Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MalgorzataD napisał(a):
Też witam :)
Ja z tych mało piszących ale staram się pomóc jeśli tylko mogę.

Kochana ja na poczatku tez malo pisalam..a potem poooszlo..:lol:No bo jak nie napisac,jak kolejna bida znajduje domek.Jak sie nie cieszyc?Jak nie napisac slow pozegnania do psiaka ktoremu sie pomagalo..lub uczestniczylo w jego zyciu ,dzien po dniu..Na Dogo czasem takie cuda sie dzieja, ze reka sama pisze a ''geba'' sie sama do monitora smieje..:lol:A ze ze mnie gadula jest a pogadac ciezko wiec pisze:lol:

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję wszystkim, którzy nie pozostali obojętni na wysłane zaproszenia - wiem, że każdy już ma dużo zobowiązań i często takie zaproszenia denerwują, bo kolejna prośba o pomoc, bo kolejna bida, której pomóc nie mogą...

Zawsze jeśli ktoś nie może pomóc finansowo, to może pomóc bazarkami - dzięki ewick73, ogłoszeniami, rozsyłaniem wątku.

Ja też tu przyszłam na wątek, mimo iż finansowo pomóc nie mogę, ale chociaż rozsyłam zaproszenia, podsyłam wątek gdzie się da.

A takie mam jeszcze pytanie - na FB wydarzenie Kajtek ma zrobione??

Posted

Jestem na zaproszenie Akrum :) Kajtuś jest prześliczny!! Teraz nie pomogę finansowo, może we wrześniu dam radę, nie wiem, ale na pewno będę czytać, trzymać kciuki i hopać :)

Posted

Angel napisał(a):
jeśli jest potrzeba to moge zrobić bazarek sla niego :)
tylko byście musieli rozsyłać link.

Ok! : )
Niebawem Radek z dogo ma przelać jakiś grosik dla Kajtka : )

Posted

Estrella napisał(a):
Jestem na zaproszenie Akrum :) Kajtuś jest prześliczny!! Teraz nie pomogę finansowo, może we wrześniu dam radę, nie wiem, ale na pewno będę czytać, trzymać kciuki i hopać :)

Ja też.
Teraz jestem na urlopie i mam słaby dostęp do netu.

Rozmawiałam kiedyś z dr Garncarzem, który powiedział mi, że dużo psów trafiających z domów do schroniska traci wzrok na skutek stresu i niestety nie ma możliwości im pomóc. Oby tak nie było w tym przypadku.
Jeśli dojdzie do wizyty u okulisty mogę dołożyć 20 zł do konsultacji.

Posted

Dziękujemy pięknie dziewczyny za wpłaty , deklaracje i każdą możliwą pomoc.
Też mam nadzieję ,że dr Garncarz pomoże Kajtusiowi...
Angel wysłałam mailem zdjęcia i opisy do bazarku.

Weszło 20 zł od Enigna79 - dziękujemy!

Posted

Estrella napisał(a):

EVA2406 napisał(a):
Ja też.

dzięki cioteczki za przybycie :)
sama obecność już na wątku dużo daje - w kupie raźniej jak to się mówi :)

Kajtek - jeszcze troszkę, jeszcze chwilę i wyjdziesz z schronu - daje ci na to słowo :)
zdobędziemy te brakujące 100 zł deklaracji - -zobaczysz :)