Nugatowa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Marysiu ta wystawa na Twoich zdjęciach wygląda jak Westminster Club of America ! :multi: :multi: :multi: REWELACJA Quote
Honey Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Marysiu, jak doczytalam do tego reflektora prowadzacego psy to unosilam sie juz calkiem sporo nad krzeslem.... i po nastepnym zdaniu opadlam z hukiem na miejsce :lol: To bylo dobre :cool3: ( a juz przez moment zalowalam, ze cos takiego przegapilam :razz: ) Gdzie mozna wystosowac oficjalne pismo o zatrudnienie Marysi do oprawy artystycznej kolejnej polskiej swiatowki ? :) ( o ile takowej dozyjemy...) Quote
lavinia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Marysiu, Ralph - wasze zdjęcia są przepiękne !!! ale GDZIE SĄ BULDOŻKI ???????:evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: Quote
dog_master Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 http://kubus.kozacy.boo.pl/?p=39 przebieranki psow i wlascicieli :) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Nugatowa']Marysiu ta wystawa na Twoich zdjęciach wygląda jak Westminster Club of America ! :multi: :multi: :multi: REWELACJA To najlepszy dowód na to, że zdjęcia kłamią :cool3: [quote name='Honey']Marysiu, jak doczytalam do tego reflektora prowadzacego psy to unosilam sie juz calkiem sporo nad krzeslem.... i po nastepnym zdaniu opadlam z hukiem na miejsce :lol: To bylo dobre :cool3: ( a juz przez moment zalowalam, ze cos takiego przegapilam :razz: ) A wiesz, przypomniałam sobie pokazy koni arabskich dla vipów przed aukcją. Ciepła, letnia noc, czerń nieprzenikniona, barwny dym i cztery punktowe reflektory na konia. Bajka, do końca życia tego nie zapomnę :lilangel: Zdjęcia nie są w stanie tego oddać, choć coś to porobiłam oczywiście klik, klik, klik :) wszystkie analogowe [quote name='lavinia']Marysiu, Ralph - wasze zdjęcia są przepiękne !!! ale GDZIE SĄ BULDOŻKI ???????:evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: Eeeeeee, jeden mieszka u mnie na osiedlu :cool3: Psy wbiegły na ring po czym podlegały uważnej ocenie sędziego :) Bobtail Nowofundland Welsch Szorstki jamnik standart Akita Grand Basset Griffon Vendeen :loveu: Bracco italiano :loveu: Cocker spaniel Maltańczyk Wilczarz irlandzki CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Potem była długa chwila niepewności, konferansjer i sędzia spotkali się, po czym padło... ...miejsce trzecie/third place - maltańczyk/maltese Moja złośliwa pamięć twierdzi, że na to pani z maltańczykiem obróciła się na pięcie i poszła na podium, więc fotki niet. Ale może moja złośliwa pamięć się myli? ...miejsce drugie/second place - nowofundland/newfoundland Pan od nowofundlanda skoczył z radości :) ... pierwsze miejsce/first place (chwila ciszy) bracco italiano No i dziw, że szyby nie pękły, bo owacja była taka, że hej! (jak mawiają starzy górale) ;) A pani uściskała psa, zrobiła rundę honorową i pobiegli na podium :klacz: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 III BIS - maltańczyk II BIS nowofundland kadrowane niemiłosiernie: Best in World Dog Show Poznań 2006 - bracco italiano K-O-N-I-E-C Quote
cuciola Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 a ja szukam bassethoundow ( jak to sie tam pisalo,nie moja rasa)..kolezanka prosila mnie o fotki :) Quote
betty_labrador Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 PIEKNE FOTKI!!! sluchajcie czy w Polsce sa basset bleu gascogne? tzn takie psy: bo ja dzis doznalam szoku bedac w przekonaniu ze nie ma ich w Polsce-albo o tym nie wiem,,,,, stalam rano z Tosca na przystanku w Radzyminie i czekalam na autobus-nagle patrze a po drugiej strony ulicy idzie facet z psem na smyczy-i tak mysle ze to nie moze byc kundel bo wyglada jak pies tej rasy. polecialam do niego bo mialam jeszcze czasu troche. i sie spytalam i sie okazalo ze to pies tej rasy sprowadzony z Francji :crazyeye: :crazyeye: nawet tatuaz mi facet pokazal w psim uchu! i ze ma papiery. wzielam tylko numer tel. zeby sie skontaktowac.....bo autobus juz nadjezdzal. a myslalam ze w Radzyminie nie ma az tak rzadkich ras oprocz mojego flata...:razz: Quote
Agappe Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Marysia cudowne zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
JustynaJK Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 cudowna fotorelacka-dzięki Tobie mozna przeżyć wszystko ponownie w domu przed kompem! Quote
BeataSabra Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 puli napisał(a):A po czym poznałas że to nie samica???:crazyeye: :eviltong: Samica by miała ladnie włosy ulożone ten ma artystyczny nieład:evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
BeataSabra Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Hania napisał(a):I wyglądało to naprawdę niesamowicie. Ten pies był przepiękny - a przyjechał z tego co pamiętam z Anglii. Naprawde piękny polskie czerwono- białe są bardziej podobne do spanieli Ech kocham swetry bardzo bardzo Quote
BeataSabra Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Marysiu super zdjęcia na chwile sie oderwałam od problemów (Sabra chora) Czy masz moze wiecej zdjęć Arabów nie krzyczcie kunie to takie duże psy które mają za dużo hormonu wzrostu Quote
cuciola Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 kto da basetki? :) pozostale zdjecia cudne! nareszcie dobrnelam do konca tematu Quote
marmara_19 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Spaniel bretoński jeśli się nie mylę - fajny piesek, cały czas merdał ogonem :) Marysia i Una fajny ten spanielek:D ma troche dluzsza kufe niz ten ktorego znam.. ale ten nasz znajomy jest juz starenki.. z dysplazja.. otyly... i puszczany samopas odkad zdiecko sie w domu urodzilo:angryy:a taki fajny i kochany i na spacerki ze mna chodzil.. Quote
M10M Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Bassety robiła KaRa - są gdzieś na początku ;) Quote
Honey Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='betty_labrador']PIEKNE FOTKI!!! sluchajcie czy w Polsce sa basset bleu gascogne? tzn takie psy: bo ja dzis doznalam szoku bedac w przekonaniu ze nie ma ich w Polsce-albo o tym nie wiem,,,,, stalam rano z Tosca na przystanku w Radzyminie i czekalam na autobus-nagle patrze a po drugiej strony ulicy idzie facet z psem na smyczy-i tak mysle ze to nie moze byc kundel bo wyglada jak pies tej rasy. polecialam do niego bo mialam jeszcze czasu troche. i sie spytalam i sie okazalo ze to pies tej rasy sprowadzony z Francji :crazyeye: :crazyeye: nawet tatuaz mi facet pokazal w psim uchu! i ze ma papiery. wzielam tylko numer tel. zeby sie skontaktowac.....bo autobus juz nadjezdzal. a myslalam ze w Radzyminie nie ma az tak rzadkich ras oprocz mojego flata...:razz: Hehe.. skoro sa juz w Polsce Petit Bleu de Gascogne, to czemu nie ma byc bassetow :lol: Na swiatowce zadnych gaskoncow nie bylo :( Quote
betty_labrador Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Honey napisał(a):Hehe.. skoro sa juz w Polsce Petit Bleu de Gascogne, to czemu nie ma byc bassetow :lol: Na swiatowce zadnych gaskoncow nie bylo :( wiesz-ja tam nie wiem ;) ale myslalam ze u nas na zadupiu za przeproszeniem jakim jest Radzymin i psy wisza na lancuchach lub biegaja po podworku jako stroze , nie ma za duzo psow rasowych-a szczegolnie rzadkich ras. tzn jest moze i moja Tosca, poza tym widze czesto blekitnego doga niemieckiego-ale to juz mniej rzadki. no ale to fajnie ;) Quote
PANGEA Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Honey napisał(a):Hehe.. skoro sa juz w Polsce Petit Bleu de Gascogne, to czemu nie ma byc bassetow :lol: Na swiatowce zadnych gaskoncow nie bylo :( Na pierwszej Klubowej Wystawie Bassetow byly 2 bleu z CZech i od tego czasu nie bylo zadnego. Jak do tej pory do Klubu Bassetow nie zglosil sie zaden. Jesli sa jakies to sie ukrywaja. Quote
Rul Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 a tu chyba ktoś padł z wrażenia :cool3: ? DZIĘ-KU-JE-MY! Quote
M10M Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Może to pokłony przed zwycięzcą.... :evil_lol: ;) Quote
moth Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Rul'] a tu chyba ktoś padł z wrażenia :cool3: ? DZIĘ-KU-JE-MY! [quote name='M10M']Może to pokłony przed zwycięzcą.... :evil_lol: ;) Zdjęcie jest ucięte i nie widać, ale noga nalezy do właścicielki Grand Basset Griffon Vendeen, która wystawia swojego psa klęcząc po prostu. :lol: Ale rzeczywiście, na pierwszy rzut oka wyglada jakby padła. :evil_lol: Quote
cuciola Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='M10M']Bassety robiła KaRa - są gdzieś na początku ;) wlasnie te poczatkowe zdjecia mi sie nie wyswietlaja :shake: moglabym prosic o wstawienie jeszcze raz? :oops: Quote
PANGEA Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 moth napisał(a):Zdjęcie jest ucięte i nie widać, ale noga nalezy do właścicielki Grand Basset Griffon Vendeen, która wystawia swojego psa klęcząc po prostu. :lol: Ale rzeczywiście, na pierwszy rzut oka wyglada jakby padła. :evil_lol: Rozumiem, ze poznalas po falbance spodnicy :diabloti: Quote
Recommended Posts