Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Sandruni był Mikołaj - troche sie spóźnił , ale w końcu dotarł i Sandrunia dostała piękne srebrne ,odblaskowe szelki , czarną 5 m linke treningowa - teraz może śmiało pomykac przed malamutkami na spacerku . A ponieważ jest baaardzo grzeczną dziewczynką dostała jeszcze paczke ciasteczek Eukanuby i kóleczko ringowe - gryzak . A potem Mikołaj poszedł do Maksia :evil_lol:

Posted

Przyszły pisemne wyniki badań z W-wy - w uszach i bakterie i grzybole (na szczęście nie ma gronkowca !). Uszka wyglądają troche lepiej - choc dla mnie i tak okropnie (nigdy nie widziałam tak zaniedbanych uszu więc nie mam "punktu odniesienia"). Troche lepiej jest z tym moczeniem sie - wprawdzie Sandra jeszcze nadal popuszcza na posłanie, ale wcześniej podkłady , które wyrzucałam po całym dniu były ciężkie od moczu- teraz często ich nie wymieniam , bo są tylko pobrudzone łapkami ,czy odbite na nich własnie mokre ślady łap - wyglada na to, ze w ciągu dnia Sandra nie sika na posłanie (owszem ma mokro w boksie, ale to starszy pies i nie wystarczą jej tylko dwa spacery dziennie więc sika w boksie przy kracie). nie wiem jak wyglądaja podkłady po nocy , to też ważna informacja .

Posted

obserwowalam raz sandre dlugo, bo na czas wypuszczenia szczeniakow rottkow zostalam zamknieta w boksie togo a to naprzeciwko
nasiusiala w boksie bo nie mogla sie doczekac swojej kolejki spaceru
a ja nie moglam nic pomoc w tej materii
sprobujcie poprosic Pana Tomka zbye sandra ychodzila na poczatku, to mzoe pomoc jej bo takie trzymanie to nic fajnego

Posted

Faro napisał(a):
U Sandruni był Mikołaj - troche sie spóźnił , ale w końcu dotarł i Sandrunia dostała piękne srebrne ,odblaskowe szelki , czarną 5 m linke treningowa - teraz może śmiało pomykac przed malamutkami na spacerku . A ponieważ jest baaardzo grzeczną dziewczynką dostała jeszcze paczke ciasteczek Eukanuby i kóleczko ringowe - gryzak . A potem Mikołaj poszedł do Maksia :evil_lol:

Łał!!! Jaki dobry Mikołaj! :multi: