Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez cała w nerwach - bagaże spakowane (troche tego dużawo :razz: ) za chwilę jedziemy do hotelu a potem ............ oj Sandrunia , żeby sie okazało że ty lubisz koty .

Posted

Faro napisał(a):
Ja tez cała w nerwach - bagaże spakowane (troche tego dużawo :razz: ) za chwilę jedziemy do hotelu a potem ............ oj Sandrunia , żeby sie okazało że ty lubisz koty .

Sandra, lub!!!

Posted

Dopiero przed 24 wróciłam do domu - Sandra zaś wróciła do hotelu - niestety NIE LUBI KOTÓW a jej reakcja i zachowanie wskazuje , ze była szczuta na koty. Pozostawienie jej było zbyt duzym ryzykiem dla zycia kotów .
Szukamy domu bez kotów i raczej bez suk (przynajmniej duzych)
Państwo bardzo czekali na Sandrę - kupili miski na stojaku , pontonik do spania . To wszystko czeka teraz na inną boksio-sierotke , ale taka która jest wychowana /przyzwyczajona do kotów (obiecałam Pani znaleźć taka - szkoda by marnował sie TAKI domek)

Posted

Faro napisał(a):
Dopiero przed 24 wróciłam do domu - Sandra zaś wróciła do hotelu - niestety NIE LUBI KOTÓW a jej reakcja i zachowanie wskazuje , ze była szczuta na koty. Pozostawienie jej było zbyt duzym ryzykiem dla zycia kotów .
Szukamy domu bez kotów i raczej bez suk (przynajmniej duzych)
Państwo bardzo czekali na Sandrę - kupili miski na stojaku , pontonik do spania . To wszystko czeka teraz na inną boksio-sierotke , ale taka która jest wychowana /przyzwyczajona do kotów (obiecałam Pani znaleźć taka - szkoda by marnował sie TAKI domek)

Łeeee:placz: :placz: :placz:

Faro musisz im zareklamować inną boksiorke:placz:

Posted

to jasne jak słońce , że nie pozwolę "zmarnowac" miejsce dla boksinki w takim domku - już nad tym pracuję - tzn szukam psiaka , bo domek czeka "od już"

Posted

Faro! Może warto spróbowac jeszcze raz... To była jej pierwsza wizyta w tym domku... Stres, nowe miejsce i jeszcze biegające kociska... Avanti też kiedyś reagował "agresją" na koty. Jak nauczył się, że to puchate coś nie jest do zjedzenia, ignoruje kocura... Może jednak Państwo zgodzą się na dłuższy okres próby...