Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za odpowiedź! Być może czas już się zapisać do ZK? :roll: Ale w tym roku nawet chyba nie będzie takiej potrzeby, bo po obozie to ja tylko na Fort Cup 2 i 3 mam zamiar się zapisać :)

• 4 weeks later...
Posted

A ja mam pytanko... Zawody 14.X w Szczecinie są opisane jako "Finał Pucharu Polski". Ale żadne inne zawody na liście nie są mianowane jako pucharowe... Zakładam, że Puchar Polski składa się z więcej niż tylko finału ;-) - czy może ktoś mnie uświadomić, które z innych zawodów sa pucharowymi?

Posted

Na opiewanej w pieśniach i postach stronie związkowej widnieje, że pucharowymi zawodami są :
12 maja Płock
21-22 lipca Białystok
4-5 sierpnia Legnica
i chociaż korzystając z tego dokumentu należy się kierowac intuicją co jest prawdą a co nie, to coś czuję, ze to może być prawda:lol:

Posted

Widze kalendarz z oficjalnej strony nam się co chwila zmienia. Zniknęły zawody 19-20.05.07 we Wrocławiu
ale przy okazji zniknęły 5-6.05.07 Łódz.
Czy ktos wie co z zawodami w Łodzi? Czy faktycznie już ich nie bedzie w terminie majowym?

Posted

LALUNA napisał(a):
Widze kalendarz z oficjalnej strony nam się co chwila zmienia. Zniknęły zawody 19-20.05.07 we Wrocławiu
ale przy okazji zniknęły 5-6.05.07 Łódz.
Czy ktos wie co z zawodami w Łodzi? Czy faktycznie już ich nie bedzie w terminie majowym?

Przedwczoraj, na innym topiku, Robull zapewniał, że zawody się odbędą, a sędziować będzie sam Carl de Rouck :lol:

Posted

Mokka napisał(a):
Przedwczoraj, na innym topiku, Robull zapewniał, że zawody się odbędą, a sędziować będzie sam Carl de Rouck :lol:
Potwiedzem - zawody 5-6.05.07 odbędą się zgodnie z planem :)

Posted

Robull napisał(a):
Potwiedzem - zawody 5-6.05.07 odbędą się zgodnie z planem :)

Tylko że tu trzeba wziąc kilka poprawek...

Po pierwsze, Robull pisze to (jak i wszystkie swoje posty na dogomanii) nie jako oficjalny przedstawiciel czegokolwiek, tylko jako osoba prywatna. Można jednak mniemać, że Robull (jako osoba prywatna) ma bezpośrednie oficjalne informacje ze źródła ;-) na temat tych akurat zawodów - i to wydawałoby się wystarczające, gdyby nie doświadczenie z zeszłego roku, gdzie zawody, o których istnieniu byliśmy zapewniani do ostatniej chwili (przez osoby równie bliskie źródeł), mimo to się nie odbyły.

Więc w sumie ja już zupełnie nie wiem, w co wierzyć. :niewiem: Chyba zacznę jeździć na zawody do Czech.

Posted

Flaire napisał(a):
Tylko że tu trzeba wziąc kilka poprawek...

Po pierwsze, Robull pisze to (jak i wszystkie swoje posty na dogomanii) nie jako oficjalny przedstawiciel czegokolwiek, tylko jako osoba prywatna.
Osobiście nie widzę w tym nic dziwnego, ale jak widać w zadziwiającym tempie rośnie grono zdziwionych tym faktem:crazyeye:
Niedługo stanie się to głównym tematem wszystkich tematów ;) :D

Posted

Robull napisał(a):
Osobiście nie widzę w tym nic dziwnego, ale jak widać w zadziwiającym tempie rośnie grono zdziwionych tym faktem:crazyeye:
Ja też nie, ale wydaje mi się istotne, żeby to podkreślić, gdy przekazujesz informacje, które od Ciebie jako od osoby prywatnej nie zależą... ;-)

Posted

Flaire napisał(a):
Ja też nie, ale wydaje mi się istotne, żeby to podkreślić, gdy przekazujesz informacje, które od Ciebie jako od osoby prywatnej nie zależą... ;-)
Jak zwykle, masz absolutną rację :) Tylko nie zopomnij podkreslać tego faktu po każdej mojej wypowiedzi:lol:. A zresztą, jak zpomnisz, to przeciez są jeszcze inni:multi:

Posted

Robull napisał(a):
Tylko nie zopomnij podkreslać tego faktu po każdej mojej wypowiedzi:lol:.
Jak już sugerowałam, po każdej nie potrzeba - wystarczy tylko wtedy, gdy masz coś istotnego do przekazania, czyli w sumie nie za często. ;-)

Posted

Niedługo stanie się to głównym tematem wszystkich tematów ;-) :-D

Gdyby terminarz był na oficjanej stronie ZK to wtedy nie trzebaby było skakac po tematach dogo w poszukiwaniu wiarygodnych informacji, albo przynajmniej jakichkolwiek wiadomości. Ponieważ zawody są takze w sobotę a to dla niektórych pracujacy dzien niekiedy trzeba z wyprzedzeniem załatwiac wolne.

Posted

Na zawodach 2 maja będzie open, zerówki i seniorzy. Nie będzie egzaminów A1, A2, A3.

1 września będzie open( agility+jumping) jako MP, egzaminy A1, A2, A3 i zerówkowe agility i jumping.

Piszę bo pytaliście

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Na zawodach 2 maja będzie open, zerówki i seniorzy. Nie będzie egzaminów A1, A2, A3.

1 września będzie open( agility+jumping) jako MP, egzaminy A1, A2, A3 i zerówkowe agility i jumping.

Piszę bo pytaliście

A w jakim wieku seniorzy?

Posted

[quote name='Magda i Saga']Na zawodach 2 maja będzie open, zerówki i seniorzy. Nie będzie egzaminów A1, A2, A3.

Piszę bo pytaliście
Super, dzieki :) [no i na jakies gry i zabawy liczymy :P]

Posted

OlaAB napisał(a):
Haniu - za młoda jesteś :loveu:

Dzięki, dobra kobieto :evil_lol: . Wiem, że się dobrze trzymam, ale metryczka jest nieubłagana :lol: .
Durnotę może bym zgłosiła do seniorów, gdyby się do maja huśtawki nauczył, ale nie wiem, ile on ma lat :niewiem: