CatAngel Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Dostałam fajnego maila od Stowarzyszenia Lepszy Świat w sprawie psiaków z Moruska :) ale nie wiem czy wam będzie pasował(jak nie podeślijcie może inne dwa psy(bo państwo chcą właśnie dwa psiaki) Aniu wysyłam PW :) z informacjami tam jest tel i mail :) Quote
What May NN Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 tak, tylko oni pytają o wiele psów - m.in. o amstaffa.. mam złe odczucia, ale.. odpiszę i zobaczymy! Quote
CatAngel Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 What May NN napisał(a):tak, tylko oni pytają o wiele psów - m.in. o amstaffa.. mam złe odczucia, ale.. odpiszę i zobaczymy! A to nie wiedziałam, to trzeba sprawdzić. Quote
snuszak Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Laos i Nevada ponad tydzień temu zwiały ze schroniska, niestety zapadły się pod ziemię nigdzie ich nie widać..... Quote
xxxx52 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 czy chociaz zostaly wykastrowane? Bo jak trafia niewykastrowane do pseudo to ich los bedzie tragiczny.pfuj co mam za mysli zle Nie bylo reakcji na akcje poszukiwawcza tzn ulotki ,media ,policja,informacje ze schronisk ,nagroda? Quote
Boogie Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 snuszkak wszystkich w okolicy poinformowała, łaćznie ze strażą miejską i listonoszami. Zero odzewu. Quote
xxxx52 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 moze ulotki z nagroda pozawieszac na slupach i porozkladac w sklepach Byly wykastrowane? Quote
Boogie Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Nie były, warunki przytuliska na to nie pozwalały. Quote
xxxx52 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 czy moze ktos widzial psy,czy ktos je szuka? Quote
supergoga Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Sa szukane ale na razie nikt nie widział. Może wróciły do domu? Quote
caromina Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dzisiaj dzwonił pan, który jest przekonany, ze Laos jest jego zaginionym kilka lat temu psem. Quote
supergoga Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 To juz druga osoba się do niego przyznaje, chyba że to Ci sami Państwo. Do mnie dzwoniła Pani. Quote
caromina Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Może oba psy zostały po prostu ukradzione? Quote
xxxx52 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='caromina']Może oba psy zostały po prostu ukradzione?[/QUOTE] jezeli sa niekastrowane to wszystko jest mozliwe,tym bardziej ze schroniska nie dziaja 24 godziny ,sa po prostu zamykane.To straszne,ze nie ma zadnych zabezpieczen przed zlodziejami i innymi tragediami. Quote
What May NN Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 powiedziano nam, że uciekły przy karmieniu! więcej nie wiemy!! psów nigdzie nie widać, można podzwonić po wszystkich schronach w wlkp. - tego jeszcze nie zrobiliśmy, wiedzą tylko okoliczne.. Quote
xxxx52 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='What May NN']powiedziano nam, że uciekły przy karmieniu! więcej nie wiemy!! psów nigdzie nie widać, można podzwonić po wszystkich schronach w wlkp. - tego jeszcze nie zrobiliśmy, wiedzą tylko okoliczne..[/QUOTE] ciekawe ciekawe Gdzie oni karmia psy? czy nie w kojcach.te 2 razem siedzialy i tak razem podczas jedzenia uciekly?Hmm Poza tym 2 duze psy wolno biegajace to widac golym okiem .Ludzie by w tych okolicach widzieli. Quote
snuszak Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 to akurat możliwe bo aby dać jeść kojec trzeba otworzyć a one należały do tych osobników, którym się chciało przepychać do wyjścia przyjedź poszukaj może my tu w Polsce ślepi jesteśmy, niemieccy okuliści pewnie są lepsi..... Quote
conceited Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 co do opcji kradzieży - po co kraść psy skoro można je za darmo zaadoptować ? wierzę w tą ucieczkę bo jak się psy pchają do wyjścia, to jest ciężko niektóre utrzymać, zwłaszcza jeśli nie mają obroży. u nas w schronie też już się zdarzało. Quote
ania z poznania Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='conceited']u nas w schronie też już się zdarzało.[/QUOTE] Chyba nie ma schronu, w którym nigdy nie prysnął z boksu pies! Quote
xxxx52 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='conceited']co do opcji kradzieży - po co kraść psy skoro można je za darmo zaadoptować ? wierzę w tą ucieczkę bo jak się psy pchają do wyjścia, to jest ciężko niektóre utrzymać, zwłaszcza jeśli nie mają obroży. u nas w schronie też już się zdarzało.[/QUOTE] tez bardzo mozliwe oby sie tylko znalazly Quote
Recommended Posts