Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caryca26 , podaj nr konta to dołożę coś maleńkiemu Kajtusiowi do jego skarbonki,to taki słodki mały psiak któremu trzeba pomóc.Jestem właścicielką 12-o letniej suni która straciła swoją Panią 2 lata temu, wypatrzyłam ją na Dogo i jestem bardzo szczęśliwa że jest z nami.Mam nazieję że kochany Kajtuś znajdzie domek i kochanego człowieka.Powodzenia maleńki! Trzymam kciuki.CiotkaE

Posted

Jestem na zaproszenie. Na chwile obecna z groszem u mnie...jak ze slońcem :( Brak.
Nie wiem na jakim jestescie etapie, nie przeczytalam calego watku ale zakladalysice mu wydarzenie na FB? Nam sie udalo troszke grosza zebrac wlasnie poprzez takie wydarzenie. Moze jakies allegro cegielkowe? Zabieram sie do tematu cegielek, ale ciagle brak czasu...

Bede zagladac do was i kibicowac Maluszkowi.

Posted

Witam, jestem siostrzeńcem carycy26 i podczas jej nieobecnosci bede ja tu zastepowal. Jesli ktos zadeklaruje sie wplacic jakas kwote na Kajtka to otrzyma ode mnie w prywatnej wiadomosci dane potrzebne do wplaty.

Posted

Ja mogę wrzucić tylko w żadnym wątku nie widziałam by było tak wpisane w tytułowej...
Amarylis inga.mm ma zlinkować te fotki jeszcze raz i może się w końcu uda ten bazarek odpalić.

Posted

Amarylis napisał(a):
a może te konto by na pierwszej stronie wrzucić ? nie trzeba by przesyłać ; )

Z tego co wiem to nie wolno,chyba ze konto Fundacji.

Posted

caryca26 napisał(a):
Ja mogę wrzucić tylko w żadnym wątku nie widziałam by było tak wpisane w tytułowej...
Amarylis inga.mm ma zlinkować te fotki jeszcze raz i może się w końcu uda ten bazarek odpalić.

Hej, dotarłam do kompa chwilę temu.
Co do konta - odradzam publikowanie konta prywatnego. Nie dlatego że nie wolno, tylko dla bezpieczeństwa
Nie miałam dziś czasu na te zdjęcia, ale jutro mam nadzieję już zająć się tym.