Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam fajnego maila od Stowarzyszenia Lepszy Świat w sprawie psiaków z Moruska :) ale nie wiem czy wam będzie pasował(jak nie podeślijcie może inne dwa psy(bo państwo chcą właśnie dwa psiaki)

Aniu wysyłam PW :) z informacjami tam jest tel i mail :)

Posted

What May NN napisał(a):
tak, tylko oni pytają o wiele psów - m.in. o amstaffa.. mam złe odczucia, ale..
odpiszę i zobaczymy!

A to nie wiedziałam, to trzeba sprawdzić.

Posted

czy chociaz zostaly wykastrowane?
Bo jak trafia niewykastrowane do pseudo to ich los bedzie tragiczny.pfuj co mam za mysli zle
Nie bylo reakcji na akcje poszukiwawcza tzn ulotki ,media ,policja,informacje ze schronisk ,nagroda?

Posted

[quote name='caromina']Może oba psy zostały po prostu ukradzione?[/QUOTE]
jezeli sa niekastrowane to wszystko jest mozliwe,tym bardziej ze schroniska nie dziaja 24 godziny ,sa po prostu zamykane.To straszne,ze nie ma zadnych zabezpieczen przed zlodziejami i innymi tragediami.

Posted

powiedziano nam, że uciekły przy karmieniu!
więcej nie wiemy!!
psów nigdzie nie widać, można podzwonić po wszystkich schronach w wlkp. - tego jeszcze nie zrobiliśmy, wiedzą tylko okoliczne..

Posted

[quote name='What May NN']powiedziano nam, że uciekły przy karmieniu!
więcej nie wiemy!!
psów nigdzie nie widać, można podzwonić po wszystkich schronach w wlkp. - tego jeszcze nie zrobiliśmy, wiedzą tylko okoliczne..[/QUOTE]
ciekawe ciekawe
Gdzie oni karmia psy? czy nie w kojcach.te 2 razem siedzialy i tak razem podczas jedzenia uciekly?Hmm
Poza tym 2 duze psy wolno biegajace to widac golym okiem .Ludzie by w tych okolicach widzieli.

Posted

to akurat możliwe bo aby dać jeść kojec trzeba otworzyć a one należały do tych osobników, którym się chciało przepychać do wyjścia
przyjedź poszukaj może my tu w Polsce ślepi jesteśmy, niemieccy okuliści pewnie są lepsi.....

Posted

co do opcji kradzieży - po co kraść psy skoro można je za darmo zaadoptować ?
wierzę w tą ucieczkę bo jak się psy pchają do wyjścia, to jest ciężko niektóre utrzymać, zwłaszcza jeśli nie mają obroży. u nas w schronie też już się zdarzało.

Posted

[quote name='conceited']co do opcji kradzieży - po co kraść psy skoro można je za darmo zaadoptować ?
wierzę w tą ucieczkę bo jak się psy pchają do wyjścia, to jest ciężko niektóre utrzymać, zwłaszcza jeśli nie mają obroży. u nas w schronie też już się zdarzało.[/QUOTE]
tez bardzo mozliwe
oby sie tylko znalazly