OlaAB Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Magda i Saga napisał(a):Jednak te dane powinny się znależc w protokule i trudno organizatoroi wyciągac je od ZK. które w rezultacie trafiają do ZK :evil_lol: Quote
Flaire Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Magda i Saga']Jednak te dane powinny się znależc w protokule i trudno organizatoroi wyciągac je od ZK. Co nie zmienia faktu, ze przy centralnym rejestrze protokoły mozna by uprościć i juz. Narazie jednak mamy co mamy.Ale mamy też naszą Podkomisję, która to Podkomisja mogłaby się zająć takim centralnym rejestrem dla agility, żeby nam wszystkim umilić życie - bo chyba po to ją mamy. :-) To jest dużo prostsze zadanie niż centralny rejestr dla całego Związku i dotyczy nieco innych psów, więc nawet gdyby Związek miał centralny rejestr wszystkich rodowodowych psów, to i tak nie pomogłoby to tym nierodowodowym, które startują w agility. A centralny rejestr dla agility mógłby pomóc wszystkim agilitowcom. Quote
saJo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Magda i Saga A mozesz sie wczesniej dowiedziec na jakim torze beda biegac seniorzy? Bo Ksieciunio ma zakaz slalomwania, wiec wtedy dpadamy zupelnie. Ma tez zakaz wchodzenia na palisade, ale wtedy mozemy pobiec sobie w jumpingu, a agility rekreacyjnie obk palisady. Ja tylko powtorzylam to, o czym rozmawialas z Magda na seminarium, przepraszam za wprowadzenie w blad. Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Magda teoretycznie seniorzy powinni znać wszytskie przeszkody, ale w praktyce to Bandzior był na zawodach 3x i to trzy razy w zerówkach :eviltong: Ale jak będzie tor "jedynkowy" to poleci sie jedynkowo łapiąc po drodze detke :evil_lol: I tak będzie fajnie :loveu: Quote
zakla Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Kiedy będą jakieś dokładniejsze informacje nt.Łodzi?:roll: Quote
niuka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 we wtorek lub srode puszcze oficjalne zaproszenie Quote
CHI Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Co do bazy danych psów agilitowych to od 30 marca (bo wielkich bojach :mad: ) mam net w domu i po 20 maja jestem do Waszej dyspozycji = mogę sie tym zająć... może nawet trochę wcześniej = jak mi oficjalna praca całkiem obrzydnie;) Sajko szykuj nr buta i długość ogona psiuńcia:diabloti: pozdrawiam CHI Quote
Magda i Saga Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Czy wiadomo juz coś o zgłoszeniach na Łódź? Bo trzeba o noclegu pomyśleć a tak to nie wiadomo co robić Quote
stereo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzwoń i rezerwuj, najwyżej odwołasz. Ludzie, którzy się wystawiają mają pewnie załatwiony nocleg, więc już mogą być problemy. Quote
Magda i Saga Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 to moze mi jeszcze podpowiesz dokąd dzwonić Quote
stereo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Nie mam pojęcia. Nigdy tam nie nocowałam. A teraz wracam na noc do Wawy. Quote
Polna Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Magda i Saga']to moze mi jeszcze podpowiesz dokąd dzwonić Możesz spróbować tutaj http://www.inocleg.pl/firma/ARTUROWEK2/strony/wizytowka.htm http://lodz.naszemiasto.pl/kontakty_adresy/41015.html ;) Quote
Magda i Saga Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dzięki Polna, mam nocleg w Arturówku:lol: Quote
Ludek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Magda i Saga napisał(a):Dzięki Polna, mam nocleg w Arturówku:lol: A jak daleko to od miejsca zawodów? I jakie są ceny? Quote
stereo Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 http://www.mosir.lodz.pl/serwis/index.php?str=47&id=1&poz=21 Quote
BooBC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 A przy okazji wystawy w Szczecinie nie ma zawodów ? ? ? Quote
cyber_killer Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 palma napisał(a):A przy okazji wystawy w Szczecinie nie ma zawodów ? ? ? Z tego co wiem to chyba tylko pokaz ... ale wiecej wie PARSONEK Quote
PARSONRK Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 palma napisał(a):A przy okazji wystawy w Szczecinie nie ma zawodów ? ? ? Nie, jest tylko pokaz w oba dni. Nie ma miejsca na stadionie na wymiarowy tor Quote
BooBC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ok dzięki :) :) :) No ale jak dla mnie na jedno wychodzi (oglądać chcę :D :D :D ) Quote
Aussie Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Słuchajcie, które właściwie zawody liczone są do Pucharu Polski? Quote
Sajko Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 1xŁąck 2xBiałystok 2xLegnica 2xSzczecin i chyba tylko tyle. Quote
Recommended Posts