Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faro napisał(a):
Ależ mnie wczoraj babinka zadziwiła, próbowałam sie z nia pobawić na spacerku patyczkiem (wielokrotnie wspominałam, ze nie potrafi sie bawic zabawkami) i ........ doznałam SZOKU :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: - skąd w tym "starutkim" ciałku (bo juz nie chudziutkim:evil_lol: ) tyle energi, radości, uporu i werwy ???
To nie ta Sanderka , która przyjechała poczatkiem listopada ze schronu.
Jak babinka skakała do patyczka , jak go łapała, z jakim uporem i zawzietościa szukała , gdy chowałam go za siebie , i jak domagała sie szczekaniem dalszej zabawy , zadziwiła mnie niesamowicie !!!!!
(wspomnę, ze jest troche mało delikatna - złapała patyczek wraz z moja ręka, ale zaraz puściła jak się zorientowała , ze oprócz patyczka "łapsła cos jeszcze" ;) ) .
Widać, że zabawę patyczkami to ona zna doskonale , ale z pewnością nigdy nie mała jakiejkolwiek zabawki - po prostu nie wie , że one też słuzą do zabawy.

:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Jak cudnie czyta się takie informacje!!!

Tylko zdjęć brakuje...

Posted

Obiecuję, że zdjęcia wkrótce będą , tylko korzonki mnie "puszczą" , bym mogła wziąć boksinki na dłuższy spacerek (od wczoraj jestem unieruchomiona , własnie wróciłam od lekarza ) i pogoda zrobi sie "bardziej zdjęciowa( tzn. przestanie padać czy to śnieg czy to deszcz)

Posted

Faro napisał(a):
Obiecuję, że zdjęcia wkrótce będą , tylko korzonki mnie "puszczą" , bym mogła wziąć boksinki na dłuższy spacerek (od wczoraj jestem unieruchomiona , własnie wróciłam od lekarza ) i pogoda zrobi sie "bardziej zdjęciowa( tzn. przestanie padać czy to śnieg czy to deszcz)

Zdrowia, zdrowia:lol:

Posted

ALLEGRO

Pierwsza aukcja dla boksikow pod opieka Faro :)
slicznosci na aukcjach Marta zrobila wlasnorecznie. Beda cudna ozdoba swiatecznego stolu. Dzis pojawi sie wiecej aukcji bo Martusia nie proznowala :)
Wielkanocny zajaczek

Posted

Uszka dalej leczym i chyba dłuuuuugo jeszcze będziemy leczyć (po świetach jedziemy do kontroli, bo w tym tygodniu już niestety nie uda mi sie zorganizować transportu). Na dodatek Babinka podrapała sobie je i na jednej małzowinie ma takie nieładne strupki :p. Wczoraj więc zrobiliśmy poczwórny pedicure - jaki to cierpliwy psiak , jak pięknie trzymała łapki (niczym w gabinecie kosmetycznym :evil_lol::evil_lol:) a pazurki miała ostre jak szpikulce.
Co do kondycji i humorku ...... hmmmm, nie będę pisać po raz kolejny , ze to zupełnnie nie ten pies, który przyjechał początkiem listopada do hotelu.
Sami będziecie mogli to ocenić - wczoraj była sesja foto , oj działo sie , działo.
Babcia zaskoczyła nie tylko mnie :crazyeye::crazyeye: - czekamy na zdjęcia:evil_lol: (wkrótce tu będą)

Guest Kamcia_14
Posted

- Kiedy ten domek się znajdzie ?
- Oho ! Już widzę coś na horyzoncie :cool1: