niuka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 na Weteranow to i Enrique z checia by sie zalapal :) a w Pecicach weterani a i owszem byli - startowaly az 3 emeryty ;) trzeba troche ekipe wzmocnic i mlodemu pokoleniu dac szanse w openach :P Quote
Folka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 a czy zawody organizowane prze fort w lutym sa nieoficjalne ? Quote
Flaire Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 belgunia napisał(a):Ja potwierdzam organizowanie zawodów 12 maja w Płocku. To jest nie fair, bo mój brat się żeni w Stanach 13 maja i nijak nie mogę być na tych zawodach! W ogóle chyba większość maja mnie nie będzie, a większość zawodów właśnie w maju jest! :placz: Quote
zakla Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 A ja w kwietniu piszę egzamin i mam maj woooolny:loveu: Quote
Guciek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 zakla napisał(a):A ja w kwietniu piszę egzamin i mam maj woooolny:loveu: Nie tylko Ty :loveu: Quote
Polna Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Gucio napisał(a):Nie tylko Ty :loveu: Ja niestety tez... :placz: rzeźnik - wędliniarz czeka :evil_lol: Quote
dog_master Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wiadomo może, czy coś w Sopocie będzie...? Albo w Gdyni? :razz: [wiem, ze kiedyskiedys byly takie plany...] Quote
Bobek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Bialostocki Oddzial organizuje zawody Puchar Polski 21-22.07.2007 Quote
Davie Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 II Otwarte Zimowe Zawody Agility (tzw. nieoficjalne) odbędą się 25 lutego w hali "Znicz" w Pruszkowie. Więcej szczegółów jeszcze dzisiaj.:smile: Quote
Ludek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Davie']II Otwarte Zimowe Zawody Agility (tzw. nieoficjalne) odbędą się 25 lutego w hali "Znicz" w Pruszkowie. Więcej szczegółów jeszcze dzisiaj.:smile: Super :multi: Quote
Magda i Saga Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hura, narszcie jakies zawody, czekamy na szczegóły Quote
Sajko Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Rewelka:multi: p.s. przez Was mnie z roboty pogonią, bo co 15min wchodzę na forum i sprawdzam, czy info już nie ma, żeby tym razem przynajmniej na zawody nie spóźnić się na limit zgłoszeń:diabloti: ;) Quote
Asti Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A może my do Pęcic? ;) Nieoficjalne przynajmniej, bo nie jesteśmy członkami ZKwP... Od czegoś trzeba zacząć, a termin poobozowy :D Quote
Klaudia :-) Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 o zimowe zawody już nie długo,trzeba wkońcu trochę pobiegać:-) Quote
zakla Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Już się boję. Mamut na torze po prawie pół roku przerwy:diabloti: Oj, chyba żadnej strefy zejściowej nie zaliczy:lol: Ale za czas i tak detnie:eviltong: Quote
atena501 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Davie']II Otwarte Zimowe Zawody Agility (tzw. nieoficjalne) odbędą się 25 lutego w hali "Znicz" w Pruszkowie. Więcej szczegółów jeszcze dzisiaj.:smile: W końcu dobre wieści Davie, zapowiedź dobrej zabawy :multi: . Ostatnio utknęłam w dziale "Psy w potrzebie" a tam niestety depresji można się nabawić :-( . Quote
atena501 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Sajko napisał(a):Rewelka:multi: p.s. przez Was mnie z roboty pogonią, bo co 15min wchodzę na forum i sprawdzam, czy info już nie ma, żeby tym razem przynajmniej na zawody nie spóźnić się na limit zgłoszeń:diabloti: ;) Świetnie to rozumiem !!! :razz: Quote
myriad Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Tu Pecice, chwilowo nie z Pecic. Pecice potwierdzaja checi i potrzebuja krotkiego referendum terminowego. W gre wchodzi albo 26 sierpnia (dzien po wystawie miedzynarodowej w Bialymstoku) albo 19 sierpnia (czyli tydzien wczesniej, jak na razie nie pokrywa sie z niczym). Potwierdzam weteranow i rozne atrakcyjne gry i zabawy zespolowe (prosto z Ameryki ;-). Quote
stereo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Szczerze mówiąc, to ja jestem za wrześniem :evil_lol: Dlaczego nie ma takiej opcji? Cavano ma chyba obóz pod koniec sierpnia, więc ten 26. mi się nie podoba. A 19.? Trudno powiedzieć, jak się nie ma planów na wakacje :roll:. Quote
myriad Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 stereo napisał(a):Szczerze mówiąc, to ja jestem za wrześniem :evil_lol: Dlaczego nie ma takiej opcji? Z przyczyn osobistych osob odpowiedzialnych za organizacje (czyli np. moich). Sorry. Quote
dog_master Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 1 wrzesnia jest Bydgoszcz, wiec moze 19.? [wiem, ze mowi to ta, co do tej pory byla raz na zawodach, ale ciii! ;) w zeszlym roku pecice mi nie wypalily, moze tym razem bede...] Quote
stereo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 To było pytanie retoryczne ;) Ja też jestem za 19. Najwyżej potem dostosuje wyjazdy wakacyjne do zawodów. Tylko żeby nie było strasznego upału... Quote
Ludek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Sajko napisał(a):19 sierpnia:evil_lol: Ja oczywiście też 19 sierpnia.:lol: Quote
Recommended Posts