elik Posted February 10 Posted February 10 Dnia 10.02.2026 o 16:41, mari23 napisał: Mam nadzieję, że sobie poradzę, liczę na Wasze dobre myśli Masz duże doświadczenie i dobre chęci co psiak na pewno wyczuje. Agresja często jest objawem strachu. Dobre myśli masz oczywiście w wielkich ilościach 1 Quote
agat21 Posted February 10 Posted February 10 Dasz radę, trzymam kciuki za Ciebie i psinę i za Wasze porozumienie 1 Quote
elik Posted February 11 Posted February 11 Dnia 11.02.2026 o 06:50, Aska7 napisał: Jeszcze kwestia skali. Jamnik czy kaukaz. No tak, to bardzo istotne To już dziś. 1 Quote
mari23 Posted February 15 Author Posted February 15 Dnia 10.02.2026 o 18:46, Poker napisał: Poważne zadanie przed Tobą. Licho wie jaki jest. Uważaj na siebie. Na wszelki wypadek trzymam kciuki. Kciuki bardzo potrzebne, choć wciąż nie wiem, co mnie czeka... Dnia 14.02.2026 o 09:13, Aska7 napisał: No i jak ? Na razie strażacy zajęci montowaniem czujników, nie znaleźli jeszcze czasu, żeby przywieźć sierotkę. Odpowiedź - jamnik czy kaukaz jeszcze do końca nie jest pewna, ale z opisu to ok. 25 kg średniak. Chyba pojadę tam go zobaczyć, zanim nasza straż znajdzie czas. Tylko muszę zapytać o dokładny adres. W piątek Tachi miał wizytę u nefrologa we Wrocławiu. Niestety potwierdziła się wstępna diagnoza mojej wet - dysplazja nerek. Oczywiście Renal, suplementy i leki. Kastracja w tej przychodni, pod specjalistyczną opieką i po specjalnym przygotowaniu. Czekamy jeszcze na wyniki badań dodatkowych. A sam pacjent....no cóż, raczej nie zdaje sobie sprawy ze swojej poważnej choroby - jest radosny i bardzo, bardzo kochany, przytulasek mały. Każdy, kto go pozna, pyta czy do adopcji.... pytanie staje się nieaktualne, kiedy informuję o chorobie nerek. A Tachiś urodzony jest 24.09.2024, młodziutki. 1 Quote
elik Posted February 15 Posted February 15 Taki młodziutki i już chore nerki Biedactwo Kciuki oczywiście zaciśnięte. 1 Quote
Recommended Posts