: Iza, a jak tam po zdjęciu szwów? U Was też znowu śnieg czy już wiosna? Bo tutaj mróz i lód.:oops: Quote
Bodziulka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='izka']Witam serdecznie:lol: to wygląda, jakby z szyi Fazy wyrastał "interes" Rudego :evil_lol: Quote
AśkaK Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ech Bodziulka, te twoje skojarzenia! Chyba tylko tobie tak to wygląda!:evil_lol: :eviltong: :lol: Quote
izka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Witam Cie Asiu:lol: i Ciebie Bodziulka:lol: U nas zimy już nie widać, ani grama tego białego opadu ,ale zato mrozem straszy już kilka dni:cool3: Szwy ściągaliśmy w piątek ,zagoiło sie super,jak na psie:lol: Rudas nawet nie drgnoł,taki twardziel:lol: .Ten wyciety guzek ,nasz Pan weterynarz poddał badaniom i okazało się ze nie był to rak ,uf kamień spadł mi z serca ,jak to usłyszałam, są to jakies komórki ,których nazwy zapomniałam:razz: , jest możliwe że pojawia sie jeszcze kiedys w okolicy gdzie był guz.Narazie jednak wszystko jest w najlepszym porządku z czego bardzo się cieszę:multi: . Quote
Bodziulka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='izka'] ale łapki trzyma :loveu: :lol: on chyba bardzo libi komputerowe sprawy :evil_lol: Quote
leemonca Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 cieszkam się bardzo, że strach się "rozwiał po kościach" w cudaśną mordeczkę proszę dużo całusków ( oczywiście w obie cudaśne mordeczki) Quote
izka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 He he he ,dobre a zobaczcie to :crazyeye: Quote
izka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Leemonca mordasy wycałowane juz na śpiąco:lol: Rudas to stary komputerowiec ,sprzety śliną zachlapuje he he he ,i przez to nigdy mi sie nie nudzi, bo Rudas dba żeby pańcia duzo ruchu miala :evil_lol: a Fazka czasem tak łapki zwija jak kotek ,została przyłapana :cool3: Znowu mieliśmy atak wściekłych skarpetek pańcia ,i znowu ofiara był Rudas:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Hej Slicznotko :loveu: A co do za paskudne skarpetki atakuja Rudaska :mad: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cześć:p Moje fafelki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Nadrobiłam całą galeryjkę:cool3: Zobaczyłam zdjęcia Baksa, Faze z jajkiem w dziobie, atakujące skarpetki Rudego; Fazke w kapciochach, normalnie wszystko, wszystko:multi: Bardzo się cieszę, że pieski tak super trafiły:p Czy piesie nie miały czasami gdzieś jeszcze jednej galeryjki, bo kojarzę, że już je podziwiałam :cool3: Quote
izka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Witam:lol: Madzia miło mi że podoba Ci się nasza galeria,pokazywałam moje psy w paru miejscach ,ale galerie mam tylko na dogo:lol: Wróciliśmy nie dawno ze spaceru,fajnie na dworze wiosnę czuć:lol: Quote
Recommended Posts