zula Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Kilka fotek cocker spanieli angielskich:loveu: Najlepsza suka w rasie (CACIB): Suka - res.CACIB Psy CACIB i res.CACIB: Najlepszy weteran: BOB: cuciola, jeśli chcesz to mogę wstawic jeszcze jakieś fotki cockerów:razz: Quote
JustynaJK Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 jakoś urodą BOB w anglikach mnie nie zachwycił,ale cóż nie jestem sędzią tej gr,nie znam się:shake: Quote
zula Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 cuciola napisał(a):wstawiac jak najwiecej fotek! :) Powstawiam, ale nie wcześniej niż w przyszłym tygodniu:roll: Quote
KaRa_ Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Znalazlam jeszcze pare fot z wystawy:lol: Quote
małyskrzat Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='JustynaJK'] :loveu: :loveu: :loveu: piękne zdjęcia-JustynaJK masz jeszcze dinmondy??? Quote
małyskrzat Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='JustynaJK'] :loveu: :loveu: :loveu: i dla Ciebie:Rose: Quote
panienkabubu Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='JustynaJK'] [quote name='JustynaJK'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: ale wyczesane :mdleje: Quote
cockermanka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Widzę,że nawet kilka cockerów angielskich się znalazło :-) Quote
cuciola Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 ma ktos jeszcze jakies fotki? :) chetnie obejrze! Quote
panienkabubu Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='JustynaJK'] patriota :cool3: Quote
macsow1 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 tak malo zdjec grzywaczy.. ma ktos moze wiecej????? bylo 254 grzywacze a zdjec 10 ... no wstyd :eviltong: pieknie prosze o jeszcze:) Quote
JustynaJK Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 grzywaczy nie mam wogóle,po prostu nie doszłam tam,wszędzie być nie dało rady,lecz napewno jacyś inni dogamaniacy byli na grzywkach Quote
anushka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='JustynaJK'] gdybym głowy nie zauważyła to pewnie nie wiedziałabym nawet,że to afgan :crazyeye: bardzo podobają mi sie te psy ale dużo pracy jest przy nich :oops: ten jest mega wyczesany ,śliczny :placz: Quote
karolayna Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 czy ktoś jeszcze uchwycił shih tzu?:cool3: Quote
Recommended Posts