Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

są wieści! kopiuję z maila:

Śpi...zasnął w drugim pokoju na uroczym kocyku (jego) ale po przebudzeniu przeniósł się do sypialni :) Chyba mi tu pochrapuje coś ;-)
Dołączam 2 zdjęcia na razie z telefonu, ale chciałam szybko uchwycić jego pierwsze chwile w nowym domku :)

Pozdrawiam

Aleksandra

cioteczki jesteście happy? :)

Posted

pikola napisał(a):
Wyslalam deklaracje,a nie widze nigdzie?

Pikola, caryca26 się urlopuje, dlatego dopiero jak wróci wszystko uaktualni w pierwszym poscie
nie martw się na pewno Twoja wpłata tam będzie:)

Posted

mi się wydawała, że wcześniej była propozycja , żeby w razie czego wspomóc tą panią finansowo, w przypadku jeżeli była by szansa że leczenie psiaka przywróci mu wzrok. :)
ale niech się jeszcze decyzyjni wypowiedzą :):)

Posted

Czorcik napisał(a):
mi się wydawała, że wcześniej była propozycja , żeby w razie czego wspomóc tą panią finansowo, w przypadku jeżeli była by szansa że leczenie psiaka przywróci mu wzrok. :)
ale niech się jeszcze decyzyjni wypowiedzą :):)

To jest bardzo dobry pomysł. Takie leczenie moze być kosztowne - na pewno jakieś wsparcie by sie Kajtkowi przydało.

Posted

Gdy zajdzie taka potrzeba , to na leczenie Kajtusia jakiś grosik sie znajdzie, cioteczki piszcie o wszystkim na wątku Kajtusia.Chłopakowi trzeba pomóc.Pozdrówcie nową Panie Kajtusia.

Posted

zapytam jeszcze raz- czy pieniądze z bazarku Kajtusia ( 58 zł ) moge przekazać na inny cel ? Kajtek ma DS więc nie potrzebuje już pieniędzy. A Jest kotek- trzyłapek, i dług u niego do spłacenia. Szczeniaczki które były chore na parwo i także długo wynosił ponad 900 zł i nie wszystko jest spłacone.. Tessa, ktora potrzebuje pomocy finansowej. Wiec jaka decyzja?

Posted

[quote name='Angel']zapytam jeszcze raz- czy pieniądze z bazarku Kajtusia ( 58 zł ) moge przekazać na inny cel ? Kajtek ma DS więc nie potrzebuje już pieniędzy. A Jest kotek- trzyłapek, i dług u niego do spłacenia. Szczeniaczki które były chore na parwo i także długo wynosił ponad 900 zł i nie wszystko jest spłacone.. Tessa, ktora potrzebuje pomocy finansowej. Wiec jaka decyzja?[/QUOTE]

kurcze dziewczyny już trzeci raz ponowione jest pytanie - czy nie ma decydujących osób? może daklarowicze się wypowiedzą

Posted

ja się niestety nie wypowiem bo nie jestem deklarującą, a carycy nie ma. będzie chyba w niedzielę a najpewniej w poniedziałek.

na razie nie mamy wieści od Kajtusia ale mam maila do pani, to dziś napiszę zapytanie:)