Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaskoczę Was. Pojawiła się dzisiaj w Schronisku Pani chętna na Golfika ;) Była bardzo zadowolona, że na Golfa czeka dom, więc przeszliśmy do kotów (chciała kota i psa), ale również kot, którego sobie upatrzyła (chory i stary) jedzie we wtorek do domu!
Na szczęście będzie szukać w naszych schronie innych kandydatów!

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Kamaro jej nie urzekł jak była w kociarni?
dzisiaj Golf pokazał na co go stać, na spacerze wyturlał się w g.....ie :) psom się to czasem zdarza, żadna nowość, dzielnie zaniósł swoją zdobyczną "perfumę" do kociarni. z pewnością teraz umila innym czas osobliwym smrodkiem:)

Posted

Golfiu wyspacerowany, ślad na szyi po perfumie sprzed dwóch dni nadal widoczny
biegał dziś z wywieszonym jęzorem i był bardzo szczęśliwy
powiedział mi na ucho,że chciałby już zrobić pożytek z tego chipa;)

Posted

Szampon jest juz kupiony ;))) a i ja juz sie nie moge doczekac tego 9.12. BARDZO PROSZE aby mu pobrali krew jak najszybciej, bo do tych cholernych 120 dni dojda jeszcze te "pulawskie" :(( a ja chcialabym juz planowac tak bardziej konkretnie odbior tego smierdzielca :))))

M

Posted

Golfiak wyspacerowany, poszedł na długi spacer i już trochę spowalniał, bo mu się nie chciało dreptać ale do schroniska też wracać nie chcial, a na ogół nie ma z tym u niego problemu, on akceptuje tę swoją kociarnię,zresztą to najlepsze miejsce w schronie dla psiaka - taki azyl. gdyby nie brak łapki, pewnie by tam nie mieszkał, a tak to.... chyba nie będzie wspominał schroniska aż tak źle:)

Posted

Golfiarz się dzisiaj wyszalał...on jest w tym taki śmieszny, z radości zatacza kółka wokół człowieka w zawrotnym tempie,potem podbiega chce dać buzi, wtedy wyklepuję go po tyłeczku, to sprawia,że jeszcze więcej w nim wigoru i jedzie z kolejnym kółkiem i tak parę razy....

Maribar będziesz musiała uważać na niego,bo niestety ma brzydki nawyk - biegnie do jadącego auta i je obszczekuje jeśli ma nastrój

Posted

Bilet kupiony!!!!!!!! Teraz tylko najszybciej ta proba krwi. Martko, dzieki ze mi o Golfikowym nawyku powiedzialas. Moze dlatego potracil go samochod??? Bede na to ekstra uwazac :)

Posted

MariBar napisał(a):
Bilet kupiony!!!!!!!! Teraz tylko najszybciej ta proba krwi. Martko, dzieki ze mi o Golfikowym nawyku powiedzialas. Moze dlatego potracil go samochod??? Bede na to ekstra uwazac :)

bardzo możliwe,że w ten sposób doszło do uszkodzenia jego łapki

Posted

Zostalo 10 dni z tych 120tu :) + te "pulawskie" dni potrzebne na analize krwi + te do mojego przyjazdu w styczniu :placz: = jeszcze troche, ale z kazdym dniem blizej :loveu:

Ja Trufle "reklamowalam" na FB. Ludzie ktorzy kochaja jamnikowate mieli ja rozeslac dalej. Mniejmy nadzieje ze znajdzie dom bo jest przemila :shake:

pozdrawiam M