snuszak Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 przez długi czas się nie poddawali, uwierz mi to nie był zły dom, miała wybieg, robione były podmurówki i nic to nie dało.... Dubby by chyba jednak lepiej się nadawała do mieszkania po szkoleniu klatkowym bo z ogrodu to chyba każdego prędzej czy później da nogę a jest super, taka drobniejsza od huskiego :) Quote
What May NN Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 śliczna, kochana Dubby! myślę, że jak Sauron lub Tytek pójdą możnaby ją do Piotra dać! jeśli się podejmie i stwierdzi, że ślicznota nie ucieknie.. Quote
Ajula Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 te niebieskie oczy na tle czarnej sierści to o dreszcze przyprawiają ależ ona smutna Quote
sylwija Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 słodka jesteś i ten smutek niepokojący a jak ona do innych zwierzaków (w tym małych futerkowych) Quote
caromina Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Małe futerkowe tzn? Z psami jest OK, Dubby nie jest zaczepna i agresywna. Kotami sie nie interesuje. To jest słodki pies, niestety odziedziczyła po husky zamiłowanie do ucieczek. Quote
caromina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 wizyta dla Dubby w Pruszkowie - DS, DT Rzeszów, DT w Pile niestety ma wolny dostęp do ogrodu i Dabol może nawiać Quote
snuszak Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 z Dubby o tyle problem, że w mieszkaniu nie zwieje ale może uszczęśliwiać sąsiadów śpiewaniem, z ogrodu może zwiać, gdyby mieszkała w domu ale z ogrodem gdzie nie ma sąsiada zaraz za ścianą byłoby idealnie, z czasem powinna się ogarnąć troszkę Quote
snuszak Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 ostatnią wizytę Pani odmówiła w dzień kiedy miała się odbyć, zobaczymy co dalej ale fakt faktem Dubby szczęście nie ma :( Quote
LisPustyni Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 (edited) Pisalam juz na maile, ale nikt mi nie odpisal. Ze moge zaoferowac DT Dubbi po weekendzie dlugomajowym. W tym terminie te zmoge ogarnac sobie transport. Edited April 21, 2012 by LisPustyni Quote
What May NN Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 LisPustyni napisał(a):Pisalam juz na maile, ale nikt mi nie odpisal. Ze moge zaoferowac DT Dubbi po weekendzie dlugomajowym. W tym terminie te zmoge ogarnac sobie transport. właśnie napisałam maila w tej sprawie. Quote
sylwija Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 to ja trzymam kciuki, żeby się Dubbi udało, żeby los się odmienił na lepszy :) Quote
snuszak Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 ja miałam pw ale byłam na wyjeździe, dopiero teraz mam dostęp do neta? czyli już kontakt przejęty? Quote
snuszak Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 bardzo się cieszę z tego powodu!! :) Quote
snuszak Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 :):) to czekamy na dalsze info jak się ma nasza mała Quote
LisPustyni Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Mysle, ze bedzie cacy, troche regul i bedzie dobrze. Wazne, ze zdaje sie szybko lapac zasady i interesuje sie co czlowiek od niej chce. Musze chyba tylko w zabawki doiwestowac bo ona jak szczeniaczek:) Quote
Ajula Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 trzymam kciuki za powodzenie w wychowywaniu ślicznotki! Quote
Recommended Posts