Havanka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Powiem szczerze, ze jestem pod dużym wrażeniem !:crazyeye: Różyczka liże Panią po twarzy??? Naprawdę to niesamowite ! Poznałam suczkę, jako bardzo bojaźliwą, choć widziałam, ze bardzo chce do ludzi, jednak strach okazywał się silniejszy. Dlatego bardzo się cieszę, ze tak wspaniale aklimatyzuje się w nowym domu ! Quote
Nutusia Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 No i super, że jest jedynaczką - cała uwaga Państwa się skupia tylko na niej, co wyraźnie Jej wychodzi na dobre :) Quote
Iljova Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 No i Marysiu jednak warto było ja zawieźć do tych ludzi :-) Ciesz się tak i wylewał łzy szczęścia ja też się cieszę i łezki się pchają ze wzruszenia :-) HURRA RÓŻA MA SWÓJ WSPANIAŁY DOM !!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Quote
Havanka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Zbieramy pieniążki na wizytę u okulisty Dropsika i Miłeczki ! Zapraszam na bazarek ! http://www.dogomania.pl/forum/threads/232803-To-i-owo-dla-Dropsika-i-Mi%C5%82eczki-!-Do-10-10-godz-20-00?p=19725235#post19725235 Quote
Nutusia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Spójrzcie jakie cuda można wyczarować z płatków kwiatów. Ech, jak ja zazdroszczę ludziom, którzy mają zdolności manualne... http://www.dogomania.pl/forum/threads/232773-Anio%C5%82owo-bazarek-dla-podopiecznych-Ewy-Marty-do-dnia-9-pa%C5%BAdziernika-do-godz-19-00?p=19730054#post19730054 Quote
Havanka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Marysiu, czy ktoś dzwonił w sprawie Adasia? Quote
mari23 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Havanka']Marysiu, czy ktoś dzwonił w sprawie Adasia?[/QUOTE] oj, dwa były już, jeden z gumtree, drugi - z "tablicy" dzwoniłam do Ciebie - zdejmuj ogłoszenia, bo piesek jeden, a domki 3 do wyboru.... Quote
Marinka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='mari23']oj, dwa były już, jeden z gumtree, drugi - z "tablicy" dzwoniłam do Ciebie - zdejmuj ogłoszenia, bo piesek jeden, a domki 3 do wyboru....[/QUOTE] A może jeszcze troszkę poczekać...chyba, że te domki które już są, są na prawdę dobre :) Quote
Havanka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='mari23']oj, dwa były już, jeden z gumtree, drugi - z "tablicy" dzwoniłam do Ciebie - zdejmuj ogłoszenia, bo piesek jeden, a domki 3 do wyboru.... Marysiu, czy mogłabyś potencjalne domki przekierować po śliczne psiaczki z tego wątku:http://www.dogomania.pl/forum/threads/231103-Horror-w-podzamojskiej-wsi!!!-Szczeniaki-zara%C5%BCone-%C5%9Bwierzbowcem-potrzebuj%C4%85-pomocy!!!/page33 pieski i suczki w typie sznaucerków. Tel. w spr. adopcji 781 761 338 Quote
mari23 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 (edited) [quote name='Havanka']Marysiu, czy mogłabyś potencjalne domki przekierować po śliczne psiaczki z tego wątku:http://www.dogomania.pl/forum/threads/231103-Horror-w-podzamojskiej-wsi!!!-Szczeniaki-zarażone-świerzbowcem-potrzebują-pomocy!!!/page33 pieski i suczki w typie sznaucerków. Tel. w spr. adopcji 781 761 338 oczywiście, że tak, już zapisałam nr Zadzwoń Wyslij SMS Dodaj do Skype'a Musisz mieć środki na koncie SkypeBezpłatnie przez Skype'a to "zadzwoń..." itd nie wiem skąd się wzięło w poście i nie da się usunąć, już kilka razy próbowałam edytować...Zadzwoń Wyslij SMS Dodaj do Skype'a Musisz mieć środki na koncie SkypeBezpłatnie przez Skype'a Edited September 27, 2012 by mari23 Quote
Havanka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='mari23']oczywiście, że tak, już zapisałam nr Zadzwoń Wyslij SMS Dodaj do Skype'a Musisz mieć środki na koncie SkypeBezpłatnie przez Skype'a[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję ! Są szczeniaczki i nie tylko, w typie sznaucerów. Quote
mari23 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Havanka']Bardzo Ci dziękuję ! Są szczeniaczki i nie tylko, w typie sznaucerów.[/QUOTE] widziałam, cudo!!! zwłaszcza ta sunia z niedowładem bardzo mi "trafiła do serca" Quote
Havanka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='mari23']widziałam, cudo!!! zwłaszcza ta sunia z niedowładem bardzo mi "trafiła do serca"[/QUOTE] Tak, jest cudna ! Żal patrzeć na to pieskie życie... Marysiu, czy możesz nam tu powiedzieć o domku dla Adasia? Quote
mari23 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Havanka']Tak, jest cudna ! Żal patrzeć na to pieskie życie... Marysiu, czy możesz nam tu powiedzieć o domku dla Adasia?[/QUOTE] domki chętne są aż trzy, ale chyba drugi będzie najlepszy, a oto kolejno, wg zgłoszeń: 1. znajoma z pracy sąsiada - mieszka w okolicy Środy Śląskiej, poprzedniego pieska pogryzł jakiś duży pies, mały nie przeżył ( i tu jest przyczyna moich obaw) 2. państwo z okolic Mietkowa, wieś, mają starą sunię i młodszego psa - dotąd piesek bawił się z sunią, teraz ona już nie ma ochoty i psiakowi smutno - państwo chcą drugiego pieska do towarzystwa tamtemu, kiedy państwa nie na w domu - pani zaprasza na wizyty przed i poadopcyjne, bardzo sympatyczna 3. Wrocław - domek z kotem lubiącym towarzystwo psie, pani bardzo się szczeniaczek spodobał ( nie omieszkam zaproponować sznaucerków ;)) za domkiem na wsi była też dzisiaj wetka, mały zaszczepiony na wirusówki ( ze względu na niedawną nosówkę w sąsiedztwie) Quote
Havanka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 To właściwie tylko jedna oferta była z ogłoszeń? No i jeszcze mail, który przed chwilą dostałam - czyli dwie oferty. Myślę, ze domek na wsi też byłby najlepszy. Tym bardziej, że ludzie są sympatyczni. No to się udało ! bardzo się cieszę ! Quote
Ingrid44 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Bardzo sie ciesze ze Roza rozkwita w swoim domku. Adas jest przecudny, nie dziwota ze tyle domkow sie zglosilo . Quote
Iljova Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Życzę wspaniałego dnia i weekendu . Wygłaskaj Marysiu ode mnie wszystkie futerka :-) Mnie przez weekend nie będzie, bo jadę w miejsce gdzie zasięg jest marzeniem ;-) jadę na spotkanie z 2 ogromnymi psami, 2 dużymi psami i innym zwierzyńcem ;-) Elu pakuj się i też przyjedź ;-) Quote
mari23 Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 najnowsze - dzisiejsze "znalezisko" nie mam czasu "kopać się" z fotosikiem, żeby fotki wrzucić dwa dni temu nasza wetka widziała psi szkielet przy drodze Malczyce-Lubiąż, jak zatrzymała samochód - pies uciekł... dzisiaj kobieta zgłosiła [ to dawne moje, a obecnie mojej córki podwórko- przylazło to biedactwo - głód go przyprowadził do ludzi] jest poraniony, ma i stare zagojone, i nowe rany, żebra na wierzchu, ogromne kleszcze w sierści nie da się złapać ani dotknąć, choć je tuż przy człowieku, na każdy ruch reaguje przysiadem i błyskawicznym uskokiem w tył trochę marszczył nos przy próbie głaskania, ale cofa się, nie jest agresywny, choć przerażony straszliwie zawiozłam mu kołdrę i miskę, dużą puszkę zjadł w mgnieniu oka, zostawiłam sąsiadce worek karmy - obiecała karmić, a jak do poniedziałku się nie "oswoi" i nie da się złapać, spróbujemy na Sedalin na szyi na 2 razy ciasno owiniętą grubą parcianą taśmę na dwie śruby ( tak, śruby!) połączoną, do tego wielkie kółko.... ten biedak przeżył chyba jakiś horror... może go w lesie na tym uwiązali i zdołał się uwolnić.... ale pobity albo pogryziony jest.... Quote
NikaEla Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 o mateńko! :( biedaczek :( poslij mi fotki mailem to wrzucę : gm48@interia.pl Quote
mari23 Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='Nikaragua']o mateńko! :( biedaczek :( poslij mi fotki mailem to wrzucę : gm48@interia.pl zaraz wyślę to ten biedaczysko Quote
Ingrid44 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 :( Straszny bidak :( A ta "obroza " to juz za wiele na moje nerwy :( Quote
Havanka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Iljova']Życzę wspaniałego dnia i weekendu . Wygłaskaj Marysiu ode mnie wszystkie futerka :-) Mnie przez weekend nie będzie, bo jadę w miejsce gdzie zasięg jest marzeniem ;-) jadę na spotkanie z 2 ogromnymi psami, 2 dużymi psami i innym zwierzyńcem ;-) Elu pakuj się i też przyjedź ;-)[/QUOTE] Bardzo chciałabym, ale to zbyt daleko i finanse już nie pozwolą. Ilonko, porób fotki i notuj wszystko co tyczy Saruni ;) Pozdrowienia dla Daśki i jej całego zwierzyńca ! Quote
Havanka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Marysiu, sorry, że nie pomogłam z fotkami, ale wczoraj miałam ciężki dzień... Jeżeli podasz mi trochę info o szczeniaczku, pomogę ogłaszać. Quote
Recommended Posts