Aussie Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 O fajnie, moze mojego staruszka 13,5 latka odkurze? ;) Wtedy mialabym reprezentanta w kazdej kategorii ha! :diabloti: Quote
martynkao Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 a nie my bedziemy miec 7,5 ....no trudno mam nadzieje ze w przyszłym roku tez beda seniorzy :D Quote
Aussie Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Choco ma już 8, ale ja nie uważam, zeby już musiała biegać w seniorach ;-) Quote
martynkao Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 tylko ze moj ŁON troche ceiszy i inna budowe ciała ma nie??:) pewnie sie jeszcze zgłosimy gdzies na trawkowe zawody bo halowe to juz nie na jego stawy ... troszke za duzo robił jakbyl mlody chyba .. i teraz wole dmuchac na zimne ;D Quote
Aussie Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Folka napisał(a):bo ta kobita to ma powera :p Nie da się ukryć :mdrmed: Quote
zakla Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ojej, jak moje maleństwo będzie miało osiem lat to będzie spało i jadło (rymowało się coś innego, ale to nie wypada :lol: ). Ale to jeszcze ponad dwa laaata. Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Bandziorek jeszcze też nie ma ośmiu, ale u boksera to latka z lekka szybciek uciekają.. Nie są zbyt długożywne :-( I raczej w "normalnej" klasie już biegać nie będziemy.:placz: Ale na seniorki możnaby się skusić :cool3: Quote
saJo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 I niech ktos powie, ze to ONki sa chorowite i krotko zyja :eviltong: Ksieiunio od stycznia weteran, a na torze zasuwa lepiej, niz jako piecioletni smarkacz :eviltong: Quote
Aussie Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No fakt, u boksiów różnie ze zdrowiem bywa. Ale moja koleżanka miałą boksia znajdkę, który był u niej 11 lat a znaleziony był jako dorosły pies. Czyli musiał dożyć minimum 13 lat. Więc trzeba być dobrej myśli. Amuleczek to nieduży kundelek, więc mogłam sobie z nim pozwolić na debiut na zawodach w wieku 7,5 roku (6 lat temu!) Quote
zakla Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No w sumie z drugiej strony Muciakowi w czwartek 7 stuknęło, a w kondycji jest wyśmienitej:cool3: To kto wie, może sobie pojeździmy, jak mili organizatorzy będą robić klasy dla starych, grubych i zużytych agilitowców:lol: Przyjemne z pożytecznym się połączy, szczyl będzie się do zawodów przyzwyczajał na przedbiegach, a stary będzie sobie powolutku biegał w weteranach:razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No fakt, u boksiów różnie ze zdrowiem bywa. Ale moja koleżanka miałą boksia znajdkę, który był u niej 11 lat a znaleziony był jako dorosły pies. Czyli musiał dożyć minimum 13 lat. Więc trzeba być dobrej myśli. Jestem jak najbradziej dobrej myśli i chciałabym wystartowac w Bydgoszczy :cool3: Ale jak na razie jesteśmy po operacji i czekamy na wyniki badań dlatego nie wiem co to będzie. A bandzior niestety nie jest okazem zdrowia :cool3: Amuleczek to nieduży kundelek, więc mogłam sobie z nim pozwolić na debiut na zawodach w wieku 7,5 roku (6 lat temu!) Bandzior debiutował w wieku 7 lat i 3 miesiecy :evil_lol: Quote
PARSONRK Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Hmmmm ja mam takiemałe pytanko, czy zawody w Warszawie w trakcie międzynarodówki się odbędą ? czy znów dowiemy się czegoś tydzień przed ? Quote
OlaAB Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 PARSONRK a ja mam pytanie, na Twojej stronie przy Fort Cup III widnieje data 7.10 - kto Ci ją podał? :crazyeye: Quote
PARSONRK Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 OlaAB napisał(a):PARSONRK a ja mam pytanie, na Twojej stronie przy Fort Cup III widnieje data 7.10 - kto Ci ją podał? :crazyeye: Nie wiem czemu jest 7 ?? podałam 14 Quote
2Monika2 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 czy na zawodach w Łodzi mają być zerówki? :cool3: Quote
Magda i Saga Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 "Seniorzy maja biegac na torach zerowkowych, tyle ze na nizszych tyczkach". Dawno tu nie zaglądałam. Seniorzy od 8 lat, a czy będą na zerówkowym torze czy innym biegać to zależy od sędziów. Teoretycznie seniorzy powinni znać wszystkie przeszkody. Na naszej stronie internetowej jest już formularz zgłoszeń. Nie ma jeszcze informacji z planem zawodów itd, ale niedługo będzie. Quote
OlaAB Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no dobra patrząc na 3 ostatnie formularze zgłoszeniowe na zawody oficjalne mam pytanie jakie dane powinny się znaleźć w okienku Płock - nr Legitymacji ZKwP: Wrocław - Nr rejestracji oddziałowej Bydgoszcz - Numer rejestracyjny w O/ZKwP: i teraz czy chodzi o numer legitymacji? (posiada go członek ZK) czy o numer z rodowodu - nie mylić z PKR (rozumiem, że kundelki go nie posiadają tak jak PKR) Quote
Magda i Saga Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 nr PKR to numer rodowodu, a nr rejestracyjny to nr rejestracji rodowodu w oddziale. Obie rubryki dotyczą psów papierowych i znajdziesz je na rodowodzie Quote
Sajko Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 A ja mam zapytanie- czy nie można stworzyć cetralnego systemu do agility, gdzie każdy raz wpisze wszystkie dane (wtedy to mogę łącznie z numerem buta;) ) i później będzie tylko naciskał na które zawody się zgłasza i w jakiej klasie? I proszę mi nie mówić, że się nie da:diabloti: bo... taki system działa przy zgłaszaniu psów na wystawy w Austrii, związek tamtejszy ma bazę danych, ja wchodzę swoim loginem i hasłem i tylko naciskam na które wystawy się zgłaszam. I tyle:razz: bo jakoś nie odczuwam pozytywnych wibracji przepisując nasty raz numer chipa... Quote
OlaAB Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 poza tym chyba w ZK po numerze PKR można znaleźć ten numer rejestracji jak również numer książeczki pracy i inne dane skoro są one drukami ścisłego zarachowania (mają nadawane kolejne unikalne numery) to po dowolnym z nich powinnam być rozpoznawana ja i mój pies :evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :evil_lol: pisz nr tatuażu, a powaznie to chyba coś tam w tym kierunku jest robione, ale dokładnie nie wiem co:diabloti: Quote
Davie Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Sajko']....... bo jakoś nie odczuwam pozytywnych wibracji przepisując nasty raz numer chipa... Oj, Sajko, leń Cię ogarnął wiosenny jak nic... :eviltong: :diabloti: Quote
Sajko Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Magda i Saga napisał(a)::evil_lol: pisz nr tatuażu, a powaznie to chyba coś tam w tym kierunku jest robione, ale dokładnie nie wiem co:diabloti: Magda, chętnie, tylko swojego nie dam sprawdzić numeru, a Draniu nie ma tatuażu, bo w Anglii chipa dostał i tyle starcza mu do szczęścia:diabloti: Davie, albo szlag na XXI wiek zaczyna trafiać, bo wczoraj zgłoszenia na wystawę do łodzi musiałam długopisem na kartce rzeźbić... A na ten przykład taki Płock radzi sobie z formularzami netowymi:razz: Quote
Magda i Saga Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Też nie przepadam za wypełnianiem tych formularzy, szczególnie jak zgłaszam kilka osób. Jednak te dane powinny się znależc w protokule i trudno organizatoroi wyciągac je od ZK. Co nie zmienia faktu, ze przy centralnym rejestrze protokoły mozna by uprościć i juz. Narazie jednak mamy co mamy. Ciekawa jestem kto czyta te protokoły:diabloti: Quote
Recommended Posts