Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beta&Czata']Witam, jestem na zaproszenie carycy.
Przed chwilą poszła moja jednorazowa. Jeśli Kajtyś byłby diagnozowany w Warszawie, to mamy na Ursynowie niezłego okulistę. P. Przemek Bryła od 15 lat prowadzi moje zwierzaki, więc jakby coś - mogę z nim negocjować i w ogóle pomóc. Podaję link do lecznicy:
http://www.okulistykazwierzat.pl/OZN/index.php/o-nas
Pozdrawiam
Elżbieta

super informacja , klinika wygląda porządnie:)
zdjęcia piękne , biedny psiak

Posted

jestem na zaproszenie carycy , mam od tygodnia u siebie shih tzu suczke z zapaleniem oskrzeli , zapaleniem ucha itd długo wymieniać kasa idzie na weta ale wiem ze jak z tego wyjdzie to odpoczne finansowo ;) tukłam sie z myślami jak pomóc Kajtusiowi w mojej obecnej sytaucji no i "pal licho szcześć " ja najwyzej spale dwie paczki mniej papierosów miesięcznie a te 20 zł przeznaczam na DT stałą deklaracje , jak moja Tośka wyjdzie z choroby to dorzuce wiecej :) proszę na PW podać nr konta ;)

Posted

asia300 dziękujemy kochana! Widzę ,że przelicznik papierosowy masz tak jak ja:) Kajtuś wesoło merda do Ciebie ogonkiem:) No życzymy Twojej psince powrotu do zdrowia.Już wysyłam Ci pw z kontem.
Nie wiem szczerze mówiąc czy jest zgłoszony w mikropieskach. Ja nie zgłaszałam.
Jak ktoś wie gdzie i jk to niech go zgłosi , proszę...

Posted

[quote name='Czorcik']ja jestem z Warszawy , ale tej Kliniki nie znam.
Zapamietam sobie to miejsce[/QUOTE]

Myślę, że warto, bo dr Przemek przeze lata, co go znam (a znam od początku, jak otworzył lecznicę, czyli 15 lat) ciągle się dokształca, zrobił kilka lat temu doktorat z okulistyki, wyposażył gabinet we wszystko, co niezbędne do diagnozowania i leczenia oczu, współpracuje z okulistami brytyjskimi - tam robił chyba rzeczony doktorat i jakieś studium podyplomowe, swojego wspólnika też kształci na okulistę. Oprócz tego robi wszystkie standardowe operacje i zabiegi. Poza tym - z racji współpracy z całą szóstką, bo chyba tylu ich jest w tzw. "pierwszym szeregu", psich okulistów w Polsce, może łatwiej i szybciej skonsultowac jakiś przypadek ze sławnym Garncarzem.

Posted

też nie znam tej kliniki, a bardzo mocno mogę polecić doktora Garncarza bo to jest naprawdę niesamowity lekarz!:)
ale wiadomo, że są terminy u niego, to zawsze można skonsultować Kajtusia też z innym specjalistą

Posted

jestem na zaproszenie carycy...niestety nie moge pomóc finansowo...ale powiem iż byłam w Warszawie na konsultacji u Dr Garncarza....super lekarz i super człowiek...terminy były luźne i pani w recepcji chciała nas umówić nawet na następny dzień...Dr daje zniżki bezdomniaczkom i zamiast 90 zł zapłaciliśmy 45 zł za konsultację... diagnoza mniej zadowalająca bo Bobi nie będzie widzieć niestety...ale Kajtusia warto konsultować...koszt operacji ....kosmiczny ale obserwowałam zbiórkę na operację da Duni i wiem że tu na dogo ze wsparciem fb jest to możliwe...więc działajcie cioteczki...;)
trzymam Kciuki za Kajtusiowe oczka:)

Posted

[quote name='caryca26']Dziękuję! Mam nadzieję ,że Kajtkowi dr Garncarz pomoże...[/QUOTE]

na pewno jeśli się da to pomoże!:)
i koniecznie mówcie, że on jest bezdomniakiem w DT to daje zniżkę, a może nawet wcale kasy nie wziąć;)

Posted

Przychodzę w odwiedziny do Kajtka.
Wysłałam jeszcze kilkanaście PW z zaproszeniem na wątek i prośbą o wsparcie, ale dostałam niestety dużo odpowiedzi, że niestety ludzie zadeklarowani już po uszy i finansowo pomóc nie mogą - co doskonale rozumiem.

Ale tobie Kajtek już tak niewiele brakuje :)