NusiaiJa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 caryca26 , podaj nr konta to dołożę coś maleńkiemu Kajtusiowi do jego skarbonki,to taki słodki mały psiak któremu trzeba pomóc.Jestem właścicielką 12-o letniej suni która straciła swoją Panią 2 lata temu, wypatrzyłam ją na Dogo i jestem bardzo szczęśliwa że jest z nami.Mam nazieję że kochany Kajtuś znajdzie domek i kochanego człowieka.Powodzenia maleńki! Trzymam kciuki.CiotkaE Quote
inga.mm Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Bardzo dziękujemy i liczymy na pomoc w znalezieniu ds-u Quote
fiorsteinbock Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Jestem na zaproszenie. Na chwile obecna z groszem u mnie...jak ze slońcem :( Brak. Nie wiem na jakim jestescie etapie, nie przeczytalam calego watku ale zakladalysice mu wydarzenie na FB? Nam sie udalo troszke grosza zebrac wlasnie poprzez takie wydarzenie. Moze jakies allegro cegielkowe? Zabieram sie do tematu cegielek, ale ciagle brak czasu... Bede zagladac do was i kibicowac Maluszkowi. Quote
NusiaiJa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 napisałam sms do .P.Marty w sprawie przekazania grosików dla Kajtusia. Quote
Erin32 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Dorzucić się w tej chwili nie mogę, ale zaznaczę wątek i podrzucę ślicznego Kajtusia :) Quote
piescofajnyjest Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 witam....20 zl miesiecznie proponuje:) i wiem, ze to kropla w morzu..... Quote
martka1982 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 dziękujemy! kazda kwota sie liczy:) trzymam kciuki aby udalo sie uzbierac do pietnastego zeby Kajtek nie musial dluzej czekac Quote
caryca26 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Wielkie dzięki wszystkim w imieniu swoim i Kajtusia! Wydarzenia na FB nie ma , jakby ktoś mógł mu założyć bylibysmy bardzo wdzięczni! Quote
szeregowy Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Witam, jestem siostrzeńcem carycy26 i podczas jej nieobecnosci bede ja tu zastepowal. Jesli ktos zadeklaruje sie wplacic jakas kwote na Kajtka to otrzyma ode mnie w prywatnej wiadomosci dane potrzebne do wplaty. Quote
Amarylis Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 a może te konto by na pierwszej stronie wrzucić ? nie trzeba by przesyłać ; ) Quote
caryca26 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Ja mogę wrzucić tylko w żadnym wątku nie widziałam by było tak wpisane w tytułowej... Amarylis inga.mm ma zlinkować te fotki jeszcze raz i może się w końcu uda ten bazarek odpalić. Quote
pikola Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Amarylis napisał(a):a może te konto by na pierwszej stronie wrzucić ? nie trzeba by przesyłać ; ) Z tego co wiem to nie wolno,chyba ze konto Fundacji. Quote
Amarylis Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 no mam nadzieję, bo z tego jest jak na razie tylko 21 zł... ale w sumie też coś ;) Quote
Amarylis Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 pikola napisał(a):Z tego co wiem to nie wolno,chyba ze konto Fundacji. a to tego nie wiedziałam. to w takim razie lepiej nie.. Quote
inga.mm Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 caryca26 napisał(a):Ja mogę wrzucić tylko w żadnym wątku nie widziałam by było tak wpisane w tytułowej... Amarylis inga.mm ma zlinkować te fotki jeszcze raz i może się w końcu uda ten bazarek odpalić. Hej, dotarłam do kompa chwilę temu. Co do konta - odradzam publikowanie konta prywatnego. Nie dlatego że nie wolno, tylko dla bezpieczeństwa Nie miałam dziś czasu na te zdjęcia, ale jutro mam nadzieję już zająć się tym. Quote
caryca26 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Dzięki inga. Zawsze pewnie parę groszy z bazarku wpadnie.Napisałam do kasiek. z prośbą o założenie wydarzenia na fecebooku. Quote
inga.mm Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 odchylam sie od pionu, więc życzę dobrej nocy Quote
Recommended Posts