Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a proszę pamietać,że po tych 120 dniach zostanie pobrana krew do badan i wysłana. na wyniki czeka się okolo 2-3 tyg i dopiero wtedy może jechać, więc w rezultacie wszystko będzie trwało trochę dłużej

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieje ze badanie krwi zostanie umowione z pania weterynarz juz na 10.12. i wyslane do Pulaw tego samego dnia. Niech nie bedzie z tym opoznienia! Zbliza sie zima i wszystkie podroze wydaja sie trudniejsze a z Norwegi do Polski jest kawalek. Dzis minelo 99 dni! Hurrrrra nareszcie dwuliczbowa cyfra ;)

pozdrawiam wszystkie koninskie dobre duszyczki M

Posted

Golf jest rewelacyjny, soboty i niedziele spedza z nami na trawce, uwielbia obgryzac kosci, jak sie go poklepie po dupce to dostaje szwunku i zaczyna biegac jak szalony robiac kółka po trawie.... super gosc z niego! na pewno bedziecie zadowoleni:)

Posted

Martko!

Ja WIEM ze on jest SUPER! Jest niesmialy ale tam w srodku tego kluseczkowego cialka mieszka dobra psia duszyczka. My sie go juz doczekac nie mozemy:)
W Norwegi beda chyba zmiany przepisow wjazdu zwierzat. Maja je zlagodzic i odejsc od tych p...onych 120 dni . Narazie zostalo to przedlozone rzadowi do "poczytania". Zobaczymy co z tego wyjdzie.
A my dalej czekamy i jeszcze 72 dni

pozdrawiam wszystkie koninskie cioteczki M

Posted

Milo slyszec ze z Golfikiem wszystko dobrze :)

A dzis minelo 60 DNI od szczepionki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A wiec POLOWA "wyroku" za nami!!!!!!!!!!!! Teraz tylko "Z GORKI"!!!!!!!!!!!

pozdrawiam M

Posted

kolega go zmierzył, uważa że klatka powinna być 100x100 a wysokość 50cm. ja bym się jednak bała samolotu. czytałam o psie, który takiej podróży nie przeżył.
nie mamy wagi w schronie

Posted

Mysle ze dobrze pojdzie. Wiele pieskow lata i to takich znalezionych na ulicach Romuni. Czesto leca do USA i jest OK. Gdybym miala po niego przyjechac to musialoby to byc w lecie moze w sierpniu :(( W zimie niestety zostaje nam tylko samolot. Bedzie stal w cieplym i oswietlonym pomieszczeniu a ze chlopak jest z miasta to mu odglos motoru nie obcy. Lot trwa moze z 1,5 godziny. Wierze ze bedzie ok

• 2 weeks later...