simbik Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Agasia']a beda fotki VI gr :(? Już pisałam, że się niestety pomyliłam i nie było mnie przy ringu w trakcie IV, V i VI grupy :shake:, ale postaram się z Daugavpils zrobić :lol: . Tymczasem VIII GRUPA Quote
jo-jo Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Kasiu a możesz mi napisać jakie Bracco Italiano były :loveu: Quote
simbik Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 jo-jo napisał(a):Kasiu a możesz mi napisać jakie Bracco Italiano były :loveu: Był cały jeden :lol: ten ze zdjęcia z BOG PIES Kl.młodzieży PLINIO DEI SANCHI Quote
Agappe Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 OGROMNIE GRATULUJE wspaniałych wyników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poprosze stawke akit i sędziego.. Quote
Basik Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Simbik dzięki za VIII :) Pamiętasz moze kto był na 1? Widzę 4 flat, 3 logatto, 2 cocker spaniel a 1???????? Quote
simbik Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Agappe']OGROMNIE GRATULUJE wspaniałych wyników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poprosze stawke akit i sędziego.. AKITA sędzia: Zivile Povilaitine (LT) PSY Kl.championów HOKUOKENSHA NO ARASHI SUKI Kl.otwarta BUCHIDO BIEZYNAKI EMA OMOMO GAWA [quote name='Basik']Simbik dzięki za VIII :) Pamiętasz moze kto był na 1? Widzę 4 flat, 3 logatto, 2 cocker spaniel a 1???????? Niestety miałam pełną kartę w aparacie i nie zdąrzyłam coś wykasować :shake: , ale wydaje mi się że pierwszy był labrador. Może gwiezdny-wysłannik lepiej pamięta. Quote
Recommended Posts