Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciesze sie ze powiadomiono organizacje prozwierzece.Mam nadzieje, ze los tych zwierzat nie bedzie obojetny osobom, które maja możliwość w jakikolwiek sposób im pomóc!Myśle, że kojarze ogłoszenia z tej pseudo, nie sprzedawali szczeniat, wystawiali reproduktory rasy beagle, shih tzu, york biewer, buldożki.Wydaje mi sie, ze na szczenieta mial hurtowy zbyt.Smutek w oczach tych psów jest straszny!Jezeli bede mogla w jakis sposób pomóc to służe pomocą.Pozdrawiam.Czekam na dalszy rozwój tematu.

Posted

Jeśli wam sie uda z tym zainteresowaniem firm-chętnie wezme na samochód reklame takiej firmy w zamian za wirtualną adopcje/utrzymanie doga z mojego banerka.

Posted

[quote name='Norel']Jeśli wam sie uda z tym zainteresowaniem firm-chętnie wezme na samochód reklame takiej firmy w zamian za wirtualną adopcje/utrzymanie doga z mojego banerka.[/QUOTE]
też udzielę miejsca miejsca na moim samochodzie. reklama za utrzymanie psa w DT.

Guest Elżbieta481
Posted

Niestety-nie mogę wejśc na podany link.Przykro mi.
E.

Posted

są jakieś odpowiedzi z organizacji ? Czy ktoś się tym zainteresował? Czy da się coś zdziałać, czy suki do końca życia będą żyły w brudzie i co cieczkę miały psy, same zaniedbana, chore i karmione byle czym:(

Posted

[quote name='waldi481']Niestety-nie mogę wejśc na podany link.Przykro mi.
E.[/QUOTE

link strony molosy pl AdopcjeCC pomysły propozycje deklaracje itd, tam równiez rozwijam temat Akcja - Rekrutacja, licze na wasze wsparcie.pozdrowionka

Posted

Cocker_The_Best napisał(a):
są jakieś odpowiedzi z organizacji ? Czy ktoś się tym zainteresował? Czy da się coś zdziałać, czy suki do końca życia będą żyły w brudzie i co cieczkę miały psy, same zaniedbana, chore i karmione byle czym:(

MaDi jest z LSOZu.

W takich sprawach nie można pisać w necie zbyt wiele na temat podejmowanych działań, bo bywa, że psy nagle "znikają" albo inne cuda się dzieją. Napisz pw do MaDi jak się sprawy mają.