snuszak Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Dubby jutro twój wielki dzień :p rano spacerek z ciocią, później wet, no i długa wycieczka z Supergogą po lepsze jutro Quote
What May NN Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 będę trzymać kciuki za młodą!! może Lockiego ciocia przełoży do boksu Dubbi?? ;-) Quote
snuszak Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='What May NN']będę trzymać kciuki za młodą!! może Lockiego ciocia przełoży do boksu Dubbi?? ;-)[/QUOTE] ok będzie zrobione! Quote
Boogie Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Lockie w nowym boksie, a Dubbi zaczęłą swoją nową drogę do DS :) Quote
supergoga Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Dubby juz po sterylce, za chwilę jedziemy w podróż do domku! Quote
malinaoona Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 wiadomo jak tam mała? Właściciele wysłali może zdjęcie? :) Quote
supergoga Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Zdjęć nie ma ale są wieści. Dubby właściciele oddzielili od Bambo - bowiem mały dość natarczywie i złośliwie podgryzał sunię, a ona raczej małod elikatnie chciała go opduczyć i wrzask był dziki. Napisałam jednak, że Dubby mu krzywdy nie zrobi a nauczyć moresu do styarszych i wiekszych musi. Dubby z kolei kochana jst, łapke daje, nie szczeka - ale...wyje. I to tak dosadnie, że na baczność stoi okolica. Śpiew ma iście huskowaty chyba. Mam nadzieję, że po nocach tego robić nie będzie!!! Quote
snuszak Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 to Ci Dubby :) widocznie cały czas by chciała być z właścicielką zmieniłam tytuł Quote
supergoga Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Dubby wraca do nas. Niestety nie dali rady - jej ucieczki są juz niebezpieczne dla wszystkich, dla niej też. Ogródek został wybetonowany pod płotem - Dubby błyskiem wykopuje dziurę na prawie 1 m - i wychodzi. Biega w lesie, do koni, do gości - aż stanie się krzywda. Wyprowadza tez Abu (bambo) ale on jest karny, wraca na zawołanie. Dubby nie. Teraz się poddali. Kasiu - zmien tytuł - szukamy domu, tyle że już nie wiem jakiego. Quote
snuszak Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Cholerka, taki fajny dom. Kolejny trudny pies do wyadoptowania, zmieniam tytuł. Gdzie ona teraz trafi, wraca do schroniska? W Łęczycy jak zostanie wypuszczona na wybieg to 5 minut i się podkopie - tam nie ma wybetonowanego pod płotem. Quote
What May NN Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 no to będzie musiała być na wybiegu na smyczy, długiej lince.. nie mamy gdzie jej umieścić! cholera no! :-( taki dom super.. tyle cierpliwości.. biedna Dubby nie wie, że zmarnowała swoją wielką szansę! Quote
snuszak Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 kiedy wraca? trzeba o tym poinformować nowego opiekuna zanim Dubby ucieknie, ciekawe czy robiłaby demolkę w mieszkaniu? Pewnie jej śpiewy by zabił sąsiadów, a pewnie każdy ogród to dla niej nie przeszkoda oh Dubby.... Quote
What May NN Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Kasia odbierz maila! supergoga przesłała maila opiekunki Dubby! Quote
What May NN Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 już wysłałam! supergoga ma złego maila do Ciebie.. Quote
SkarpetKa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 What May NN napisał(a):już wysłałam! supergoga ma złego maila do Ciebie.. Kolejny zły mail... :( nie starczy na dziś?!!!!!!!! :angryy::placz: Dubby ty idiotko! Quote
caromina Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 supergoga napisał(a): Kasiu - zmien tytuł - szukamy domu, tyle że już nie wiem jakiego. Dla haszcza Quote
supergoga Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Dla pomysłowego kaszcza który musi mieć zajęcie stale...wielka szkoda, bo domek naprawdę bardzo się starał! Quote
snuszak Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 i warunki miała rewelacyjne.... kurcze może przez sforę znajdzie się ktoś kto podoła, ona co prawda mała jest troszkę ale gdyby się do jakiegoś hasiorka dało ją dobrać to bieganie w zaprzęgu by jej sporo dało Quote
Recommended Posts