karusiap Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 o kurcze ale by bylo cudnie...jak Sandunia do kotow?? a czy Pani zdaje sobie sparwe ze nasza slodzinke trzeba leczyc tzn uszka np?? Quote
Perfi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 tak - bedzie leczona w krakvecie :) a co do kotow to nie mamy pojecia wlasnie... :p Quote
karusiap Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 wlasnie pisalam Oli....co do kotow (pytam a sama widzialam:oops:), ze Sandrunia wykazuje nimi duze zainteresowanie..oczywiscie nie mowie ze w zlym sensie po prostu u weta w schronisku je wyczuwala i chciala do nich bardzo isc...na pewno sie przyzwyczai Quote
Kluska4 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 O kurczę, ale niespodzianka :-o Sandra odpuść kotom :mad: Chyba nie zmarnujesz takiej szansy :razz: Quote
Faro Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Póki co jutro idę do lekarza by ustalić co dalej ( do jutra Sandra dostaje jeszcze leki do uszu , trzeba zrobić kontrolny wymaz , by sprawdzić czy pozbyliśmy sie tego paskudztwa czy jeszcze nie ) Z Pania jesteśmy w kontakcie , ale te koty ........:p Quote
Nela_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witam serdecznie :lol: Nie martwiłabym się tak bardzo o "kociarstwo" Sandra wykazywała duże zaiteresowanie ale nie agresję. To ogromna różnica. Damy suni miesiac na zaadaptowanie sie w nowych warunkach. Quote
karusiap Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nela witamy na forum:) czy nasza Babcia Sandrusia juz ma cieplutko??? Quote
Nela_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Niestety jeszcze nie. Czekamy na wyniki z wymazu. Jak narazie to dom jest przygotowywany. Gdyby to tylko ode mnie zalezalo to juz wczoraj bylaby zabrana z hotelu. Quote
bulabez Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Trzymamy kciuki za Sandrę, koty i wymaz :) :) Ja sobie nie wyobrażam teraz życia bez naszej Sienki, bokserki staruszki są przekochane, bokser-babcie górą!!! Quote
miśiaga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 bulabez napisał(a):Trzymamy kciuki za Sandrę, koty i wymaz :) :) :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
AgaiTheta Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 bulabez napisał(a): bokser-babcie górą!!! Ola Kocham Cię :loveu: :evil_lol: hihihihi cudnie.... Quote
miśiaga Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Kopiuje z BF: Faro napisał(a):Niestety dziś wizyta w potencjalnym domku nie bedzie zrealizowana ( z przyczyny nie zależnej ode mnie ). Ale kciuki nadal potrzbne za relacje Sandra - 4 koty:thumbs::kociak: Quote
Jagoda1 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 bulabez napisał(a): bokserki staruszki są przekochane, bokser-babcie górą!!! I do góry po domek! Quote
black sheep Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Czekamy na wiadomości i trzymamy kciuki:) Quote
miśiaga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jak się sprawy mają? Kiedy jest planowane zapoznanie Sandry z kotami? Quote
boksiedwa Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 miśiaga napisał(a):Jak się sprawy mają? Kiedy jest planowane zapoznanie Sandry z kotami? no właśnie jak zapoznanie? Quote
Faro Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ależ jesteście niecierpliwi . Dziś byłam z Sandrą na kontrolnej wizycie - uszka nadal do leczenia, krople z antybiotykami musza byc zapuszczane co najmniej do końca lutego i na początku marca znów kontrola , by sprawdzić czy juz mozna bedzie zrobić kontrolny wymaz. Zrobiliśmy tez kontrolę poziomu wskaźników wątrobaowych - wynik będzie w piatek.Za te niecałe dwa tygodnie Sandra troszke przytyła - wazy 22,05 kg - musiałam juz "poszerzyć" troszke ubranko, bo rozpinały sie rzepy :lol: W niedziele Sandra miała znów gości - "jej Pani" przyjechała z mężem, by i On ją poznał, byli na spacerku. Jesteśmy w kontakcie telefonicznym - rozmawiałyśmy dziś po wizycie i ............ w piatek wieczór Sandra jedzie do Państwa. Jesli zaakceptuje koty - będzie miała domek. Jesli nie zaakceptyje "futrzaków" będzie niestety musiała wrócic, ale ja będe wiedziała, ze trzeba szukać domku bez kotów. Quote
Recommended Posts