fonia123 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 eee, chyba nie zje ;) z Pumbiastym się dobrze dogadywała, no ale fakt, Laki jest nieco większy. No to wiem, Pumbiastego pożyczę od Anki :D w końcu Pegosia też musi mieć jakiegoś kolegę, a nie taka samiusieńka ;) Quote
iwlajn Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ja bym chętnie poznała lovelaska Pumbę :) Ale Lakusia też, więc nie zmieniaj planów i przyjeżdżaj z Lakim:) Quote
fonia123 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 już jesteśmy po wszystkim. operacja trwała bardzo długo, ale się wszystko udało Pozostawiony przy poprzednim zabiegu ostry kikut kości udowej, który tarł i powodował ból, został usunięty wraz z odłamkami. Wycinek narośli został wysłany do badania histopatologicznego. Doktor nie jest pewny co to było, raczej jakaś torbiel z płynem surowiczym, ale widział takie coś po raz pierwszy, także pobrał wycinek na wszelki wypadek. Laki teraz śpi pod kocykami, nie jest jeszcze do końca wybudzony, także zostawiłam go na razie w spokoju. Przez 2 tygodnie ma mieć spokojne spacery na smyczy i potem kontrola. Dziękuję wszystkim, którzy trzymali kciuki Quote
iwlajn Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 To dobrze, że już po operacji i wszystko odbyło się pomyślnie. "Pozostawiony ostry kikut kości udowej" brzmi przerażająco. Jak to musiało boleć Lakiego:shake: Niech szybko wraca do zdrowia nasz rekonwalescent, przesyłamy uściski:loveu: Quote
fonia123 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 dziękujemy :) właśnie byliśmy na krótkim spacerku. Laki jest bardzo biedny i słabiutki póki co :shake: ale myślę, że jutro, góra za 2 dni będzie znowu diabłem wcielonym :evil_lol: Quote
chita Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 bidulek, naciesz sie nim takim spokojnym bo to nie dlugo potrwa:evil_lol: Quote
Barkelona Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 bidulek! uściski dla rekonwalescenta, oby szybko wrócił do formy! :) Quote
fonia123 Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 zapraszamy na bazarek dla Luckiego: http://www.bull-bazarek.eu/auction_offer_view.htm?ao=573 Jeśli jesteś chętny na reklamę hodowli, reproduktora, miotu, bądź własnej firmy, sklepu itp. na 'Bulterier - Forum o rasie', czyli: ...to ta aukcja jest dla Ciebie. Forum posiada bardzo wysoką pozycję w Google, page rank 4, sporą oglądalność i liczbę odwiedzin, więc reklamując się tam, napewno staniesz się widoczny nie tylko dla jego użytkowników, ale i również na przykład dla osób postronnych chcących kupić szczeniaka, bądź zainteresowanych ofertą Twojej firmy ;) Quote
Barkelona Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 haha nawet w "kaftanie bezpieczeństwa" chwyci za zabawkę :) to dobra oznaka! Quote
fonia123 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 humorek mu na szczęście dopisuje :) w ogóle wydaje mi się, że jest w lepszym nastroju niż przed operacją :) Quote
Barkelona Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 I pewnie tak jest - już go nóżka nie boli :) Wulkan energii Lucky wraca do pełni sił :) Quote
iwlajn Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Laki absolutnie nie wygląda jakby był po operacji. To silny piesek, tylko jak on tą łapkę będzie oszczędzał jak on taki aktywny? Quote
fonia123 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 chodzi tylko na smyczy, ale za kilka dni, już troszkę będzie mógł pobrykać :) w przyszły wtorek zdejmujemy szwy i będzie już pełny wywściek :D Quote
magdyska25 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 i jak tam się miewa psiak? Wszystko dobrze? Quote
fonia123 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 wszystko dobrze póki co, ale niestety weta dziś ie było, także wizyta kontrolna i zdjęcie szwów w czwartek. Quote
fonia123 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 magdyska25 napisał(a):Może nie zauważył? ;) a właśnie że zauważył :eviltong: jest po prostu grzecznym chłopczykiem i już zrozumiał, że kotecków nie wolno zjadać :evil_lol: Quote
chita Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 no co Ty! on sie oblizuje bo czeka az sie kotecek na tym grzejniku upiecze, na ciepło są smaczniejsze:eviltong: Quote
Barkelona Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 ja mam wrażenie że to ten kotecek się jakoś z apetytem przypatruje Lakiemu... ;) Quote
fonia123 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 bardzo prosimy o głosy na Tumisia w konkursie "Paka dla najsmutniejszego bezdomniaka". Tumiś to ok. 10 letni amstaff, którego "właściciel" postanowił się pozbyć wrzucając psiaka na posesję do sąsiada z młodym, bardzo agresywnym astem. Tumiś bronił się przez 2 godziny, zanim psy zostały rozdzielone :( Teraz Tumiś gaśnie w schronisku... Wątek Tumisia: [URL]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=5861[/URL] i link do konkursu: [URL]http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=81&t=7005&p=166988#p166988[/URL] Quote
Recommended Posts