Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 21.12.2022 o 08:42, mari23 napisał:

"Fajny pies" - tak określa Atosa każdy, kto go pozna.... ale domu nie widać 😞 😞 Atosowe rany pooperacyjne już się pięknie zagoiły, odczekamy jeszcze kilka dni, żeby go zaszczepić. Psisko zdrowe, radosne, kochane..... a gdzie się podziewa TEN domek Atoskowy ???

W trakcie leczenia są dwa staruszki - Kajtunio i Misio, reszta jakoś się trzyma, choć Betty coraz niechętniej wstaje, dużo śpi, leży....martwi mnie to bardzo 😞 niedawno miała badania - są dobre.... może ja jak zwykle "nadopiekuńcza" jestem.... oby!

IMG-20221217-WA0052.jpg

IMG-20221217-WA0056.jpg

IMG-20221217-WA0060.jpg

IMG-20221217-WA0054.jpg

IMG-20221217-WA0058.jpg

serce na dłoni - Puzzle Factory

Posted

Z całego serca Wam dziękuję za życzenia ! ❤️ 

Niestety muszę kupić sobie nowy komputer do domu, piszę więc spóźniona, ze służbowego komputera w pracy. 

Życzę Wam, aby pokój, dobro, ciepło i wszystkie radosne chwile Świąt Bożego Narodzenia pozostały w Waszych sercach i domach na długo! ❤️❤️❤️ 

świeta.jpg

• Like 6
Posted
Dnia 27.12.2022 o 08:12, mari23 napisał:

Życzę Wam, aby pokój, dobro, ciepło i wszystkie radosne chwile Świąt Bożego Narodzenia pozostały w Waszych sercach i domach na długo! ❤️❤️❤️ 

Piękne życzenia, gorąco za nie dziękuję i Tobie życzę tego samego  🙂 

• Like 1
Posted

Zbliża się sylwestrowy horror dla psiaków 😞 u nas już od początku grudnia strzelają 😞 na szczęście większość staruszków głucha, więc się "nie boją " 😉 ale Atos, Bezik i Odiś już od początku grudnia mają stres, Pikuś i Tinka  nie chcą z domu wychodzić....

Wczoraj wieczorem przy sprzątaniu kolejnych psich koopek w przedpokoju ułożył mi się taki dwuwiersz: 

"Debile strzelają, pieski w domu s..ją."

Posted
Dnia 1.01.2023 o 23:14, maarit napisał:

... i gwiazda na koniec czyli Majeczka ❤️

IMG-20221229-WA0014_MPr9EqYk91.jpeg

IMG-20221230-WA0005_EGmcq6Lo75.jpeg

Tutaj troszkę Majeczka ,,wykipiała" z posłanka 😉 ale i tak wygląda uroczo ❤️

IMG-20221229-WA0010_O5T79mw631.jpeg

IMG-20221230-WA0003_XqEHwGqP0Z.jpeg

Majeczka często śpi właśnie tak, jakby "wykipiała" z posłanka.

9 stycznia minie rok, jak do mnie wróciła..... dopiero od paru dni jest weselsza, zaczyna bawić się z Tinką i radośnie podskakiwać... prawie rok była smutna, osowiała 😞 Panu Stasiowi od Majeczki zrobiłam na grób świąteczny stroik, nikt tam chyba oprócz mnie nie zagląda 😞

• Like 2
Posted
Dnia 30.12.2022 o 09:28, mari23 napisał:

Zbliża się sylwestrowy horror dla psiaków 😞 u nas już od początku grudnia strzelają 😞 na szczęście większość staruszków głucha, więc się "nie boją " 😉 ale Atos, Bezik i Odiś już od początku grudnia mają stres, Pikuś i Tinka  nie chcą z domu wychodzić....

Wczoraj wieczorem przy sprzątaniu kolejnych psich koopek w przedpokoju ułożył mi się taki dwuwiersz: 

"Debile strzelają, pieski w domu s..ją."

Starość ma i swoje dobre strony 😛 

Dwuwiersz jak u poetki 😄 

Dnia 1.01.2023 o 23:09, maarit napisał:

Trochę zaległości z 2022 😉

Takie stare zdjęcia? 😉 Lajków już mi zabrakło...

I ja życzę zdrowia i pomyślności na ten rok 🙂 

spacer.png

• Like 1
Posted

Proszę o kciuki za Pirata..... oby bolał go tylko kręgosłup....

Dzisiaj po raz kolejny będzie miał badania, tym razem nie tylko krwi, ale usg i "ogólne" pod kątem kręgosłupa.

W tych dniach mija 10 lat od zabrania z ulicy rannego, pogryzionego przez psy wtedy jeszcze "dwuuchego" Pirata, ucho po 2 tygodniach trzeba było amputować i został "jednouchym" Piratem ❤️ 

Postarzał sue bardzo, zwłaszcza ostatnio podupadł na zdrowiu, to kolejne jego badania, poprzednie nic nie wykazały, a psu ewidentnie coś dolega. Dzisiaj będą więc "rozszerzone" badania o 12.15

• Like 1
Posted
Dnia 3.01.2023 o 11:13, mari23 napisał:

Proszę o kciuki za Pirata..... oby bolał go tylko kręgosłup....

Dzisiaj po raz kolejny będzie miał badania, tym razem nie tylko krwi, ale usg i "ogólne" pod kątem kręgosłupa.

W tych dniach mija 10 lat od zabrania z ulicy rannego, pogryzionego przez psy wtedy jeszcze "dwuuchego" Pirata, ucho po 2 tygodniach trzeba było amputować i został "jednouchym" Piratem ❤️ 

Postarzał sue bardzo, zwłaszcza ostatnio podupadł na zdrowiu, to kolejne jego badania, poprzednie nic nie wykazały, a psu ewidentnie coś dolega. Dzisiaj będą więc "rozszerzone" badania o 12.15

To trzymamy kciuki i czekamy na wyniki

• Like 1