Ag_konin Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Zaskoczę Was. Pojawiła się dzisiaj w Schronisku Pani chętna na Golfika ;) Była bardzo zadowolona, że na Golfa czeka dom, więc przeszliśmy do kotów (chciała kota i psa), ale również kot, którego sobie upatrzyła (chory i stary) jedzie we wtorek do domu! Na szczęście będzie szukać w naszych schronie innych kandydatów! Quote
martka1982 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 a Kamaro jej nie urzekł jak była w kociarni? dzisiaj Golf pokazał na co go stać, na spacerze wyturlał się w g.....ie :) psom się to czasem zdarza, żadna nowość, dzielnie zaniósł swoją zdobyczną "perfumę" do kociarni. z pewnością teraz umila innym czas osobliwym smrodkiem:) Quote
Ag_konin Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 martka1982 napisał(a):a Kamaro jej nie urzekł jak była w kociarni? Raczej nie, bo to młody pies. Quote
martka1982 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Golfiu wyspacerowany, ślad na szyi po perfumie sprzed dwóch dni nadal widoczny biegał dziś z wywieszonym jęzorem i był bardzo szczęśliwy powiedział mi na ucho,że chciałby już zrobić pożytek z tego chipa;) Quote
MariBar Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Szampon jest juz kupiony ;))) a i ja juz sie nie moge doczekac tego 9.12. BARDZO PROSZE aby mu pobrali krew jak najszybciej, bo do tych cholernych 120 dni dojda jeszcze te "pulawskie" :(( a ja chcialabym juz planowac tak bardziej konkretnie odbior tego smierdzielca :)))) M Quote
martka1982 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Golfiak wyspacerowany, poszedł na długi spacer i już trochę spowalniał, bo mu się nie chciało dreptać ale do schroniska też wracać nie chcial, a na ogół nie ma z tym u niego problemu, on akceptuje tę swoją kociarnię,zresztą to najlepsze miejsce w schronie dla psiaka - taki azyl. gdyby nie brak łapki, pewnie by tam nie mieszkał, a tak to.... chyba nie będzie wspominał schroniska aż tak źle:) Quote
caryca26 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Fakt , mnie też ujął od pierwszego wejrzenia:) Quote
martka1982 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Golfiarz się dzisiaj wyszalał...on jest w tym taki śmieszny, z radości zatacza kółka wokół człowieka w zawrotnym tempie,potem podbiega chce dać buzi, wtedy wyklepuję go po tyłeczku, to sprawia,że jeszcze więcej w nim wigoru i jedzie z kolejnym kółkiem i tak parę razy.... Maribar będziesz musiała uważać na niego,bo niestety ma brzydki nawyk - biegnie do jadącego auta i je obszczekuje jeśli ma nastrój Quote
MariBar Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Bilet kupiony!!!!!!!! Teraz tylko najszybciej ta proba krwi. Martko, dzieki ze mi o Golfikowym nawyku powiedzialas. Moze dlatego potracil go samochod??? Bede na to ekstra uwazac :) Quote
martka1982 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 MariBar napisał(a):Bilet kupiony!!!!!!!! Teraz tylko najszybciej ta proba krwi. Martko, dzieki ze mi o Golfikowym nawyku powiedzialas. Moze dlatego potracil go samochod??? Bede na to ekstra uwazac :) bardzo możliwe,że w ten sposób doszło do uszkodzenia jego łapki Quote
MariBar Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Klatka zamowiona! Dropseman, juz nie dlugo! Quote
MariBar Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Klatka juz w Warszawie. Brakuje tylko Golfisia. Cioteczki podeslijcie jakies zdjatko mojego chlopaka :))) Moze tez takie z kocurkami-lokatorami ? ;))) Milego weekendu M Quote
Ag_konin Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Szok! Tylko 10 dni jeszcze? Trufla sama w kociarni z psów się zapłacze za Golfem ;) Quote
MariBar Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Zostalo 10 dni z tych 120tu :) + te "pulawskie" dni potrzebne na analize krwi + te do mojego przyjazdu w styczniu :placz: = jeszcze troche, ale z kazdym dniem blizej :loveu: Ja Trufle "reklamowalam" na FB. Ludzie ktorzy kochaja jamnikowate mieli ja rozeslac dalej. Mniejmy nadzieje ze znajdzie dom bo jest przemila :shake: pozdrawiam M Quote
MariBar Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 :lol::lol::lol::lol: Jeszcze tylko SIEDEM dni!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts