Jagoda1 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czekamy i oby piątek był szczęśliwy dla Sandry... Quote
miśiaga Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Trzymamy kciuki, aby Sandra zaakceptowała koty :happy1: Quote
Faro Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ja tez cała w nerwach - bagaże spakowane (troche tego dużawo :razz: ) za chwilę jedziemy do hotelu a potem ............ oj Sandrunia , żeby sie okazało że ty lubisz koty . Quote
Jagienka Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Faro napisał(a):Ja tez cała w nerwach - bagaże spakowane (troche tego dużawo :razz: ) za chwilę jedziemy do hotelu a potem ............ oj Sandrunia , żeby sie okazało że ty lubisz koty . Sandra, lub!!! Quote
black sheep Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Sandrunia, nepewno jesteś kocia mama, BĄDŹ! Quote
miśiaga Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 I co? I co? Faro nie męcz nas dłużej, jak Sandra w domku z kotkami się sparwuje? Quote
Faro Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dopiero przed 24 wróciłam do domu - Sandra zaś wróciła do hotelu - niestety NIE LUBI KOTÓW a jej reakcja i zachowanie wskazuje , ze była szczuta na koty. Pozostawienie jej było zbyt duzym ryzykiem dla zycia kotów . Szukamy domu bez kotów i raczej bez suk (przynajmniej duzych) Państwo bardzo czekali na Sandrę - kupili miski na stojaku , pontonik do spania . To wszystko czeka teraz na inną boksio-sierotke , ale taka która jest wychowana /przyzwyczajona do kotów (obiecałam Pani znaleźć taka - szkoda by marnował sie TAKI domek) Quote
la_pegaza Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 no szkoda :( a może Mysia z Poznania?? Teraz jest na tymczasie u studentek, które są u nas na wymianie :) Quote
black sheep Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Faro napisał(a):Dopiero przed 24 wróciłam do domu - Sandra zaś wróciła do hotelu - niestety NIE LUBI KOTÓW a jej reakcja i zachowanie wskazuje , ze była szczuta na koty. Pozostawienie jej było zbyt duzym ryzykiem dla zycia kotów . Szukamy domu bez kotów i raczej bez suk (przynajmniej duzych) Państwo bardzo czekali na Sandrę - kupili miski na stojaku , pontonik do spania . To wszystko czeka teraz na inną boksio-sierotke , ale taka która jest wychowana /przyzwyczajona do kotów (obiecałam Pani znaleźć taka - szkoda by marnował sie TAKI domek) Łeeee:placz: :placz: :placz: Faro musisz im zareklamować inną boksiorke:placz: Quote
Faro Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 to jasne jak słońce , że nie pozwolę "zmarnowac" miejsce dla boksinki w takim domku - już nad tym pracuję - tzn szukam psiaka , bo domek czeka "od już" Quote
Iza i Avanti Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Faro! Może warto spróbowac jeszcze raz... To była jej pierwsza wizyta w tym domku... Stres, nowe miejsce i jeszcze biegające kociska... Avanti też kiedyś reagował "agresją" na koty. Jak nauczył się, że to puchate coś nie jest do zjedzenia, ignoruje kocura... Może jednak Państwo zgodzą się na dłuższy okres próby... Quote
Iza i Avanti Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Błagamy o domek... Sandrunia zasługuje na lepsze dni.... Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Błagamy o domeczek dla Sandruni... Quote
Recommended Posts