furciaczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 małyskrzat napisał(a):przecież wiem- chciałam zażartować:eviltong: hehe sory ale ostatnio malam stycznosc z malo rogarnietym czlowiekiem i wzielam to na powaznie:oops: seplasam:oops: Quote
małyskrzat Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 furciaczek napisał(a):hehe sory ale ostatnio malam stycznosc z malo rogarnietym czlowiekiem i wzielam to na powaznie:oops: seplasam:oops: ploosie:evil_lol: Quote
zula Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 cuciola napisał(a):a gdzie byly spaniele angielskie? Cocker spaniele angielskie były w pawilonie nr.3 na ringach 9-12 Quote
eria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='APSA']Czy ktoś wie, czy to brązowe jest rasowe? http://s85.photobucket.com/albums/k7...swiatowa10.jpg http://s85.photobucket.com/albums/k7...swiatowa11.jpg raczej kundelek, wypisz wymaluj Twoja Saba !!!!!! :loveu: Quote
olcha Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 eria napisał(a):raczej kundelek, wypisz wymaluj Twoja Saba !!!!!! :loveu: Ja się poddaję. Myślałam, że znam sporo ras...ale teraz...Teraz to nawet takiej jednej cziłałki nie rozpoznałam :shake: Quote
cockermanka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='cuciola']zula mi chodzilo raczej o fotki :D hahaha..szczerze mówiąc,to ja też odpowiedziałabym tak,jak zula:evil_lol: heh..fotek mamy "trochę" na forum spanielowym...:roll: i jeszcze czekam na CD z fotkami... Quote
cuciola Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 moge prosic o dokladnego linka do tematu? :) Quote
cockermanka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Proszę bardzo - http://www.spaniele.pl ,żeby wejść dalej na forum,trzeba się zrejestrować i przedstawić w temacie "witamy na spaniele.pl" A galeria po-światówkowa jest tu : http://www.spaniele.pl/viewtopic.php?t=2312 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Cockermanka, a jak Wam poszło ? :) Quote
cockermanka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cockermanka, a jak Wam poszło ? :) Dwie bdb i dwie dosk - czyli,w zasadzie nieźle....:cool3: Quote
JustynaJK Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 spaniele to też moja ikochana rasa,mam do niej wielki sentyment:lol: wróciłam już z pracy i jeszcze coś powstawiam jeżeli Was to nie zanudza:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 cockermanka napisał(a):Dwie bdb i dwie dosk - czyli,w zasadzie nieźle....:cool3: No to ogromniaste gratulacje się należą! :multi: Quote
cockermanka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No to ogromniaste gratulacje się należą! :multi: Biorąc pod uwagę ,jak liczne były stawki i jak ostre było sędziowanie,to może i tak :loveu: JustynaJK,a cockery angielskie nawinęły Ci się pod obiektyw? Może któryś z moich piesów sie znajdzie? Quote
cuciola Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 kurcze moglibyscie chociaz kilka fotek spanielkow powklejac spanielkomaniacy? bo zanim sie zarejestruje itp.. a chodzi mi tylko o obejrzenie fotek :) Quote
cockermanka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Wkleimy,ale nie obiecuję,że dziś...bo startujemy w środku nocy do Nowej Rudy....i może zabraknąć czasu....ale dzwoniłam do zuli - postara się conieco wrzucić za chwilę :-) JustynaJK - jeszcze,jeszcze ! :-) Quote
JustynaJK Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='cockermanka']Biorąc pod uwagę ,jak liczne były stawki i jak ostre było sędziowanie,to może i tak :loveu: JustynaJK,a cockery angielskie nawinęły Ci się pod obiektyw? Może któryś z moich piesów sie znajdzie? chyba niestety nie mam więcej anglików tylko ten czarnulek. Poszukam jeszcze:lol: Quote
cockermanka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 JustynaJK napisał(a):chyba niestety nie mam więcej anglików tylko ten czarnulek. Poszukam jeszcze:lol: No,na amerykany też się nie pogniewam ;-) Quote
reksio_cwaniak Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 A może ktoś ma jakieś ujęcia sznaucerów pieprzaków z WDS Quote
reksio_cwaniak Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Oczywiście chodzi mi o czołówkę miniatur Quote
cuciola Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 dziekuje za cudowne fotki i czekam na wiecej! :) Quote
Recommended Posts