izka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Witam wieczorkiem:lol: Bazz astral -na koniec swiata i jeszcze dalej... Pańciostwo z pracy przyszło:lol: Quote
izka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Pozdrowienia dla Cioci Joli:Dog_run: Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Rudasek jaka minka :) A te fotki mnie rozbrajają :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
izka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Kate ja tez uwielbiam jak leżą razem:loveu: i pstrykam fotki jak szalona:cool3: na tym zdjeciu Faza wystraszyla sie nowego odkurzacza dlatego tylko wskoczyla do Rudasa:lol: Quote
Kate I Luka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='izka']Kate ja tez uwielbiam jak leżą razem:loveu: i pstrykam fotki jak szalona:cool3: na tym zdjeciu Faza wystraszyla sie nowego odkurzacza dlatego tylko wskoczyla do Rudasa:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='izka'] Pańciostwo z pracy przyszło:lol: Bułeczki, bułeczki, naliczyłam pięć bułeczek!!!:multi: :lol: :loveu: Powitania w wykonaniu boksi sią jedyne na świecie!!!:loveu: :lol: Faaajnie Ci Iza.:p Quote
Imbirka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 czeeeść:multi: nadrobiłam zaległości, one są cuuuuuuudne:loveu: Quote
DORRAG Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='izka'] Pańciostwo z pracy przyszło:lol: Powitania w wykonaniu Boksiów są najlepsze:loveu: :loveu: Quote
bonita Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Cześć :). Powitanckie fotki śliczne :loveu:, tak jak bym słyszała te fukające z radości nosie. Quote
izka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Czesc !:lol: Dlugo mielismy spokój z chorobami ,az tu Rudemu wyskoczył jakiś guzek:roll: z dnia na dzień,starsze boksery skłonne są do takich rzeczy ,więc szybciutko do wecika,pomacał popatrzył i powiedział -nie dobrze to wygląda:crazyeye: Rudas dostal antybiotyki, maść no i elegancki kolnierzyk:cool3: ,bo siega i gryzie to coś. Wet zdecydowal ze narazie lekarstwa,jak nie bedzie reakcji bedziemy ciać:shake: Rudy nie bardzo sie zmartwil kolnierzem,ale obija się o meble, jak jestem w domu pilnuje zeby nie podgryzał tego guzka i nie zakladam tej ochrony. Quote
Kate I Luka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Oj biedny Rudasek... Buziaczki i mizianki dla Kochaniutkiego chorowitka... słodko wygląda, mimo wszystko Quote
izka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 U wecika byl bardzo dzielny, mimo skrobania tego guzka skalpelem,twardziel :lol: Przy okazji wizyty w gabinecie ,zwarzylam Rudasa ,waży 36 kg :crazyeye: kawal chlopa:lol: . Rudy wyglada smiesznie w kolnierzu ale poza tym czuje sie dobrze. Rudas wymiziany:lol: Quote
Kitka20 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 To i wymiziaj go odemnie biedaczek niech wraca do zdrowia. Quote
Kate I Luka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Oj Rudy to totalne przeciwieństwo naszego urwisa... Jutro musimy jechać do weta pobrać mu krew i ja już się martwię co to będzie... Gastek nie da sobie nic zrobić wokół siebie... Nie wiem czy nie tzreba będzie jakimś głupi jasiem go potraktować.... Quote
izka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Rudy rzeczywiscie ma żelazne nerwy ,jemu mozna robic wszystko ,nieraz jak musimy czekac w kolejce ,bo u naszego wecika zawsze pełno ludzi,to Rudas wywali się do góry kolami i czeka drzemiąc sobie:lol: mysle ze to zachowanie spowodowane jest tym ze nie dosłyszy. Quote
izka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Kitka20 Rudas wymiziany:lol: i wycalowany od ciebie:lol: Quote
Kate I Luka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 izka napisał(a):Rudy rzeczywiscie ma żelazne nerwy ,jemu mozna robic wszystko ,nieraz jak musimy czekac w kolejce ,bo u naszego wecika zawsze pełno ludzi,to Rudas wywali się do góry kolami i czeka drzemiąc sobie:lol: mysle ze to zachowanie spowodowane jest tym ze nie dosłyszy. Iza a powiedz, Rudy całkowice nie słyszy? A wiesz może jak to z nim było?Taki się urodził, czy to efekt "czegoś"? Quote
e.v.a Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 hehe ale slodziutka lampe macie w domu:loveu: Quote
Bodziulka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 widzę, że ten guzek przy doopce - Bodziek tez taki miał całkiem niedawno - taka paskudna przetoka mu się zrobiła :shake: Quote
DORRAG Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Przekaż dużo całusów dla Rudaska... niech szybciutko mu się wszystko zagoi. Quote
Recommended Posts