LisPustyni Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Wymarynowana i ukryta na 2 dni Milviasta kaczka: Nie wytrzymalam juz z nia: Quote
What May NN Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 ale Diabeł z Milvy ;-) Arielka jest super !! Quote
LisPustyni Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='What May NN']ale Diabeł z Milvy ;-) Arielka jest super !![/QUOTE] Milva Arielce bardzo pomogla przelamac sie do swiata, zrobila kawal dobrej roboty:) Teraz dalsza praca juz trudniejsza przelamac ja do innych ludzi. Quote
snuszak Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 jakie piękne zdjęcia, zakochałam się! uwielbiam takie portreciki!!! i wygląda jak kluska na krótkich łapkach na tych kolankach :loveu::loveu::loveu: kawał dobrej roboty to zrobiłaś Ty dla naszej Milvy Arielka jest taka dostojna pannica :) Quote
kmk Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='snuszkak']filmik coś nie działa :( Kasia filmik działa, tylko trzeba usunąć na końcu kropkę przed "be". Tak czasem youtube zapisuje linki. Ten jest ok. http://www.youtube.com/watch?v=pZs4svSqoZg&feature=youtube A Dabcia jest super-super. Quote
sylwija Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 rewelacyjne zdjęcia :) a Milva nie próbuje czmychać? Quote
LisPustyni Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Nie zostawiam jej bez nadzoru na ogrodku. Ale nie interesuje sie jakos szczegolnie ucieczkami. Quote
eduso Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/480549_360693547327788_100001614381070_983144_1616352488_n.jpg cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo ! :loveu: jak bardzo mnie to cieszy, że czarnulka nareszcie opuściła schron... długo na to czekała. A widząc takie zdjęcia serce się raduje :) Quote
LisPustyni Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Cos powoli sie tez rusza w sprawie jej adopcji. Quote
Ajula Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 to fotka z Dabi na kolanach to mistrzostwo świata :loveu: Quote
snuszak Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 no i takie fotki powinny być w naszym nowym kalendarzu!!! Quote
LisPustyni Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 (edited) i dzisiejsze: Edited May 22, 2012 by LisPustyni Quote
LisPustyni Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 PIeczen ze swiniaka z jabluszkiem: Nadziewanie: Zapisalam je na kurs tanca przed sylwestrem: Quote
What May NN Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 ale ona ma w sobie pozytywnej energii :-) czy Milva bywa czasami smutna, osowiała, leniwa?? sprawia w ogóle jakieś problemy? czy tylko cud, miód ? ;-) Quote
LisPustyni Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 What May NN napisał(a):ale ona ma w sobie pozytywnej energii :-) czy Milva bywa czasami smutna, osowiała, leniwa?? sprawia w ogóle jakieś problemy? czy tylko cud, miód ? ;-) Hmmm chyba nigdy, zawsze jest w dobrym humorze. Marudzi tylko jak jest zamknieta sama,, wydaje smieszne dzwieki przy tym. Nie sprawia wiekszych problemow niz normalny przedstawiciel tej rasy. Nawet powoli sie uspokaja. Chyba jedyna rzecza, do jakiejs ktos moglby sie ew. doczepic to to, ze ciezko ja w domu usadzic na tylku:) Zawsze jest gotowa do zabawy. A tak jest mila, grzeczna, przytulasna. Quote
snuszak Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 widać obie wariatki się dogadały świetnie :evil_lol: a jak coś z tym domkiem się szykuje czy nie? Quote
LisPustyni Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Narazie sie 3 zglosily. Ale ja zwykle cuduje z tymi domami i mam "swoj" typ ludzi. Wiec raczej zrezygnuje. Jeden glownie dlatego, ze w schronie obok 10 haszczakow i malo zainteresowania nimi wiec jest w czym wybierac na miejscu. A drugi - bo mi sie Milva jako pies podworzowy nie widzi - z takiego domu juz wrocila i wystarczy. Na dzien dzisiejszy widze to troche tak: -drugi pies (bo malo kto z nia wytrzyma solo), jak bedzie sama w domu - bedzie niszczyc, jak bedzie sama na ogrodzie - poszuka atrakcji gdzie indziej. Wiec moze to byc nie takie proste, ale nie chce by wracala mi za pol roku bo cos tam czy uciekla. Na dzien dzisiejszy idealny bylby dom z ogrodem i drugim psem, ew. mieszkanie, ale ona ma czasem odpaly niestety - wiec musialoby to byc przemyslane. Co do uciekania - u mnie suka wogole sie nie interesuje ogrodzeniem i tym tematem. Ale ma zajecie, towarzystwo i nie ma powodu do ucieczek. To pies, ktory potrzebuje duzo uwagi. Quote
Recommended Posts