rodzice Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Witajcie . Mialo być cudowne zycie w dużym domku z ogrodem , zabawy z małym chłopcem , dużo czułosci - ogólnie sielankowe życie . I bylo przez 4 lata . Potem przyszło rozstanie , rodzina się rozleciala . Pan psa nie chce , Pani nie moze go zatrzymać ( wynajmuje pokój ) 4 letni Karo Junior z Jeleniego Zdroju pilnie szuka domu .Pani chcialaby aby miał warunki zblizone do tych w których mieszkał . Karo do wydania za darmo ! Nie jest wykastrowany , moze być wystawiany , zreszta zaliczył chyba ze 2 wystawy jako maluch . Z tego co sie orientuje rodowód nie został odebrany ze zwiazku . Mialam przez prawie 10 lat posokowca , wiem jak wspaniale to sa psy , oddane , łagodne . Proszę pomóżcie mi znaleźć dla niego dobry domek . Quote
snuszak Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 czy psiak jest w Poznaniu? mogę wrzucić na posokowce, najważniejsze chyba teraz to powiadomić hodowcę, może zabierze psa do siebie no i fotki, fotki i jeszcze raz fotki to konieczne Quote
mrowa23 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 ehhh bid pełno... Ulka fotki daj to podpytam paru ludzi.... Quote
rodzice Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Aktualne fotki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us podaję numer telefonu do Marka ( tymczasowego opiekuna Bazyla ( domowe imię Karo ) - [FONT="]601 98 58 28 . Proszę tylko o powazne telefony . [/FONT]Pies mieszka kilka kilometrow od Poznania . Quote
rodzice Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Aha jeszcze jedna informacja - pies był wystawiany 2 razy jako maluch . Rodowód caly czas czeka na odbior w ZK w Poznaniu Quote
snuszak Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 jest piękny, wklejam fotki na posokowce może jakiś wielbiciel rasy znajdzie dla niego miejsce Quote
rodzice Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Bardzo dziękuję , ja tez agituję gdzie tylko mogę . Quote
snuszak Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Karo będzie miał domek, załatwiony przez hodowcę :) Quote
What May NN Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='snuszkak']Karo będzie miał domek, załatwiony przez hodowcę :)[/QUOTE] to rewelacyjna wiadomość :-) Quote
rodzice Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 ja juz tez prawie , prawie zalatwilam - mankament - bez ogródka ale ludzie prowadzacy aktywny tryb zycia . Czekam na wiadomosci o decyzji włascicielki psa - zaistniały nowe okolicznosci . Quote
Recommended Posts