Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chevers napisał(a):
Rezerwacja terminu na "Piknik Agility w pierwszy weekend wakacji.Prace juz trwają.!!!!

czyli 30.06 - 1.07 ??? Bo ja student jestem i wakacje mam troszkę wcześniej :cool3:

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja muszę się bacznie przyjrzeć terminarzowi, bo może my w tym roku zaczynamy ;) (marzenia). No ale co? Warto spróbować... Potrzebny mi jest terminarz nieoficjalnych! Szkoda, że nie ma IAL-u. :(

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Bandzior już się z zawodów chyba wyłącza...I żeby sobie pooglądać inne skaczące piesy :roll:

Jak to? A dlaczego Bandzior konczy już swoją karierę? ;o O ile dobrze wiem nie dawno dopiero ją rozpaczął!

Posted

Oliwia napisał(a):
Jak to? A dlaczego Bandzior konczy już swoją karierę? ;o O ile dobrze wiem nie dawno dopiero ją rozpaczął!

No nawet bardzo niedawno, bo pierwsze zawody to był IAL w sierpniu ;)
Ale on już jest troszkę za stary... Ma 7,5 lat i niestety nie te lata ;-)
Za szybko się już męczy :-(

Posted

stereo napisał(a):
W Białymstoku jest klub Alpi.
Jak na razie wygląda to bardzo dobrze. Lubię dwudniowe zawody. :lol:

Oj faktycznie, dzięki już poprawiam :)

Asti - na razie nie mam podanych nieoficjalnych :)

Posted

Witam.Juz sie odzywam.Tak więc Piknik Agility -Wielki Bieg... Chce organizować na zawsze az do końca.Są to zamierzone zawody nieoficjalne i na pewno z tej formuły nie zrezygnuje.Natomiast w sierpniu organizujemy przez Zwiazek zawody Pucharu Polski. Piknik jest moim ciepełkiem i bede go dopieszczał cały czas . Już rozpocząłem przygotowania,ale wszystko w swoim czasie.Poniewaz upadła całkim ciekawa formuła zawodów IAL warto byłoby sie zastanowic i wspólnie zorganizowac coś na przypodobę.Jest kilka klubów które spokojnie mogły by to pociągnąc.To byłoby z ogromna korzyścia dla agility w Polsce.
Może wystartować z osobnym topikiem na temat nowych zawodów w miejsce IAL? No, zostałem wywołany to sobie pogadałem.

Posted

Pecice podtrzymuja chec zorganizowania luznych i wesolych zawodow nieoficjalnych mimo braku IAL-u. Natomiast, poniewaz nie ma mnie w Polsce do lipca wlacznie, to byloby nam milo uzyskac termin sierpniowy lub wrzesniowy :-) Trzeba to jeszcze skonsultowac z kalendarzem wystaw i innych zawodow, zeby nikomu nie wejsc w Parade.

Posted

Szczecin wpisuje się na czerwiec (2 lub 3 czerwca planowo w tej chwili, z możliwością przeniesienia na weekend kolejny 9 lub 10 czerwca)

bliższe dane podam wkrótce.
Co do rangi zawodów, na razie nieoficjalne - zobaczymy co dalej :)

Posted

Parsonrk, my do Szczecina chętnie, ale...9-10 to europejska w Chrowacji... a 16-17 jest międzynarodówka i krajówka terierów w Szczecinie, nie da się tych imprez połączyć? To i frekwencja może większa by była, jakby połączenie wystawy z zawodami było...:cool3:

Posted

Sajko napisał(a):
a 16-17 jest międzynarodówka i krajówka terierów w Szczecinie, nie da się tych imprez połączyć? To i frekwencja może większa by była, jakby połączenie wystawy z zawodami było...:cool3:

O może by Wam się tak udało?

Posted

Sajko napisał(a):
Parsonrk, my do Szczecina chętnie, ale...9-10 to europejska w Chrowacji... a 16-17 jest międzynarodówka i krajówka terierów w Szczecinie, nie da się tych imprez połączyć? To i frekwencja może większa by była, jakby połączenie wystawy z zawodami było...:cool3:

Kurcze cięzko, ale pomyślimy. Jakoś radę damy :) - Pogadamy ze związkiem - na międzynarodówce kiepsko - z miejscem ciężko, ale postaramy się - może dadzą kawałek toru, tak na końcu, gdzie zawsze charciory były ?:cool3:

Posted

16 czerwca oficjalne zawody chciałaby zorganizować Bydgoszcz (Chciałam 13 maja, ale ten termin zajął Płock) i kolejne 1 września, tez oficjalne.
Obie imprezy miałyby sie odbyc w Parku Kultury i Wypoczynku w Myślęcinku, przy okazji pikniku na rozpoczęcie i zakończenie lata, dużo widowni murowane, piękne tereny, lasy, niedaleko do jeziorka, ale moze być dość głośno, chociaz postaramy sie by ring nie był tuz przy głośnikach

Posted

Magda
to tam w tym parku???z końmi itd???JAk tak to cudownie :)

A pytanie mam: Sopot-podczas wystawy międzynarodowej...co o tym sądzicie???bo nie wiem czy mam se nerki szarpać w tej sprawie:)))

Posted

[quote name='Magda i Saga']16 czerwca oficjalne zawody chciałaby zorganizować Bydgoszcz

16- 17 wystawa miedzynarodowa w Szczecinie - wtedy Szczecin starałby się o zawody na wystawce.... zamiast 2 lub 3 czerwiec...