black sheep Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Poznaje staruszke na fotce w kalendarzu:) Quote
Iza i Avanti Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Sandrunia prosi Mikołaja o domek.... Quote
black sheep Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ludzie co z wami? Nikt nie chce takiej uroczej mordki?;) Quote
Iza i Avanti Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Sandruniu, słoneczko.... Gdzieś tam na pewno jest dla ciebie domek.... Quote
Jagienka Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Na stronie 10 są porządne zdjęcia!! Quote
Jagoda1 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Boksia na wszystkich zdjęciach jest piękna:lol: Quote
Faro Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 U Sandruni był Mikołaj - troche sie spóźnił , ale w końcu dotarł i Sandrunia dostała piękne srebrne ,odblaskowe szelki , czarną 5 m linke treningowa - teraz może śmiało pomykac przed malamutkami na spacerku . A ponieważ jest baaardzo grzeczną dziewczynką dostała jeszcze paczke ciasteczek Eukanuby i kóleczko ringowe - gryzak . A potem Mikołaj poszedł do Maksia :evil_lol: Quote
Jagienka Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Olaboga ile prezentów. Sndruniu trafiłaś pod najlepsze skrzydła, wcale Ci się nie dziwie, że do nowego domku Ci się nie spieszy :eviltong: Quote
Faro Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Przyszły pisemne wyniki badań z W-wy - w uszach i bakterie i grzybole (na szczęście nie ma gronkowca !). Uszka wyglądają troche lepiej - choc dla mnie i tak okropnie (nigdy nie widziałam tak zaniedbanych uszu więc nie mam "punktu odniesienia"). Troche lepiej jest z tym moczeniem sie - wprawdzie Sandra jeszcze nadal popuszcza na posłanie, ale wcześniej podkłady , które wyrzucałam po całym dniu były ciężkie od moczu- teraz często ich nie wymieniam , bo są tylko pobrudzone łapkami ,czy odbite na nich własnie mokre ślady łap - wyglada na to, ze w ciągu dnia Sandra nie sika na posłanie (owszem ma mokro w boksie, ale to starszy pies i nie wystarczą jej tylko dwa spacery dziennie więc sika w boksie przy kracie). nie wiem jak wyglądaja podkłady po nocy , to też ważna informacja . Quote
kiwi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 obserwowalam raz sandre dlugo, bo na czas wypuszczenia szczeniakow rottkow zostalam zamknieta w boksie togo a to naprzeciwko nasiusiala w boksie bo nie mogla sie doczekac swojej kolejki spaceru a ja nie moglam nic pomoc w tej materii sprobujcie poprosic Pana Tomka zbye sandra ychodzila na poczatku, to mzoe pomoc jej bo takie trzymanie to nic fajnego Quote
Iza i Avanti Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 hopkaj słodka Sandruniu do góry.... Quote
black sheep Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='AgusiaTerierka']Boksia na wszystkich zdjęciach jest piękna:lol: O tak! W życiu nie widziałam tak urodziwej suni:) Uroczy pyszczek:loveu: :lol: Quote
black sheep Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Faro napisał(a):U Sandruni był Mikołaj - troche sie spóźnił , ale w końcu dotarł i Sandrunia dostała piękne srebrne ,odblaskowe szelki , czarną 5 m linke treningowa - teraz może śmiało pomykac przed malamutkami na spacerku . A ponieważ jest baaardzo grzeczną dziewczynką dostała jeszcze paczke ciasteczek Eukanuby i kóleczko ringowe - gryzak . A potem Mikołaj poszedł do Maksia :evil_lol: Łał!!! Jaki dobry Mikołaj! :multi: Quote
Iza i Avanti Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Patia']A tu widać mikołajowe prezenty: :loveu: Słodka dziewczynka.... Quote
Recommended Posts