Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śliczna jestem:) ta zmiana skórna nie zawsze oznacza chorobę. To może byc zwykły włókniaczek. Nie zmienia to faktu , że bokserki są bardzo podatne na różne nowotwory:(

Posted

black_sheep napisał(a):
Nie no... śliczna to może nie... ale słodka :) Jakie ma fajne wałeczki zwisające z pyszczka:) I te ząbki wystające:) Słodziuteńka!

:-o Jak to nie śliczna? Śliczna, śliczna, tylko tak bokserkowo śliczna :loveu:

Posted

Napiszę małymi literkami, żeby nie zapeszyć :
u Sandry znaczna poprawa z moczeniem się - już któryś z kolei dzień podkład wieczorem jest suchy. Wczoraj poprosiłam by zostawiali w siatce te podkłady po nocy i ......również one były dziś SUCHE !!! oby tak dalej :lol:

Posted

A ja musze zrobić dla niej ubranko by nie marzła chudzinka :shake: na wieczornych spacerkach (może przez świeta wygospodaruje troche czasu na dzierganie )

Posted

Faro napisał(a):
Denis ma wystarczające futro własne - nie to co boksie - zwłaszcza chudzinki , ani futra ani sadełka ,by ogrzać kosteczki :shake:

No własnie... czytałam że boksery marzną w ziemie!!!!! Ona nie może siedzieć w budzie na mrozie:(:(:(:(

Posted

a ja proponuję kupić np. taki kubraczek. W krakvecie kosztuje 41,90 zł.
Nie wątpię w umiejętności Faro, ale suczynka na święta już byłaby przyodziana, a Faro mogłaby odpocząć.

Faro zerknij na ubranka, moim zdaniem warto kupić.

Posted

Przecież ona nie jest w budzie :crazyeye: , ma salon w budynku - pokoik obok Maksia , tak samo wyposażony w "kanapę" i miski na stojaku i dywanik łazienkowy pod krata coby pupką nie siedziała na płytkach . Przecież nie mogłabym byc taka niesprawiedliwa i nie zadbać o staruszkę jak należy ...
Ubranko potrzebne nam na spacerki, bo Malamutki maja futra a boksinka tak lubi dłuuuugie spacerki w ich towarzystwie......
Jak jest zimno to nie możemy iść wspólnie, bo ona nie chce sama , bez nich wracać a boję się zeby nie zmarzła .

Aga - czy te ubranka są w "boksim" rozmiarze " Z ortalionkiem z wierzchu byłyby super .