LALUNA Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Magda ale mówimy o oficjalnych zawodach ? Hmmm czy mi sie zdaje, czy mod cos tu jednak posprzatal? :hmmmm: Ale zawsze mozecie sie spotkac na kawusi u Robulla w Offach, skoro tak lubi offowac odkad nie jest juz modem ;) Quote
Robull Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='LALUNA']Magda ale mówimy o oficjalnych zawodach ? Ale zawsze mozecie sie spotkac na kawusi u Robulla w Offach, skoro tak lubi offowac odkad nie jest juz modem ;)No właśnie, czy to mają być oficjalne zawody FCI? P.S. To ja już nie jestem modem:crazyeye:? A od kąd tak jest:roll:? Qrcze, nie pamiętam:oops: Wiem! Muszę sprawdzić, od kiedy lubię offować i już będę miał odpowiedź:evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Magda i Saga']Co byście powiedzieli na zawody 22 września w miłej piknikowej atmosferze bydgoskiego Myślęcinka, z polskim sędzią. Będzie Piknik Kujawsko Pomorski i organizator zaprasza nas do udziału.Ale ja się głośno zastanawiam, czy ktoś będzie chcial przyjechać [quote name=' AniaP']A chcesz :mad: . Jak to się zastanawiasz? :nono: Jak to czy ktoś przyjedzie? :crazyeye: Przecież Poznań do Bydgoszczy zawsze. :multi: :loveu: Ania ma całkowita rację :multi: Poznań jak najbardziej! Obojętnie czy oficjalne czy nie, zabawa zawsze jest super :loveu: Quote
PATIszon Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Robull']No właśnie, czy to mają być oficjalne zawody FCI? P.S. To ja już nie jestem modem:crazyeye:? A od kąd tak jest:roll:? Qrcze, nie pamiętam:oops: Wiem! Muszę sprawdzić, od kiedy lubię offować i już będę miał odpowiedź:evil_lol: [quote name='LALUNA']Magda ale mówimy o oficjalnych zawodach ? Ale zawsze mozecie sie spotkac na kawusi u Robulla w Offach, skoro tak lubi offowac odkad nie jest juz modem ;) To moze ja odpowiem za Magde, ktora chyba juz pomknela do domu dmuchac w domowe ognisko.... Bydgoskie agility to sekcja sciesle powiazana z ZK, wiec nic innego nic oficjalne zorganizowac nie mozemy. czyli, ze TAK TO BEDA OFICJALNE ZAWODY. Ps. Ja OFF-owac zawsze lubilam, ale mi nie wypadalo. Teraz juz moge:eviltong: Ps.2 A OFF jest MOJ, a nie Robulla, niemniej jednak zapraszam wsiech:eviltong: Quote
Polna Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Magda i Saga']Co byście powiedzieli na zawody 22 września w miłej piknikowej atmosferze bydgoskiego Myślęcinka, z polskim sędzią. Będzie Piknik Kujawsko Pomorski i organizator zaprasza nas do udziału.Ale ja się głośno zastanawiam, czy ktoś będzie chcial przyjechać Przepraszam, że tak nie offowo My tez pewnie byśmy się zjawiły :evil_lol: Quote
Magdava Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jakaś reprezentacja z Białegostoku pewnie też ;) Quote
Sajko Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Magda, to są kolejne zawody po Mistrzostwach u Was? Czy Mistrzost nie ma??:cool1: Quote
Robull Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='PATIszon']TAK TO BEDA OFICJALNE ZAWODY. Ps. Ja OFF-owac zawsze lubilam, ale mi nie wypadalo. Teraz juz moge:eviltong: Ps.2 A OFF jest MOJ, a nie Robulla, niemniej jednak zapraszam wsiech:eviltong: Fajnie, kolejne oficjale zawody :) P.S. Tłumaczę to modowi, że to nie mój OFF i nawet z kawą nie ja zacząłem, ale ciężko kuma:shake: Quote
Magda i Saga Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Sajko napisał(a):Magda, to są kolejne zawody po Mistrzostwach u Was? Czy Mistrzost nie ma??:cool1: To ma być taki extra deserek po Mistrzostwach. Coś w rodzaju tego co było w maju. opluć :-) Tylko z nagrodami może być skromniej, bo nie wiem, czy mi się sponsor wywnętrzy dwa razy w tym samym miesiącu, ale powalczymy Quote
Sajko Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Spoko, z nagrodami to jak dasz znak, to zagonimy na obozie dziewczyny do rękodzieła artystycznego i będą unikalne piękne niepowtarzalne nagródki:razz: Quote
Ludek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Sajko napisał(a):Spoko, z nagrodami to jak dasz znak, to zagonimy na obozie dziewczyny do rękodzieła artystycznego i będą unikalne piękne niepowtarzalne nagródki:razz: Szczególnie, że niektóre narzekały na brak zajęć i nudę pomiędzy treningami.:evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jak znajdę sędziego, to będzie impreza wtedy się zgłoszę po rękodzieła:lol: Quote
Robull Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Magda i Saga']Jak znajdę sędziego, to będzie impreza wtedy się zgłoszę po rękodzieła:lol:Ja mam taki super kubek, autentycznie ręcznie malowany, po zawodach w Pęcicach i jest to piękna pamiątka tamtej imprezki :) Quote
Magda i Saga Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 A ja juz nie mam , bo mi się potłukł tydzień temu. Czy mogę prosić o duplikat?:cool3: Jak nie to powalczymy o nowy w tym roku. Quote
Robull Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Magda i Saga napisał(a):A ja juz nie mam , bo mi się potłukł tydzień temu. Czy mogę prosić o duplikat?:cool3: Nie powinno z tym być najmniejszego problemu, bo to była seryjna produkcja ;) :lol: i ponoć chodzą też na aukcjach na Allegro :evil_lol: Quote
Magdava Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja mam prośbę do Justyny albo Wandy, albo kogokolwiek z Alternatywy o potwierdzenie terminu Pęcic. Na pierwszej stronie w kalendarzu jest data 25.08., Wy pisałyście o 25 albo 26... Wiem, że jest jeszcze trochę czasu, ale my też mamy obóz agility 18-26 sierpnia. I jeśli te zawody byłyby 26 to gdyby byli ludzie chętni (a zakładam, że tak ;) ) ucięlibyśmy obóz o jeden dzień, żeby do Was przyjechać, dwóch dni raczej będzie szkoda... :oops: Proszę o w miarę szybkie info, jesteśmy właśnie na etapie dograń organizacyjnych :cool3: Quote
wendka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Magdo, zawody beda w sobote 25.08. Wy chyba powariowaliscie wszyscy, nie mozecie ustalic jednego terminu na obozy dla klubow? :mad: Bo przelozylismy z niedzieli na sobote pod presja ze strony Cavano, ktore obiecalo stawic sie tlumnie w sobote i skrocic swoj oboz :multi: I zapraszamy na zawody do Pecic, jeszcze u nas nie byliscie!! A w przyszlym roku zdecydowanie wracamy do naszego terminu czerwcowego :razz: Quote
Guciek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Magdava napisał(a):Ja mam prośbę do Justyny albo Wandy, albo kogokolwiek z Alternatywy o potwierdzenie terminu Pęcic. Na pierwszej stronie w kalendarzu jest data 25.08., Wy pisałyście o 25 albo 26... Wiem, że jest jeszcze trochę czasu, ale my też mamy obóz agility 18-26 sierpnia. I jeśli te zawody byłyby 26 to gdyby byli ludzie chętni (a zakładam, że tak ;) ) ucięlibyśmy obóz o jeden dzień, żeby do Was przyjechać, dwóch dni raczej będzie szkoda... :oops: Proszę o w miarę szybkie info, jesteśmy właśnie na etapie dograń organizacyjnych :cool3: Hmm, czyżby czeski? :cool3: Quote
Magdava Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dzięki Wando za szybki odzew. C'est la vie, nie można być wszędzie ;) Gucio, żaden tam czeski, tylko stoliczano-hanysiano-podlasiany :evil_lol: Quote
Guciek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Magdava - a już myślałam ;) Bo akurat w tym samym terminie jest obóz w Czechach http://molos.pl/oboz ;) Quote
Zielsko Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 W zwiazku z tym, że Szczecin ustalił termin Finału Pucharu Polski w tym na ten sam dzień co miał być FORT CUP III przesuwamy nasze zawody o tydzień, czyli FORT CUP III odbędzie się 21.10.2007. Serdecznie Was Wszystkich zapraszamy :) Quote
Magda i Saga Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Uprzejmie informuję, że kundelki będą mogły pobiegać w Bydgoszczy 9 września (chociaz nie w Mistrzostwach Polski), oraz że zawody 22 września się odbędą. Szczegóły w poniedziałek.:multi: Quote
AniaP Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Magda i Saga napisał(a):Uprzejmie informuję, że kundelki będą mogły pobiegać w Bydgoszczy 9 września (chociaz nie w Mistrzostwach Polski), oraz że zawody 22 września się odbędą. :multi: :bigcool: :buzi: Quote
Recommended Posts