agatakowalewska Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [SIZE=7]:razz: mam swojego owczarka niemieckiego nazywa sie Piątka i dostałam ją 3 dni temu i czy ktoś wie jak się opiekować takim owczarkiem (5 miesięcy ma teraz)[SIZE=7]:razz: Quote
AM Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Litości, zmiejsz czcionkę bo nikt nie jest ślepy... :lol: Przejrzyj forum owczarkowe, dział żywienie i pięlęgnacja - znajdziesz tam dużo ciekawych rzeczy i odpowiedzi na swoje pytania. Quote
muuka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Rany!To tylko czcionka...a ja myślałam że jakiegoś wytrzeszczu dostałam:) Quote
ayshe Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 przepraszam ale to zdaje sie jedna z bardziej durnych sond bo nie wnoszaca zadnych informacji.z niej wynika ze bajdzio podobaja sie onki albo siom bajdzio do doooopy:roll: .to sonda na takim samym poziomie jak ta czy kupilbys sobie nowego psa jak ten ktorego masz wpadnie pod samochod:cool1: .ludziom sie nudzi czy co?[dzieciom sie nudzi?:razz: ]. Quote
mi-la Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ayshe napisał(a):ludziom sie nudzi czy co?[dzieciom sie nudzi?:razz: ]. :))) a przecież nie ma deszczu... Quote
kredka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jak opiekować się takim psiakiem?hm...to ogólne pytanie ;p przejrzyj forum :) to najlepsze forum o psiakach :) więc znajdziesz tu pewnie wszystko :) Quote
Waldek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ayshe napisał(a):przepraszam ale to zdaje sie jedna z bardziej durnych sond bo nie wnoszaca zadnych informacji.z niej wynika ze bajdzio podobaja sie onki albo siom bajdzio do doooopy:roll: .to sonda na takim samym poziomie jak ta czy kupilbys sobie nowego psa jak ten ktorego masz wpadnie pod samochod:cool1: .ludziom sie nudzi czy co?[dzieciom sie nudzi?:razz: ]. prawdę piszesz... Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 mi-la, ayshe... dziś ta sonda ma "sens"- pada :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts