Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jezeli nie masz 16 lat to twoj rodzic musi sie zapisac do zwiazku a ty mozesz normalnie z psem startowac
wczoraj byłam w ZK wiec chyba sie nic nie zmieniło od tej pory;)

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy możemy prosić o jakies info w sprawie daty Mistrzostw Polski? To już naprawdę niedaleko i trzeba wybierać między konkurencyjnymi imprezami...

Posted

Sajko napisał(a):
Czy możemy prosić o jakies info w sprawie daty Mistrzostw Polski? To już naprawdę niedaleko i trzeba wybierać między konkurencyjnymi imprezami...

Jakby sie dało ustalić co i jak do 10 lipca :)
Planuje wyjazd na dublet do Lipska - 8-9 września..... a na zawody chciałabym pojechać :)

Posted

YYYY mam pytanie...poza komunikatem , który został wklejony na psysportowe oraz tutaj przez Olę to na stronie zkwp.pl nie ma tego komunikatu czy ja źle widzę???

Posted

dobrze widzisz :p
pewnie dlatego na końcu tego komunikatu jest

Główna Komisja Szkolenia Psów zwraca się do wszystkich zainteresowanych o propagowanie informacji zawartych w komunikatach GKSP, gdyż dokładne zastosowanie w życiu zawartych w nich ustaleń niezwykle upraszcza wszystkim działanie.

Posted

[quote name='sic!']YYYY mam pytanie...poza komunikatem , który został wklejony na psysportowe oraz tutaj przez Olę to na stronie zkwp.pl nie ma tego komunikatu czy ja źle widzę???
Ja też myślałam, że oślepłam na starość, ale okazało się, że faktycznie, nie ma. Komunikat został rozesłany do oddziałów z prośbą o rozkolportowanie najszerzej, jak się da :lol: .

Posted

Dajcie mi zatem dwa pistolety-strzelę se chyba w łeb, bo większej głupoty to ja nie widziałam!!!
5 PLN -startowe?
KOszulki oddziałowe??(ciekawe kto mi ją da, skoro nawet książeczki u mnie nie ma!)
Start drużyny zgłasza oddział??? (taaaa jasne!! mój zwłaszcza:))
Sędziowie-NO COMMENTS...

Posted

Mokka napisał(a):
Komunikat został rozesłany do oddziałów z prośbą o rozkolportowanie najszerzej, jak się da :lol: .

To ja skocze do sasiadki i jej opowiem.;)

Posted

[quote name='sic!']
KOszulki oddziałowe??(ciekawe kto mi ją da, skoro nawet książeczki u mnie nie ma!)
Start drużyny zgłasza oddział??? (taaaa jasne!! mój zwłaszcza:))
Sędziowie-NO COMMENTS...
Zawsze mozesz powiedziec , ze o niczym nie wiesz, bo Ci nikt nie dokolportowal (trudne slowo) tej informacji.:evil_lol:

Posted

[quote name='PATIszon']Zawsze mozesz powiedziec , ze o niczym nie wiesz, bo Ci nikt nie dokolportowal (trudne slowo) tej informacji.:evil_lol:

PATI
nie do-tylko ROZkolportował-cholewka! rzeczywiście niełatwe!

Posted

[quote name='sic!']PATI
nie do-tylko ROZkolportował-cholewka! rzeczywiście niełatwe!
No niech bedzie, ze nie dokolportowal informacji, ktora powinna byc rozkolportowana....

ale popieprzony wyraz:evil_lol:

Posted

Słuchajcie, a w ogóle skąd się wziął ten komunikat? Ja wiem, że z innego forum :eviltong:, ale w jaki sposób ujrzał światło dzienne? :cool3: Pytam, bo wczoraj byłam w naszym oddziale, żeby podbić książeczkę do obi, i np. sekcja szkolenia z przewodniczącym włącznie nic o komunikacie nie wie. Nie zdziwiło mnie to zbytnio, bo jeśli nie udzielają się na "psich" forach, to niby skąd? Pan przew. był bardzo miły, książeczkę podbił, na moje pytania o wymagany od przewodnika czytnik do chipów najpierw wszedł mi w słowo coś w stylu "....to zapewnia oddział przecież, bo to droga rzecz jest". :eviltong: Wyprowadziłam go z błędu, że "góra" jest innego zdania. Był co najmniej zdziwiony i prosił o udostępnienie dokumentu. :diabloti: Dlatego pytam, skąd ten komunikat się wziął. :razz: Bo już zaczynam podejrzewać, że to jakaś ściema... ;)

Posted

Davie
no jak Ty się czepiasz no:razz: Teraz jest nowe-lepsze, a przede wszystkim nowoczesne i dlatego rozsyła internetem komunikaty a nie pocztą , bo przecież nie będzie wydawać ani Twoich ani moich pieniędzy niepotrzebnie (czyt. na papier+tusz do drukarki+znaczek pocztowy). ;)

O dziwo do mojego skostniałego oddziału ten komunikat dotarł emilem, więc może u Was też jest?

Posted

[quote name='Sajko']Czy możemy prosić o jakies info w sprawie daty Mistrzostw Polski? To już naprawdę niedaleko i trzeba wybierać między konkurencyjnymi imprezami...

Mistrzostwa Polski będą 9 września

Co do szczegółowego planu to za chwilę. Narazie wysłałam go do zaakceptowania do GK. W planie widnieje obok egzaminów, zerówek, open do MP tylko dla papierowych, otwarta dwubiegowa zabawa agilitowa

Posted

[quote name='sic!']:diabloti: :diabloti: :diabloti: ciule:)
no tak ale ja to rozumiem, udział psów bez rodowodów okryłby hańbą wielkie MP :D
A jeszcze by się okazało, że niejeden bezpapierowec lepiej nadaje się na MP niż papierowy, i co wtedy :evil_lol: :lol:

chyba najwyższa pora zacząć składać na psa :roll: ;-)

Posted

[quote name='Magda i Saga']Mistrzostwa Polski będą 9 września

Co do szczegółowego planu to za chwilę. Narazie wysłałam go do zaakceptowania do GK. W planie widnieje obok egzaminów, zerówek, open do MP tylko dla papierowych, otwarta dwubiegowa zabawa agilitowa

Juz zmieniłam w 1 poście.
Kurcze to teraz mam zagwodkę... jechać na dublet wystawowy do Niemiec, czy na zawody ? :roll:

Posted

Co byście powiedzieli na zawody 22 września w miłej piknikowej atmosferze bydgoskiego Myślęcinka, z polskim sędzią. Będzie Piknik Kujawsko Pomorski i organizator zaprasza nas do udziału.Ale ja się głośno zastanawiam, czy ktoś będzie chcial przyjechać

Przepraszam, że tak nie offowo

Posted

[quote name='Magda i Saga'] Ale ja się głośno zastanawiam, czy ktoś będzie chcial przyjechać
A chcesz :mad: . Jak to się zastanawiasz? :nono: Jak to czy ktoś przyjedzie? :crazyeye: Przecież Poznań do Bydgoszczy zawsze. :multi: :loveu:

To kto jeszcze, kto jeszcze? :grins: Bo dla samych poznanianek Magda nie zrobi pikniku. :sad:

Posted

[quote name='Magda i Saga']Co byście powiedzieli na zawody 22 września w miłej piknikowej atmosferze bydgoskiego Myślęcinka, z polskim sędzią. Będzie Piknik Kujawsko Pomorski i organizator zaprasza nas do udziału.Ale ja się głośno zastanawiam, czy ktoś będzie chcial przyjechać

Przepraszam, że tak nie offowo
Ja byfciala:p

Hmmm czy mi sie zdaje, czy mod cos tu jednak posprzatal? :hmmmm: