Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Faro napisał(a):
Przecież ona nie jest w budzie :crazyeye: , ma salon w budynku - pokoik obok Maksia , tak samo wyposażony w "kanapę" i miski na stojaku i dywanik łazienkowy pod krata coby pupką nie siedziała na płytkach . Przecież nie mogłabym byc taka niesprawiedliwa i nie zadbać o staruszkę jak należy ...
Ubranko potrzebne nam na spacerki, bo Malamutki maja futra a boksinka tak lubi dłuuuugie spacerki w ich towarzystwie......

Faro!!!!!!!!!!!!!!! To ja biedna się martwię, że suńce będzie zimno, już miałam w akcie rozpaczy sama coś uszyć! A ona na salonach?!?! E to czym ja się martwiłam!

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

skąd Ci ta buda przyszła do głowy ????? toz przecież nie po to ją ze schronu wyciągaliśmy , by w budzie zimowała. Fakt, brakuje jej kołderki i kochającego własnego człowieka ale mieszka "na salonach" w hotelu .

Posted

Zaglądnij do watku Maksia - tam Patia zamieściła zdjęcie z jego salonu - Sandra ma takie samo wyposażenie tylko w w innej kolorystyce
(fakt, że to wyposażenie ponadstandardowe :evil_lol: , ale cóż, są pod moja i bokseromaniaków opieką .......)
A ubranko i tak możesz szyc - przyda sie na spaceki dla Sandry lub Maksia ;) ;)

Posted

La pegaza -SUPER takie to ja bym nie tylko dla Sandruni kupiła ale też dla Maksia i dla mojego Piracika .
Skąd takie "wytrzasnąć" ? - gdzie je mozna dostać i za ile ????
Na deszcz i na śnieżyce byłyby idealne też, bo z góry to chyba ortalion....

Posted

czy on jest producent? mam szelki z ManMat- a i są super - tylko strasznie drogie u nas - płaciłam za nie 90 zł więc może u niego są tansze jeśli to producent ? (chciałam takie dla Maksa, bo musi miec solidne , tylko cena w sklepie lecznicy mnie przerazą a w hurtowni nie maja z tej firmy)
A jak jest z rozmiarami ubranek ? czy mogłabyś pomierzyć takie ubranko - ja pomierzyłabym psiaki i byłoby wiadomo jaki rozmiar .
chyba potrzebne byłby wymiary :
długość , obwód klatki - zreszta napisz sama co bym miała wymierzyc
Czy one są ocieplone polarem a z góry ortalion ? Wyglądają bardzo solidnie
(z szelek ManMat-a jestem bardzo zadowolona więc kuszą mnie te ubranka )

Posted

znalazłam na stronie pelna-miska.pl za 130zł

Nowość na 2006 roku! Seria Howling Dog !!!
Czarny ocieplacz dla psa wykonany ze specjalistycznego nowego materiału
który składa się z trzech warstw! - zadba o odpowiednią temperaturę ciała Twojego psa. Długośc 60cm mierzone od karku do nasady ogona. Najwyższej klasy ocieplacz
dostępny na rynku !!!

Posted

no i gadałam z nim :) net pamięta jak Bazyl szelki mierzył :D

wdzianka będą po nowym roku ponieważ norwegowie wykupili co było :-?

jak coś to prosze zmierzyc linię grzbietu. Dostępne kolory to: czarny, srebrny (mówił, że kosmiczny) , żółty- b.jaskrawy, czerwony, i chyba stalowy.

Posted

Sandra ma za chwilę wizytę w Krak-vecie i kompleksowe badania. Biedulka - uszy są w okropnym stanie - nawrót jest okropny,ma wysięk ropny, a juz było tak dobrze :shake: :shake: . Miała pobrany powtórny wymaz , dziś będzie mieć powtórzone kompleksowe badanie krwi, USG - mam tyle pytań co do jej stanu zdrowia , ze musiałam to wszystko spisac sobie na kartce. Idę do lecznicy i zaczekam tam na nią .

Posted

kolejna bokserza babunia trafi niedlugo do schronu. panstwo pol roku temu wzieli Gucię z azylu po ogloszeniu w wyborczej i teraz chca ja oddac. wszystko wskazuje na to ze byla to chwilowa fascynacja. babcia sie moczy i jest glucha :placz::placz::placz: