Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inga wszystko juz gra...,bo na FB ,to ja zbieram deklaracje pod swoim "nazwiskiem " i to sa moi znajomi z FB ,więc jasnośc co do sprawy musi byc ;)
Ania S.K zadeklarowała 50 zł co miesiąc(mam przypominac o deklaracji ),dlatego tu piszę
teraz przesyła za 2 miesiące :lol:

Posted

[quote name='kasiek.']Inga wszystko juz gra...,bo na FB ,to ja zbieram deklaracje pod swoim "nazwiskiem " i to sa moi znajomi z FB ,więc jasnośc co do sprawy musi byc ;)
Ania S.K zadeklarowała 50 zł co miesiąc(mam przypominac o deklaracji ),dlatego tu piszę
teraz przesyła za 2 miesiące :lol:

Do buchalterii musi wrócić caryca.

Kasiek. dlaczego nie masz w sygnaturze swojej podopiecznej?

Dziewczyny, proszę, pomóżcie Kasiek.
Sunia jest juz po zabiegu sterylizacji ,pozostał dług do spłacenia....,szuka domu !

Kasia pomaga wielu psom, więc teraz pora, żeby jej pomóc

Posted

U mrowa23 miał zarezerwowane miejsce Max, jednak ktoś go nie dopilnował i zaginął. Jeden dzień z wyżywieniem kosztuje 12 zł. Ale nie wiem, czy nadal jest aktualne, więc jak wróci Caryca to trzeba pogadać na ten temat.

Posted

pikola napisał(a):
Ja wciaz mam nadzieje ze Inga przyjmie Kajtusia.

Przyjmie, przyjmie, już mi wkurw wyparował.
Tylko faktycznie z deklaracjami krucho.
Ja na razie nie pomogę, po prawdopodobnie będę musiała hotelować owczarka za 400 + dodatki.

Posted

Super Inga : )))!

Gonia13 napisał(a):
Ja moge jednorazowo się dorzucić a potem w miarę możliwości:roll:

Dziękujemy : ) każdy grosz się liczy !

a z allegro jest 10 zł + bazarek 21 zł

Posted

Bardzo dziękujemy!
A coś słychać w sprawie bazarku?
Ja mam też znajomą artystkę , która maluje obrazy , portrety ludzi , zwierząt , pejzarze i dosłownie wszystko.Maluje ze zdjęć. Mam sporo zdjęć jej prac.Normalnie za obraz olejny bierze 300 zł ale gadałam z nią np. że wzięłaby 200 zł z tego 70 zł na materiały , 80 zł dla niej a 50 zł mogoby iść na wybranego psa.
Doradźcie gdzie mam zamieścić te fotki obrazów albo ewentualnie komu wysłać ,żeby coś tu zamieścił.Mógłby to być taki bazarek czy coś w tym stylu...

Posted

jejku dobrze, że się wszystko wyjaśniło, bo nie było mnie jakiśczas na wątku i dzisiaj sięprzeraziłam, jak to wszystko poczytałam. Inga trzymam kciuki, żeby Kajtuś do ciebie pojechał