Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alwarko w Polsce i domek...Trudna sprawa... Takie ciężkie przypadki u nas to za granicę trafiały. W Polsce ciężko będzie.Ale też kibicuje mu z całego serca.Bo to jest mały dzielny piecho o wielkim serduchu.

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trufla nie ma wątku, więc napiszę tutaj, ponieważ wiem MariBar,że sunia zapadła Ci w pamięć
dzwoniłam do właścicielki - jest bardzo zadowolona z Trufli, mówi,że to mądra suczka, dużo śpi, ani razu nie załatwiła się w domu - gdy chce wyjść podchodzi do swojej pani a potem prowadzi ją do przedpokoju
wciąga dużo jedzonka, na spacerach grzeczna jedyny minus to taki,że szczeka na rowerzystów
przesypia ładnie całe noce i nie przychodzi spać do swojej pani tylko śpi w innym pokoju, sama

pani mówiła jeszcze,że wszyscy komentują jaka to Trufla ładna a pani dobra,bo wzięła psiaka ze schroniska
a poza tym Trufla zrobiła furorę w tej gazecie, bo do tej pory dzwonią do mnie ludzie chętni ją zaadoptować....

Posted

Martka!
BARDZO dziekuje ze piszesz o Trufli. Ta malutka naprawde ukradla mi w serce. TAK SIE CIESZE ze znalazla DOM i PANIA. Mam nadzieje ze juz tam zostanie :loveu:

Licze dni do odebrania Golfika/Dropsika i juz doczekac sie nie moge.
Mam nadzieje ze macie "reke na pulsie" tam w Koninie w sprawie paszportu i odrobaczenia :evil_lol:

Marze zeby znalazl sie dom dla Alwarka ktory jest tez moja MILOSCIA.

pozdrawiam M

Posted

Probuje znalezc jakies strony na FB i kontakty z ludzmi zainteresowanymi adopcja psiakow z zagranicy. Wiem ze sa strony na FB adopcyjne dla kalekich psiakow m.i z Romuni.

Ja o nim napewno NIE zapomne i bede probowac co moge.
Dobrze ze te p... przepisy sie zmienily i 120 dni zmniejszyli do 21 !!!!!!! To ulatwi ewentualne adopcje.

Ja odbieram Golfika/Dropsika ...16.01.12 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamietajcie paszport i odrobaczenie chlopaka ;)))

pozdrawiam M

Posted

Chlopak z czipem taki komputerowy no i teraz moze w gazecie :bigcool:

Ja juz doczekac sie nie moge bo w nastepny PONIEDZIALEK nareszcie razem :painting:

A jak sie gazeta nazywa?

Posted

nazwe przesle Ci na pw, bo nie bede im tu robic reklamy, zreszta nie ma czego;)
ktos im podał info,że znalazłaś Golfa na stronie schroniska ale to chyba nieprawda nie? pierwszy kontakt miałaś z carycą, bo to w jej ogłoszeniu znalazłaś Golfa czy ja mylę fakty?

Posted

martka!
Ja szukalam psa z grupy tzw. niepelnosprawnych. Mam w rodzinie trzylapkowca i wiem ze to ZADNE KALECTWO. Psy radza sobie super. Nasza sunia biega, plywa i wskakuje do lozka ;) bez problemu. Wybilam w wyszukiwarce na internecie haslo: "Trzylapki" i tak weszlam na "Konińskie trzyłapki czekają! Straciły łapę, czy straciły szanse na dom? ". Tam zobaczylam Golfa! KONIEC! To byla milosc od pierwszego wejrzenia! To byl MOJ PIES! On jest poprostu cudny.
Strasznie balam sie ze jest juz adoptowany bo przeciez byl oglaszany w wielu miejscach tyle razy. Ale nie on byl ciagle do wziecia!!
Za 5 dni zobacze go i zaczynam ....rozpieszczac ;)

Poszlam na internetowe wydanie tej gazety ale nic nie znalazlam o schronisku :(

pozdrawiam M

Posted (edited)

martka, to dzieki pracy wolontariuszy zwrocilam uwage na Golfisia :) i to dzieki nim "trafilam" do Konina. Ja nigdy nie bylam przedtem w tym miescie i patrzac na strony schronisk nigdy bym nie spojrzala na Konin. Wroclaw i Warszawa byly miastami "mojego" wyboru ( mam tam rodzine).

sciskam M

Edited by MariBar
Posted

Juz w Warszawie. Jutro o 15tej!!!!! ODBIERAM GOLFIKA'!!!!!!!!!!! TAK sie ciesze!!!!!!!!! Najsliczniejszemu psiemuchlopaczkowi ... grozi zacalowanie na smierc!!!! Teraz ALWAREK i MAGMA musza znalezc domki!!!