pikola Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 MalgorzataD napisał(a):Też witam :) Ja z tych mało piszących ale staram się pomóc jeśli tylko mogę. Kochana ja na poczatku tez malo pisalam..a potem poooszlo..:lol:No bo jak nie napisac,jak kolejna bida znajduje domek.Jak sie nie cieszyc?Jak nie napisac slow pozegnania do psiaka ktoremu sie pomagalo..lub uczestniczylo w jego zyciu ,dzien po dniu..Na Dogo czasem takie cuda sie dzieja, ze reka sama pisze a ''geba'' sie sama do monitora smieje..:lol:A ze ze mnie gadula jest a pogadac ciezko wiec pisze:lol: Quote
Akrum Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Dziękuję wszystkim, którzy nie pozostali obojętni na wysłane zaproszenia - wiem, że każdy już ma dużo zobowiązań i często takie zaproszenia denerwują, bo kolejna prośba o pomoc, bo kolejna bida, której pomóc nie mogą... Zawsze jeśli ktoś nie może pomóc finansowo, to może pomóc bazarkami - dzięki ewick73, ogłoszeniami, rozsyłaniem wątku. Ja też tu przyszłam na wątek, mimo iż finansowo pomóc nie mogę, ale chociaż rozsyłam zaproszenia, podsyłam wątek gdzie się da. A takie mam jeszcze pytanie - na FB wydarzenie Kajtek ma zrobione?? Quote
ewick73 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 się przywitam... z rana... właśnie wstałam ;) Quote
Estrella Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Jestem na zaproszenie Akrum :) Kajtuś jest prześliczny!! Teraz nie pomogę finansowo, może we wrześniu dam radę, nie wiem, ale na pewno będę czytać, trzymać kciuki i hopać :) Quote
Angel Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 jeśli jest potrzeba to moge zrobić bazarek sla niego :) tylko byście musieli rozsyłać link. Quote
Amarylis Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Angel napisał(a):jeśli jest potrzeba to moge zrobić bazarek sla niego :) tylko byście musieli rozsyłać link. Ok! : ) Niebawem Radek z dogo ma przelać jakiś grosik dla Kajtka : ) Quote
caryca26 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Dzięki za wszystko! Angel jak będziesz robiła bazarek to mogę Ci też wysłać zdjęcia moich fantów bo ja bazarków nie umiem robić tylko podaj mi adres mailowy. Quote
Angel Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='caryca26']Dzięki za wszystko! Angel jak będziesz robiła bazarek to mogę Ci też wysłać zdjęcia moich fantów bo ja bazarków nie umiem robić tylko podaj mi adres mailowy. aniolek940@amorki.pl Quote
EVA2406 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Estrella napisał(a):Jestem na zaproszenie Akrum :) Kajtuś jest prześliczny!! Teraz nie pomogę finansowo, może we wrześniu dam radę, nie wiem, ale na pewno będę czytać, trzymać kciuki i hopać :) Ja też. Teraz jestem na urlopie i mam słaby dostęp do netu. Rozmawiałam kiedyś z dr Garncarzem, który powiedział mi, że dużo psów trafiających z domów do schroniska traci wzrok na skutek stresu i niestety nie ma możliwości im pomóc. Oby tak nie było w tym przypadku. Jeśli dojdzie do wizyty u okulisty mogę dołożyć 20 zł do konsultacji. Quote
martka1982 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 mi się wydaje,że u niego to jest zaćma starcza, to postępowało i postępowało aż doszło do całkowitej utraty wzroku, ale to są tylko moje przypuszczenia Quote
eliza71 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 dzisiaj zrobiłam przelew na 40zł i taką samą kwotę na razie do końca roku na początku każdego m-ca :) trzymam kciuki za słodziaczka Kajtusia :) Quote
caryca26 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Dziękujemy pięknie dziewczyny za wpłaty , deklaracje i każdą możliwą pomoc. Też mam nadzieję ,że dr Garncarz pomoże Kajtusiowi... Angel wysłałam mailem zdjęcia i opisy do bazarku. Weszło 20 zł od Enigna79 - dziękujemy! Quote
Akrum Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Estrella napisał(a):Jestem na zaproszenie Akrum :) Kajtuś jest prześliczny!! Teraz nie pomogę finansowo, może we wrześniu dam radę, nie wiem, ale na pewno będę czytać, trzymać kciuki i hopać :) EVA2406 napisał(a):Ja też. dzięki cioteczki za przybycie :) sama obecność już na wątku dużo daje - w kupie raźniej jak to się mówi :) Kajtek - jeszcze troszkę, jeszcze chwilę i wyjdziesz z schronu - daje ci na to słowo :) zdobędziemy te brakujące 100 zł deklaracji - -zobaczysz :) Quote
caryca26 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Pewnie , że zdobędziemy! Innej opcji nie przyjmuje! Quote
aganela Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Estrella napisał(a):do góry Kajtuś! :) do góry!!! Quote
Angel Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 robie bazarek- caryca czy te plyty co so po 3 sztuki to kazda po 10 zł czy cały taki trójpak ? Quote
Agnieszka_K Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 jestem na zaproszenie caryca26 dopiszcie mnie do stałej deklaracji - na razie tylko 10zł mogę niech jedzie już biedula do Ingi i zaczyna nowy rozdział w życiu! :) Quote
martka1982 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 dziękujemy bardzo Agnieszka! jak tylko caryca wejdzie na watek, to przesle Ci nr konta:) Quote
Amarylis Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Caryca, kiedy dostajesz wpłaty z TOZ-u ? Bo 5 zł z allegro miało przyjść... Quote
caryca26 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Wpłaty na TOZ dostanę jak tylko kierowniczka wróci z urlopu. Już wysyłam konto Agnieszka K . Angel - trójpak 10 zł:) Quote
Agnieszka_K Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 dostałam konto - zlecenie ustawione, kaska posłana ;) Quote
Recommended Posts