sylrwia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='puli']Ralph - Wybrałaś komondora z Finlandii - akurat śmierdzacego, ale były tam też inne - świeżo prane z okazji Światówki.;) Z burkami nie jest tak strasznie jak sie wydaje..:p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25385&page=6&highlight=puli Poważnie pies śmierdział?? Quote
ralph Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 sylrwia napisał(a):Poważnie pies śmierdział?? powaznie :( Quote
twiggy Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='gochgoch']to ja pokażę trochę wyżłów...:evil_lol: Łeee!!!Elegancko wyzedł ten wielkouchy weimarek!!!:loveu: Quote
Rauni Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Deirdre']No i tu mam troszke namieszane ale posiłkowałam sie grafika z googli i chyba dobrze poprzydzielam nazwy: OWCZAREK PIKARDYJSKI (niezbyt pięknie pachniały!) Nie pachniały, a sędzia o jednego sobie rękę pobrudził...:shake: CAO DE SERRA DE AIRES Ten na zdjęciu niżej to też owczarek pirenejski a poil long, nie cao de sierra de aires. Quote
betty_labrador Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 zdjecia mojej kuzynki, ktora na forum ma nick porzeczka alpejski jamniko gonczy amstaff flat coated retriever czy ktos powie mi co to za rasa? bo bardzo mi sie spodobal-ale wlasciciel podal mi nazwe tak szybko po jakiemus ze nic nie zrozumialam... :-P tego tez nie wiem...:shake: czy to jest moze istryjski(lub istryjski?) gonczy ? czy sie myle? Quote
betty_labrador Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 tzn ten ostatni to gonczy styryjski czy istryjski? a ten to co za pies? alaskan malamut(lub malamiut-jak kto woli-bo tak czytal pan na ringu glownym wymieniajacy wchodzace rasy psow :roll:) nowofundland czy to jest porcelaine? puli-naszej dogomaniaczki puli :cool1: labek i setery shelties spinone italiano staffik terriery szkockie Quote
betty_labrador Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 sory-to chyba jednak golden i setery.. ale gafa... tornjak i wilczarz Quote
Nesuniaaa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 labek i setery Betty chyba golden i setery:D Ten piesek ma długą sierść:) Quote
betty_labrador Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Nesuniaaa']labek i setery Betty chyba golden i setery:D Ten piesek ma długą sierść:) no no..sory-poprawilam sie w kolejnym poscie :) Quote
Gazuś Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Nesuniaaa']labek i setery Betty chyba golden i setery:D Ten piesek ma długą sierść:) To GOLDEn - mój Doc i setery! ;) Quote
dog_master Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='betty_labrador']czy ktos powie mi co to za rasa? bo bardzo mi sie spodobal-ale wlasciciel podal mi nazwe tak szybko po jakiemus ze nic nie zrozumialam... :-P tego tez nie wiem...:shake: czy to jest moze istryjski(lub istryjski?) gonczy ? czy sie myle? IMHO: [SIZE=-1]Français Blanc et Orange i [SIZE=-1]Istarski Ostrodlaki Gonic Quote
Atrisko Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 SZPIC WILCZY (ten na skarpety ;) ) Zaraz, zaraz... na jakie skarpety? o co tutaj chodzi.... chyba nie jestem w temacie to proszę o przekierowanie:lol: . Zdjęcia śliczności...a to szczególnie bliskie moim uczuciom... dzięki Quote
shangri_la Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='betty_labrador'] a ten to co za pies? na moje oko to gończy Schillera -Schillerstovare pozdrawiam Quote
Paulina87 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Atrisko']SZPIC WILCZY (ten na skarpety ;) ) Zaraz, zaraz... na jakie skarpety? o co tutaj chodzi.... chyba nie jestem w temacie bto proszę o przekierowanie:lol: . Zdjęcia śliczności...a to szczególnie bliskie moim uczuciom... dzięki Ze skarpetami chodzi o to, że wyczesana sierść szpica świetnie nadaje sie do skarpet robionych na szudełku. W dziale chyba o pielegnacji sierści jest wątek na ten temat. :cool3: Quote
betty_labrador Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Gazuś napisał(a):Betty chyba golden i setery:D Ten piesek ma długą sierść:) To GOLDEn - mój Doc i setery! ;) wiesz-przez mysl przeknelo mi ze to moze byc Twoj pies.. ale wolalam nie dociekac by sie glupio nie pomylic. to fajnie ze zagadki zostaly rozszyfrowane ;) Quote
Atrisko Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Oooo....dzięki Paulinko ,muszę poszukać i chyba zacząć uczyć się na szydełku robić skarpetki... Quote
Paulina87 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Atrisko']Oooo....dzięki Paulinko ,muszę poszukać i chyba zacząć uczyć się na szydełku robić skarpetki... Tutaj jest ten wątek :cool1: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30171 A tutaj kurs robienia na drutach :evil_lol: http://makatka.pl/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=84&Itemid=32 Quote
Shanny.. Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Jak fajnie, będąc na wystawie spotkałam dogomaniaków nie zdając sobie z tego sprawy. :lol: Quote
Honey Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Shanny.. napisał(a):Jak fajnie, będąc na wystawie spotkałam dogomaniaków nie zdając sobie z tego sprawy. :lol: Fajnie, ze spotkalas, czy fajnie, ze nie zdawalas sobie z tego sprawy ? :razz: :evil_lol: Quote
maga18 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Ania-k']maga jaki Tofik cudny :loveu: jak wam poszło ??? dzięki :) my tylko/aż doskonali w stawce 29 psiaków Quote
Shanny.. Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Honey napisał(a):Fajnie, ze spotkalas, czy fajnie, ze nie zdawalas sobie z tego sprawy ? :razz: :evil_lol: No raczej, że spotkałam. :lol: moze dla nich lepiej, ze nie wiedzialam :evil_lol: zagadalabym na smierc.:evil_lol: Quote
kathie Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='eria']kaukaz na 100% bo uszki widać obcięte swoją drogą, one mają bardzo różne umaszczenia, widziałam już nawet całkowicie białe kaukazy- miodzio :loveu: i takie jasne kremowe:loveu: dzięki bardzo :) a takiego kremowego to mam tutaj :) Quote
kathie Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 ralph napisał(a):powaznie :( potwierdzam - też robiłam mu zdjęcie i zapaszek rzeczywiście był nieciekawy ... Quote
sylrwia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 kathie napisał(a):potwierdzam - też robiłam mu zdjęcie i zapaszek rzeczywiście był nieciekawy ... Pewne świerzo z pastwiska biedak byl zabrany na jakąś tam wystawę a Wy się czepiacie zapachu:evil_lol: A tak na powarznie ciekawe czy sędzia przyjął go do oceny takiego skunksa??:cool1: Quote
Recommended Posts