Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka']chodzące przekąski :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: smaczniejsze od kotków, bo nie uciekają na drzewo:diabloti:

Witajcie z wieczorka:multi:

Posted

Dzień Dobry w piękna słoneczną wolna sobote:multi:

Niestety niemamy wielu psich kumpli,Rudas jest nastawiony bardzo pokojowo do wszystkich psow,ale zato Faza jest straszna jedza:evil_lol: ,małymi psami poprostu sie bawi ,trącajac je łapa,podskakuje przy tym śmiesznie a pożniej zaczyna zachowywać sie tak jakby chciała je zjeść:crazyeye: ,z dużymi natomiast tylko by sie biła,a suczki to najwieksi wrogowie:roll: .Znajomy ast Hektor to najlepszy kompan do zabawy ,dla Fazy, przynajmniej nie musze sie martwic ze zrobi mu krzywde ,bawią sie bardzo ostro i to Fazka jedza lubi najbardziej.Najczesciej jednak ludziska widzac dwa boksery ,uciekaja od nas wielkim kołem, albo szybko zapinaja swoje pieski ,i ida w przeciwnym kierunku.Faza nie zawsze taka była ,może wplyw na zmianę charakteru miała sterylka?

Posted

hej Izka dawno nas tu nie było, u nas też jest świetna pogoda a psiaki są fajne, nie przejmuj się ja mam jednego Bokserka a sąsiadki tez uciekają ze swoimi psinami i jeszcze mnie policją szczują:shake: no cóż mam morderce:evil_lol:

Posted

Kitka20-ja sie tam nie przejmuje:lol: ja mam psy ,one mają siebie:lol:jest super.
Psy są ułożone ,przychodza na wołanie,wiec nie mam problemów.
Dzisiaj jak zwykle ,wybralismy sie na długi spacer, pogoda piekna:lol: i dzień wolny od pracy:multi: .

ciag dalszy nastapi ......:lol:

Posted

Psy to moja pasja:lol: uwielbiam obserwowac ich zachowania,od czasu kiedy jestem właścicielka 2 bokserów,mam mozliwosc zaobserwowania zmian jakie zachodza z bigiem czasu w ich wspólnych relacjach.Rudas jast z nami juz piaty miesiac ,psy coraz bardziej sie akceptuja ,Faza toleruje to ze Rudzielec nosi w pysku swoja zabawke i bawi się na spacerach, jest przy tym taki pocieszny ,że boki mozna zrywac:megagrin: :megagrin:
DORRAG zastanawiałam sie czy ktos zauwazy ze rudy z zabawką:lol:
Jak widać na zdjęciach Faza cały czas ma rudego na oku,a raczej pilke którą Rudy miętoli:lol:

Arystokratka witaj :lol: w naszej galerii.

Posted

[quote name='izka']
DORRAG zastanawiałam sie czy ktos zauwazy ze rudy z zabawką:lol:
Jak widać na zdjęciach Faza cały czas ma rudego na oku,a raczej pilke którą Rudy miętoli:lol:

Rzeczywiście.... Faza bardzo zapatrzona w tą Rudaskową piłkę:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jest jednak jedna zasada, Faza musi miec coś w pysiu:lol: bo inaczej Rudas nie miał by szans nawet dotknać czego kolwiek:evil_lol: , ale jak widac wszyscy zadowoleni,a ja chyba najbardziej ,widze szczesliwe psie mordeczki:multi: Mam satysfakcje ze czas i moja praca z nimi przynosi efekty .:lol: :lol:

Posted

Leemonca - zawsze warto próbować ,moze któregos dnia zjawi sie u Was drugi fafluniec:lol: .Ja taz długo namawiałam ,straciłam nadzieje,aż któregoś dnia poprostu przywiozłam Rudego do domu:lol: .Kiedy moj TZ przyszedł z pracy i zobaczył psa powiedział -a to co za bieda- i tak Rudzielec jest z nami:lol:

Posted

Mój TZ by się cieszył ale by mnie zgłuptaczył zarazem ech dopóki nie pójdziemy na swoje nie mam co marzyć o dwuch boksiach, ale jak już zamieszkamy razem to wiem już napewno(bo to uzgadnialiśmy) że zawita u nas Boksio(jakaś bida ze schronu) i marzenie TZ-ta Bernardyn

Posted

Izka!!! śliczne zdjęcia!!! zwłaszcza to u góry!!! Wszędzie widzę wiosnę i ciepełko, a u nas słońce jest piękne, niebo bez chmurek, ale jest zimno i strasznie pi.....dzi!!! i jeszcze lężą zwały śniegu!!!

Posted

Witam wieczorkiem:lol:
Dzisiejszy piekny dzień wykorzystaliśmy maksymalnie na długie spacery:lol:
Rudas dostał swoje kółeczko,i uczył sie go nosić i pilnować:lol: całkiem nie zle dawał sobie radę ;)

Rudas kiedy już sie nacieszył ze ma swoje kółko,poprostu je zostawiał:lol:
i trzeba bylo pilnować zeby zabrał je do domu;)

rzucam daaaleko:lol: