Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
My chcemy jechać, ale znów problem z transportem. Masz może jedno wolne wolne miejse? Oczywiście dokładam się do paliwa
Jak nie wypali, pojedziesz z nami w marcu :) Luty to troche za wczesnie ;)

Posted

Zgłosznie można wysłać mail'em, ale trzeba potwierdzić telefonicznie (mówią po angielsku i rosyjsku). Opłacić można na miejscu, ale trzeba to zaznaczyć w zgłoszeniu.

• 2 months later...
Posted

Zostały niecałe dwa tygodnie na zgłoszenia, więc podnoszę temat.

Tymczasem mam problemy ze znalezieniem noclegu :shake:. W temacie z zeszłorocznej wystawy widać że trochę Polaków tam było - czy nikt nie nocował? Jeżeli ktoś ma jakieś namiary na lokum w tym mieście bardzo prosiłabym o podanie, bo już się zastanawiam czy nie spać w Kownie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja tez wypatruje i wypatruje planu sedziowania i listy zgloszonych psiakow... :) Zazwyczaj daja tak wlasnie na poczatku tygodnia w ktorym jest wystawa... czekam, czekam.. :) Mam nadzieje ze jutro to juz dadza :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chyba ta wystawa nie bedzie zbyt mocno obsadzona "naszymi", co?
Pzdr.

Delikatnie mówiąc ;) ...gdzieś mi tam tylko mignął ktoś z Siedlec:roll: . Za to ja mam w konkurencji Łotyszy i ekipę z Finlandii :cool3: .

Posted

Ale w swojej klasie jestem raczej sama :cool3: ...chyba że Finka sprawiła sobie innego psa niż tego co miała (z klasy championów). Jakby trzeba było walczyć o coś więcej to dopiero będziemy się mierzyć z Finami i Łotyszami :lol: . Plus pytanie czy nie będzie dożków wiecej bo w zeszłym roku w rozpisce było 5, a na samej wystawie w mojim kolorku było 7 - coś im organizacja kuleje.