Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nuka? a nie Luca? bo Nuki nie kojarzę :)
ja podałam adres naszej strony by sobie obadała psiaki, cały czas się zastanawiają a myślę że fajne miejsce

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam już ankietę, trzeba teraz wszystko ogarnąć logistycznie, czyli sterylka i dowóz - kierunek Odolanów koło Ostrowa Wlkp.
ma ktoś jakiś pomysł, ktoś chętny na wycieczkę ?

Posted

staram się załatwić wizytę PA zanim Dubby będzie mieć sterylkę i mam odp dotyczącą transportu

"Witam.
Tak jak pisałam, ja bardzo słabo jeżdżę i jeżeli byłaby możliwość
(opłacę koszt transportu), prosiłabym o przywiezienie Dubby do nas.
Nie chcę posyłać pracownika samochodem dostawczym, bo jest
tylko 2-osobowy i reszta, to powierzchnia do ładowania, a już na pewno
nie miejsce dla psiaka, nie mówiąc, że po takim zabiegu powinien
mieć szczególną opiekę.
Bardzo bym się cieszyła, gdyby to było możliwe.
Pozdrawiam"

Posted

trzeba zgrać jej sterylkę i transport, bo po zabiegu jej pociągiem nie zawiozę
zresztą nawet gdyby nie była po zabiegu to z nią by mogło być w PKP wesoło :diabloti: w schronie Dubby ma rezerwację ale już kiedyś mimo rezerwacji nam psa sprzed nosa ktoś zabrał więc chciałabym zrobić to wszystko możliwie szybko
w weekend pewnie na sterylkę nie ma szans, po weekendzie moge jechać z nią w każdy dzień, potrzebujemy jedynie samochodu :)

Posted

Jestem po rozmowie z Panią - razem z Dubby pojedzie Bambo. Dwa psy. Trzeba szybko sterylkę załatwiać - i wieżć. Pani zapraszam, jakoś mam przeczucie, że wizyta to formalność. Nie wiem czemu, rzadko takie wrażenie mam.
Tylko transport - i po sterylce można jechać.

Posted

Jeśli mam zrobić wizytę dajcie proszę znać. Jest też dziewczyna ze sfory, która bardzo poważnie rozważa możliwość adopcji Dubby. Odpowiedz ostateczna będe miała jednak dopiero w piątek.

Posted

Myślę, że Dubby już zarezerwowana dla Pani, która adoptuje ja i naszego Bambo. Postaramy się zrobić wizytę prezed 11 sierpnia albo pojedziemy z sunią i psem od razu. Jeszcze zobaczę. Jestem z Panią w stałym kontakcie.