Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znam taką jedną osóbkę, która bardzo kocha ślepaczki....w odpowiednim czasie podsunę jej Kajtusia ale tutaj na wątku musi zacząć się coś dziać
może porozsyłaj caryca po cioteczkach z zaproszeniem do Kajtka

Posted

omi napisał(a):
Doczytałam..aż mi głupio...raczej staram się czytać ze zrozumieniem:oops:

jestem na zaproszenie - ja też przeczytałam, że nie ma łapki - jakoś tak napisane dwuznacznie

Posted

Słuchajcie,ale na zdjęciach ma wszystkie łapki,a ufam,że to są zdjęcia aktualne.Piesińce trzeba znaleźć domek,chyba o to chodzi.
A może zebrać pieniądze na diagnozę oczu i ewentualne leki.Akurat na tym się nie znam w ogóle, ale z tego co czytam na niektórych wątkach, to czasem można odwrócić los o 180 stopni.Trzeba spróbować.

Posted

Może w warunkach schroniskowych nic się nie da zrobić.Nie wiemy co ten wet stwierdził.Na jednym zdjęciu wygląda jakby Kajtuś miał zaćmę, ale to tylko zdjęcie, które może przekłamywać.
Może Caryca napisze coś więcej, jeśli ma dojście do tych informacji.Mamy pomagać jak tylko się da!!!;););)

Posted

W temacie oczek i diagnozy to Marta pewnie wie coś więcej bo ona udziela się w schronisku od wielu lat a ja od roku dopiero.Poznałam Kajtusia jak chodziłam do Lemona ( aktualnie adoptowany przez mojego siostrzeńca).W kociarni mieszkali wtedy Lemon , Lawenda ( też adoptowana ) , Golfik bez łapki no i niewidomy Kajtuś.Teraz z kotami mieszkają tylko Golf i Kajtek.Kajtuś przez ten brak wzroku jest biedny.Lemon dosłownie po nim przelatywał.Wogóle jest takim cichym ,smutnym i widać ,że zrezygnowanym psiakiem...
No i dzięki dziewczyny ,że jesteście.Przekaże Kajtusiowi ,żeby nie tracił nadziei...

Posted

inga.mm napisał(a):
u mnie mógłby mieć tylko dt, jeśli należy do psów o wadze do 6 kg.
Ale słodziutki to on jest bardzo

Inga-z nieba spadasz Aniele.Kajtuś- do 6 kg.Caryca ile Kajtuś waży,jak więcej, to odchudzać.Ale tak serio, to nie wygląda na "ciężkiego".Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!