Tyśka) Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 Dostojny psiak z Atosa. Chętnie go ogłoszę, tylko napisz na jakie miasto. Quote
Nadziejka Posted December 21, 2022 Posted December 21, 2022 Dnia 21.12.2022 o 08:42, mari23 napisał: "Fajny pies" - tak określa Atosa każdy, kto go pozna.... ale domu nie widać Atosowe rany pooperacyjne już się pięknie zagoiły, odczekamy jeszcze kilka dni, żeby go zaszczepić. Psisko zdrowe, radosne, kochane..... a gdzie się podziewa TEN domek Atoskowy ??? W trakcie leczenia są dwa staruszki - Kajtunio i Misio, reszta jakoś się trzyma, choć Betty coraz niechętniej wstaje, dużo śpi, leży....martwi mnie to bardzo niedawno miała badania - są dobre.... może ja jak zwykle "nadopiekuńcza" jestem.... oby! Quote
Maciek777 Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Dużo zdrowia, pomyślności i ciepła na Święta i Nowy Rok 2 Quote
mari23 Posted December 27, 2022 Author Posted December 27, 2022 Z całego serca Wam dziękuję za życzenia ! Niestety muszę kupić sobie nowy komputer do domu, piszę więc spóźniona, ze służbowego komputera w pracy. Życzę Wam, aby pokój, dobro, ciepło i wszystkie radosne chwile Świąt Bożego Narodzenia pozostały w Waszych sercach i domach na długo! 6 Quote
elik Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Dnia 27.12.2022 o 08:12, mari23 napisał: Życzę Wam, aby pokój, dobro, ciepło i wszystkie radosne chwile Świąt Bożego Narodzenia pozostały w Waszych sercach i domach na długo! Piękne życzenia, gorąco za nie dziękuję i Tobie życzę tego samego 1 Quote
mari23 Posted December 30, 2022 Author Posted December 30, 2022 Zbliża się sylwestrowy horror dla psiaków u nas już od początku grudnia strzelają na szczęście większość staruszków głucha, więc się "nie boją " ale Atos, Bezik i Odiś już od początku grudnia mają stres, Pikuś i Tinka nie chcą z domu wychodzić.... Wczoraj wieczorem przy sprzątaniu kolejnych psich koopek w przedpokoju ułożył mi się taki dwuwiersz: "Debile strzelają, pieski w domu s..ją." Quote
mari23 Posted December 30, 2022 Author Posted December 30, 2022 Pokoju, zdrowia i radości na Nowy 2023 Rok Wam z serca życzę 2 Quote
maarit Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 ... i gwiazda na koniec czyli Majeczka Tutaj troszkę Majeczka ,,wykipiała" z posłanka ale i tak wygląda uroczo 4 Quote
mari23 Posted January 2, 2023 Author Posted January 2, 2023 Dnia 1.01.2023 o 23:14, maarit napisał: ... i gwiazda na koniec czyli Majeczka Tutaj troszkę Majeczka ,,wykipiała" z posłanka ale i tak wygląda uroczo Majeczka często śpi właśnie tak, jakby "wykipiała" z posłanka. 9 stycznia minie rok, jak do mnie wróciła..... dopiero od paru dni jest weselsza, zaczyna bawić się z Tinką i radośnie podskakiwać... prawie rok była smutna, osowiała Panu Stasiowi od Majeczki zrobiłam na grób świąteczny stroik, nikt tam chyba oprócz mnie nie zagląda 2 Quote
Maciek777 Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Dnia 30.12.2022 o 09:28, mari23 napisał: Zbliża się sylwestrowy horror dla psiaków u nas już od początku grudnia strzelają na szczęście większość staruszków głucha, więc się "nie boją " ale Atos, Bezik i Odiś już od początku grudnia mają stres, Pikuś i Tinka nie chcą z domu wychodzić.... Wczoraj wieczorem przy sprzątaniu kolejnych psich koopek w przedpokoju ułożył mi się taki dwuwiersz: "Debile strzelają, pieski w domu s..ją." Starość ma i swoje dobre strony Dwuwiersz jak u poetki Dnia 1.01.2023 o 23:09, maarit napisał: Trochę zaległości z 2022 Takie stare zdjęcia? Lajków już mi zabrakło... I ja życzę zdrowia i pomyślności na ten rok 1 Quote
mari23 Posted January 3, 2023 Author Posted January 3, 2023 Proszę o kciuki za Pirata..... oby bolał go tylko kręgosłup.... Dzisiaj po raz kolejny będzie miał badania, tym razem nie tylko krwi, ale usg i "ogólne" pod kątem kręgosłupa. W tych dniach mija 10 lat od zabrania z ulicy rannego, pogryzionego przez psy wtedy jeszcze "dwuuchego" Pirata, ucho po 2 tygodniach trzeba było amputować i został "jednouchym" Piratem Postarzał sue bardzo, zwłaszcza ostatnio podupadł na zdrowiu, to kolejne jego badania, poprzednie nic nie wykazały, a psu ewidentnie coś dolega. Dzisiaj będą więc "rozszerzone" badania o 12.15 1 Quote
Aldrumka Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Dnia 3.01.2023 o 11:13, mari23 napisał: Proszę o kciuki za Pirata..... oby bolał go tylko kręgosłup.... Dzisiaj po raz kolejny będzie miał badania, tym razem nie tylko krwi, ale usg i "ogólne" pod kątem kręgosłupa. W tych dniach mija 10 lat od zabrania z ulicy rannego, pogryzionego przez psy wtedy jeszcze "dwuuchego" Pirata, ucho po 2 tygodniach trzeba było amputować i został "jednouchym" Piratem Postarzał sue bardzo, zwłaszcza ostatnio podupadł na zdrowiu, to kolejne jego badania, poprzednie nic nie wykazały, a psu ewidentnie coś dolega. Dzisiaj będą więc "rozszerzone" badania o 12.15 To trzymamy kciuki i czekamy na wyniki 1 Quote
Recommended Posts