black sheep Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Faro napisał(a):Przecież ona nie jest w budzie :crazyeye: , ma salon w budynku - pokoik obok Maksia , tak samo wyposażony w "kanapę" i miski na stojaku i dywanik łazienkowy pod krata coby pupką nie siedziała na płytkach . Przecież nie mogłabym byc taka niesprawiedliwa i nie zadbać o staruszkę jak należy ... Ubranko potrzebne nam na spacerki, bo Malamutki maja futra a boksinka tak lubi dłuuuugie spacerki w ich towarzystwie...... Faro!!!!!!!!!!!!!!! To ja biedna się martwię, że suńce będzie zimno, już miałam w akcie rozpaczy sama coś uszyć! A ona na salonach?!?! E to czym ja się martwiłam! Quote
Faro Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 skąd Ci ta buda przyszła do głowy ????? toz przecież nie po to ją ze schronu wyciągaliśmy , by w budzie zimowała. Fakt, brakuje jej kołderki i kochającego własnego człowieka ale mieszka "na salonach" w hotelu . Quote
black sheep Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Nie wiem, tyle tych psow, może coś pomyliłam, myślałam, że jak jest w hotelu, to, że tam są tylko budy... takie jak widziałam na zdjęciach... Quote
Faro Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Zaglądnij do watku Maksia - tam Patia zamieściła zdjęcie z jego salonu - Sandra ma takie samo wyposażenie tylko w w innej kolorystyce (fakt, że to wyposażenie ponadstandardowe :evil_lol: , ale cóż, są pod moja i bokseromaniaków opieką .......) A ubranko i tak możesz szyc - przyda sie na spaceki dla Sandry lub Maksia ;) ;) Quote
black sheep Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Zaglądne do Maksia:) Obawiam się, że gdybym ja uszyła ubranko... no szkada słów, ale ja umiem tylko zaszyć dzióre w skarpetce:) Quote
la_pegaza Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 a może takie?? będzie miała fachowez logiem z psim zaprzęgiem ;) jeszcze pomyśli, że jest malamutem ;) Quote
Faro Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 La pegaza -SUPER takie to ja bym nie tylko dla Sandruni kupiła ale też dla Maksia i dla mojego Piracika . Skąd takie "wytrzasnąć" ? - gdzie je mozna dostać i za ile ???? Na deszcz i na śnieżyce byłyby idealne też, bo z góry to chyba ortalion.... Quote
la_pegaza Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 manmat.prv.pl :) są po 85 zł pan jest trochę zakręcony :lol:, mogłabym w sobote podjechac kupic i Ci wysłac. tak będzie chyba najszybciej. Quote
joaaa Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Super to ubranko!!!!!!!!!!!!! Mojej babulce boksince też by się przydało. Muszę policzyc się z kaską. La_pegaza kupiłabyś mi też, w razie czego? Quote
Faro Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 czy on jest producent? mam szelki z ManMat- a i są super - tylko strasznie drogie u nas - płaciłam za nie 90 zł więc może u niego są tansze jeśli to producent ? (chciałam takie dla Maksa, bo musi miec solidne , tylko cena w sklepie lecznicy mnie przerazą a w hurtowni nie maja z tej firmy) A jak jest z rozmiarami ubranek ? czy mogłabyś pomierzyć takie ubranko - ja pomierzyłabym psiaki i byłoby wiadomo jaki rozmiar . chyba potrzebne byłby wymiary : długość , obwód klatki - zreszta napisz sama co bym miała wymierzyc Czy one są ocieplone polarem a z góry ortalion ? Wyglądają bardzo solidnie (z szelek ManMat-a jestem bardzo zadowolona więc kuszą mnie te ubranka ) Quote
joaaa Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Faro, zajrzyj na jego stronę, on to chyba sprowadza z Czech. Ale ubranek nie ma na stronie. :shake: Quote
la_pegaza Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 on je sprowadza i dlatego ma taniej :) ja mam od niego szelki,linke i obroze i jestem bardzo zadowolona :) tego sprzetu ma pol domu :lol: zapytam Agi, bo to jej modelka na zdjęciu ;) Quote
la_pegaza Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 znalazłam na stronie pelna-miska.pl za 130zł Nowość na 2006 roku! Seria Howling Dog !!! Czarny ocieplacz dla psa wykonany ze specjalistycznego nowego materiału który składa się z trzech warstw! - zadba o odpowiednią temperaturę ciała Twojego psa. Długośc 60cm mierzone od karku do nasady ogona. Najwyższej klasy ocieplacz dostępny na rynku !!! Quote
la_pegaza Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 no i gadałam z nim :) net pamięta jak Bazyl szelki mierzył :D wdzianka będą po nowym roku ponieważ norwegowie wykupili co było :-? jak coś to prosze zmierzyc linię grzbietu. Dostępne kolory to: czarny, srebrny (mówił, że kosmiczny) , żółty- b.jaskrawy, czerwony, i chyba stalowy. Quote
Iza i Avanti Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Śliczna Sandra hopka do góry.... Quote
Faro Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Sandra ma za chwilę wizytę w Krak-vecie i kompleksowe badania. Biedulka - uszy są w okropnym stanie - nawrót jest okropny,ma wysięk ropny, a juz było tak dobrze :shake: :shake: . Miała pobrany powtórny wymaz , dziś będzie mieć powtórzone kompleksowe badanie krwi, USG - mam tyle pytań co do jej stanu zdrowia , ze musiałam to wszystko spisac sobie na kartce. Idę do lecznicy i zaczekam tam na nią . Quote
Perfi Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 kolejna bokserza babunia trafi niedlugo do schronu. panstwo pol roku temu wzieli Gucię z azylu po ogloszeniu w wyborczej i teraz chca ja oddac. wszystko wskazuje na to ze byla to chwilowa fascynacja. babcia sie moczy i jest glucha :placz::placz::placz: Quote
Iza i Avanti Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ślicznotka do góry... Faro! Jak uszka??? Quote
karusiap Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 wczoraj mialam przyjemnosc zobaczyc sie z Sandrunia:loveu:mam do niej sentyment taki....uszka podobno nie najlepiej ale nie chce czegos namieszca...najlepiej niech sie Faro wypowie... Quote
black sheep Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Z tego co widziałam na fotkach, to są nakraplane:) Nie mart się, jest w doooooooooooooooooooobrych rękach:) Quote
Recommended Posts