Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tyle biedakow potrzebuje pomocy :( i jak to zrobi? Ja może wpłace na Kajtkowe konto od czasu do czasu ale zadeklarowa się na stałe nie moge :(

Posted

gdy wejdziesz w adres kliknij na zdjęcie.
Rozwija się lista linków.
wejdź w prostokąt direct link i naciśnij. Zobaczysz info o kopiowaniu. Masz już zapisane w pamięci.
Wklej link direct link w bazarek przez okienko nad postem.
Mam nadzieję, że uda się
no to jeszcze coś na zachętę

Posted

inga.mm napisał(a):
Kasiek. Dzięki.
Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć.
Czy możesz zajrzeć do podpalonej suni w moim podpisie?
Jej tez potrzebne wydarzenie

Dziewczyny ja proszę zrozumcie mnie ,ja nie mam czasu ,mam dogo ,mam FB ,dużo wątków na dogo ,na FB niezliczona liczba wyd ,w tym sporo moich ,"moje kociaki "sa zagryzane przez psy i muszę tam interweniowac ....
Inga wiem o suni nie mam kiedy do niej zajrzec ..postaram się
Na FB na wyd trzeba cos pisac jeżeli nik nie jest z FB ...to postaram sie prowadzic wyd raz na jakis czas ,ale jak ktos moze byc adminem to byloby pomocne ,zaproście chociaż ludzi ,bo sa tylko moi goście...
PS Inga sunia ma wyd na FB ,juz jakiś czas.!

Posted

kasiek. napisał(a):
Dziewczyny ja proszę zrozumcie mnie ,ja nie mam czasu ,mam dogo ,mam FB ,dużo wątków na dogo ,na FB niezliczona liczba wyd ,w tym sporo moich ,"moje kociaki "sa zagryzane przez psy i muszę tam interweniowac ....
Inga wiem o suni nie mam kiedy do niej zajrzec ..postaram się
Na FB na wyd trzeba cos pisac jeżeli nik nie jest z FB ...to postaram sie prowadzic wyd raz na jakis czas ,ale jak ktos moze byc adminem to byloby pomocne ,zaproście chociaż ludzi ,bo sa tylko moi goście...
PS Inga sunia ma wyd na FB ,juz jakiś czas.!

Tak, dziś zobaczyłam, wczoraj jeszcze nie wiedziałam, a jak może pamiętasz, w fb jestem kompletną nogą.
Dzięki za Kajtka.

Drogie moje, proszę lecieć na fb i zapraszać ludzi.

Posted

Amarylis napisał(a):
te od Ciebie Inga są dobre, ale ja nie mogę tych innych cu u Ciebie nie ma zalinkować, a chciałabym tak jakby kategoriami zrobić,a nie mam tych innych płyt...

Amarylis, nie zrozumiałam: jakich innych płyt?