Iza i Avanti Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Faro?????????????????????? Prosimy choć o dwa słowa.... Quote
Faro Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Sa i zdjecia zrobione i dzis o 15 .30 wizyta u lekarza tylko ....... brakuje mi czasu by o tym wszystkim pisac . Dziele go na hotel (rano i wieczór ), prace i na dom juz go brakuje ....... Quote
sugarr Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Faro może wyślij mi zdjęcia i wstawię? zak.monika@gmail.com Quote
mar.gajko Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Sandrunia jest w świetnej formie. Ucha lepsze. Faro zrobiła kolejny wymaz i czeka na wyniki czy to paskudztwo zanikło czy nie. babcia ma mnóstwo energii, na spacerki chodzi najchętniej z naszym Grallkiem lub Pajucikiem, a ostanie nawet postanowiła stadnie zapolowac na owce. Jak Paju zaczął powywać i usiłować dopaść, biedna Sandra jako uczestnik stada też postanowiła upolować, wiec obie z Faro obcasami w glębę hamowałyśmy myśliwskie zapęfy: ja malamutka, Faro ... boksi, ledwo co niby żywej. Sandrunia jest przekochana; jak tylko będę wyniki uszek Faro zaczyna intensywne szukanie domku. Quote
mar.gajko Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 To wszytsko pozory; babcia da radę nawet człowieka obalić, gdy na horyzoncie kot lub ... owce. Quote
mar.gajko Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Niby taka zadumana, niemocna. A w tym ciałku energia aż kipi. Quote
black sheep Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ale ślicznotka;) Hihi To trzymamy kciuki za wynik badania uszków;) Quote
fochistka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ona śliczna jest, wygląda jak by miała pysia pomalowanego jak afrykanie sobie malują na wojnę. napewno znajdzie się jakiś dojrzały miłośnik dojrzałych bokserów Quote
Agniest Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 i jak wyniki ? uszka już OK ? szukaj domku Sanderko :) Quote
Recommended Posts