Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na Weteranow to i Enrique z checia by sie zalapal :)

a w Pecicach weterani a i owszem byli - startowaly az 3 emeryty ;) trzeba troche ekipe wzmocnic i mlodemu pokoleniu dac szanse w openach :P

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

belgunia napisał(a):
Ja potwierdzam organizowanie zawodów 12 maja w Płocku.

To jest nie fair, bo mój brat się żeni w Stanach 13 maja i nijak nie mogę być na tych zawodach! W ogóle chyba większość maja mnie nie będzie, a większość zawodów właśnie w maju jest! :placz:

Posted

II Otwarte Zimowe Zawody Agility (tzw. nieoficjalne) odbędą się 25 lutego w hali "Znicz" w Pruszkowie. Więcej szczegółów jeszcze dzisiaj.:smile:

Posted

[quote name='Davie']II Otwarte Zimowe Zawody Agility (tzw. nieoficjalne) odbędą się 25 lutego w hali "Znicz" w Pruszkowie. Więcej szczegółów jeszcze dzisiaj.:smile:

Super :multi:

Posted

Rewelka:multi:

p.s. przez Was mnie z roboty pogonią, bo co 15min wchodzę na forum i sprawdzam, czy info już nie ma, żeby tym razem przynajmniej na zawody nie spóźnić się na limit zgłoszeń:diabloti: ;)

Posted

Już się boję. Mamut na torze po prawie pół roku przerwy:diabloti: Oj, chyba żadnej strefy zejściowej nie zaliczy:lol: Ale za czas i tak detnie:eviltong:

Posted

[quote name='Davie']II Otwarte Zimowe Zawody Agility (tzw. nieoficjalne) odbędą się 25 lutego w hali "Znicz" w Pruszkowie. Więcej szczegółów jeszcze dzisiaj.:smile:

W końcu dobre wieści Davie, zapowiedź dobrej zabawy :multi: . Ostatnio utknęłam w dziale "Psy w potrzebie" a tam niestety depresji można się nabawić :-( .

Posted

Sajko napisał(a):
Rewelka:multi:

p.s. przez Was mnie z roboty pogonią, bo co 15min wchodzę na forum i sprawdzam, czy info już nie ma, żeby tym razem przynajmniej na zawody nie spóźnić się na limit zgłoszeń:diabloti: ;)

Świetnie to rozumiem !!! :razz:

Posted

Tu Pecice, chwilowo nie z Pecic. Pecice potwierdzaja checi i potrzebuja krotkiego referendum terminowego. W gre wchodzi albo 26 sierpnia (dzien po wystawie miedzynarodowej w Bialymstoku) albo 19 sierpnia (czyli tydzien wczesniej, jak na razie nie pokrywa sie z niczym). Potwierdzam weteranow i rozne atrakcyjne gry i zabawy zespolowe (prosto z Ameryki ;-).

Posted

Szczerze mówiąc, to ja jestem za wrześniem :evil_lol: Dlaczego nie ma takiej opcji?
Cavano ma chyba obóz pod koniec sierpnia, więc ten 26. mi się nie podoba.
A 19.? Trudno powiedzieć, jak się nie ma planów na wakacje :roll:.

Posted

stereo napisał(a):
Szczerze mówiąc, to ja jestem za wrześniem :evil_lol: Dlaczego nie ma takiej opcji?

Z przyczyn osobistych osob odpowiedzialnych za organizacje (czyli np. moich). Sorry.