snuszak Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Nuka? a nie Luca? bo Nuki nie kojarzę :) ja podałam adres naszej strony by sobie obadała psiaki, cały czas się zastanawiają a myślę że fajne miejsce Quote
Asia_Rawicz Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nie chodziło o Nukę z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/210882-Nuka-szczeniak-mix-Niufka-i-Onka-ma-dom!!-dzi%C4%99kujemy-%29 a zapytanie było przez formularz kontaktowy z portalu tablica.pl Quote
What May NN Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 odpisałam na zapytanie o Nukę (mix Niufka) i poleciłam Dubbi :-) oraz strone int. fundacji .. Quote
caromina Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 nie wiem czy Fred ma osobny watek - rozpoczęłam dyskusje z behawiorystą. Teraz mamy już dwóch, jeden z nich pyta kto powiedział, że pies nie wysyła sygnałów ostrzegawczych, etc Proszą o więcej szczegółów, kto ma u mas konto, niech pogada http://sforahusky.pl/forum/topic.html?id=417&p=1#p4835 Quote
supergoga Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Mamy Dubby i jeśli by była za mała - to pamiętajcie o Atosie. Niecałe 8 m-cy i 24 kg wagio. W typie flata, piekny chłopak. Quote
snuszak Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 zobaczymy, na tą chwilę czekam na ankietę Dubby Quote
dycha Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 przepraszam za ofa, ale zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/211216-SZUKAMY-teraz-NA-CITO-DT-DS-i-deklaracji-na-hotel.-Suczka-i-kot. Quote
snuszak Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 mam już ankietę, trzeba teraz wszystko ogarnąć logistycznie, czyli sterylka i dowóz - kierunek Odolanów koło Ostrowa Wlkp. ma ktoś jakiś pomysł, ktoś chętny na wycieczkę ? Quote
Boogie Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 A ci ludzie nie dadzą rady po nią przyjechać? sterylke mają już na miejscu więc transport by mogli skombinować ;) Quote
snuszak Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 W tej chwili kobieta jest na miejscu a ona nie jest mobilna, zapytam kiedy syn by mógł i czy w ogóle by mógł Quote
What May NN Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 jesli państwo nas przenocują w swoim hotelu to mogę jechać :-) Quote
snuszak Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 What May NN napisał(a):jesli państwo nas przenocują w swoim hotelu to mogę jechać :-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak z tydzień najlepiej Quote
snuszak Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 staram się załatwić wizytę PA zanim Dubby będzie mieć sterylkę i mam odp dotyczącą transportu "Witam. Tak jak pisałam, ja bardzo słabo jeżdżę i jeżeli byłaby możliwość (opłacę koszt transportu), prosiłabym o przywiezienie Dubby do nas. Nie chcę posyłać pracownika samochodem dostawczym, bo jest tylko 2-osobowy i reszta, to powierzchnia do ładowania, a już na pewno nie miejsce dla psiaka, nie mówiąc, że po takim zabiegu powinien mieć szczególną opiekę. Bardzo bym się cieszyła, gdyby to było możliwe. Pozdrawiam" Quote
Boogie Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ehh, no to bedzie trzeba jechać, ważne że Dubby będzie miała dom. Quote
snuszak Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 trzeba zgrać jej sterylkę i transport, bo po zabiegu jej pociągiem nie zawiozę zresztą nawet gdyby nie była po zabiegu to z nią by mogło być w PKP wesoło :diabloti: w schronie Dubby ma rezerwację ale już kiedyś mimo rezerwacji nam psa sprzed nosa ktoś zabrał więc chciałabym zrobić to wszystko możliwie szybko w weekend pewnie na sterylkę nie ma szans, po weekendzie moge jechać z nią w każdy dzień, potrzebujemy jedynie samochodu :) Quote
What May NN Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 jestem ja! ale wyjeżdżam, będę na miejscu dopiero 16.. z transportem trzeba uderzyć do kmk ;-) Quote
snuszak Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 tak tylko mamy problem z wizyta PA no i pisze do kmk czy ma czas pojechać z sunią, kurcze musimy to załatwić z tym tygodniu bo później mnie nie ma :( Quote
caromina Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Mam dziewczynę w ostrowie, a 11 sierpnia będę Kępnie, po drodze mam Ostrów Quote
supergoga Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Jestem po rozmowie z Panią - razem z Dubby pojedzie Bambo. Dwa psy. Trzeba szybko sterylkę załatwiać - i wieżć. Pani zapraszam, jakoś mam przeczucie, że wizyta to formalność. Nie wiem czemu, rzadko takie wrażenie mam. Tylko transport - i po sterylce można jechać. Quote
caromina Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Jeśli mam zrobić wizytę dajcie proszę znać. Jest też dziewczyna ze sfory, która bardzo poważnie rozważa możliwość adopcji Dubby. Odpowiedz ostateczna będe miała jednak dopiero w piątek. Quote
supergoga Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Myślę, że Dubby już zarezerwowana dla Pani, która adoptuje ja i naszego Bambo. Postaramy się zrobić wizytę prezed 11 sierpnia albo pojedziemy z sunią i psem od razu. Jeszcze zobaczę. Jestem z Panią w stałym kontakcie. Quote
Recommended Posts