Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 10.02.2026 o 16:41, mari23 napisał:

Mam nadzieję, że sobie poradzę, liczę na Wasze dobre myśli ❤️ 

Masz duże doświadczenie i dobre chęci co psiak na pewno wyczuje. Agresja często jest objawem strachu. Dobre myśli masz oczywiście w wielkich ilościach 🙂 

• Like 1
Posted
Dnia 11.02.2026 o 06:50, Aska7 napisał:

Jeszcze kwestia skali. Jamnik czy kaukaz.

No tak, to bardzo istotne  🙂 
To już dziś. 

• Like 1
Posted
Dnia 10.02.2026 o 18:46, Poker napisał:

Poważne zadanie przed Tobą. Licho wie jaki jest.

Uważaj na siebie.

Na wszelki wypadek trzymam kciuki.

Kciuki bardzo potrzebne, choć wciąż nie wiem, co mnie czeka...

Dnia 14.02.2026 o 09:13, Aska7 napisał:

No i jak ?

Na razie strażacy zajęci montowaniem czujników, nie znaleźli jeszcze czasu, żeby przywieźć sierotkę.

Odpowiedź - jamnik czy kaukaz jeszcze do końca nie jest pewna, ale z opisu to ok. 25 kg średniak. Chyba pojadę tam go zobaczyć, zanim nasza straż znajdzie czas. Tylko muszę zapytać o dokładny adres.

W piątek Tachi miał wizytę u nefrologa we Wrocławiu. Niestety potwierdziła się wstępna diagnoza mojej wet - dysplazja nerek. Oczywiście Renal, suplementy i leki. Kastracja w tej przychodni, pod specjalistyczną opieką i po specjalnym przygotowaniu. Czekamy jeszcze na wyniki badań dodatkowych. A sam pacjent....no cóż, raczej nie zdaje sobie sprawy ze swojej poważnej choroby - jest radosny i bardzo, bardzo kochany, przytulasek mały. Każdy, kto go pozna, pyta czy do adopcji.... pytanie staje się nieaktualne, kiedy informuję o chorobie nerek. A Tachiś urodzony jest 24.09.2024, młodziutki.

• Like 1