JoannaP Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='dobi-fan']Witam serdecznie! Najpierw gratuluje wszystkim uczestnikom wystawy!:multi: Ma ktos z was fotki pinczerkow miniaturek? A moze tez stawki? Pozdrawiam Ala http://www.pincove.cz/svetova_vystava_06.php powyższy link jest do czeskiej strony z wynikiami i kilkoma fotkami miniatur Wprawdzie moje trzy średnie pinczerki dostały cieczki (złośliwe bestie ;) ), ale ja byłam i pooglądałam. Córcia mojej Nikity - Nikita z Zadziornego Gangu , pinczer mini- zdobyła SREBRO !!!!! Quote
eria Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 a sznaucerów olbrzymów to już w ogóle nikt nie lubi :placz: Quote
Tośka_m Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Trochę późno, ale ja również się dorzucę: Owczarki australijskie: Hiszpańskie psy dowodne: Oficjalne rozpoczęcie mistrzostw obedience: Nasi :cool3: Pokaz wyszkolenia i tańca Polskie rasy: Nuuda :cool3: Nikt nie sfocił łajki rosyjsko-europejskiej? Quote
anushka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 ja myślałam,że znam dużo ras...no więcej niż dużo...:roll: ale jak oglądam te fotki to dochodzę do wniosku że znam znikomą ilość...niektóre to nawet jakbym na ulicy zobaczyła to pewnie bym nie pomyślała,że to rasowe psiaki sa...:roll: ale fotki nacykaliście sporo,dzięki wam czuję się tak jakbym tak była,bardzo wam dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: a wogóle to jaki pies wygrał cała wystawę???:razz: Quote
Nesuniaaa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Troszkę akit japońskich Najpierw zdjęcia spoza ringu: Zama Zama Zakuro Zama Znowu Zama :loveu: Quote
Nesuniaaa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Reszta zdjęć z ringu i nie tylko: Z ringu: Quote
Nesuniaaa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Mam jeszcze strasznie dużo zdjec, ale zero chęcia do przerobienia ich i wklejenia:) Quote
Paulina87 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='eria']a sznaucerów olbrzymów to już w ogóle nikt nie lubi :placz: Jak to nikt nie lubi ja wkleiłam kilka zdjęć olbrzymów http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928&page=39 Quote
Irviers Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 A czy ktos ma jeszcze jakies fotki sznaucerów? bo moje prawie wszystkie nie wyszły :placz: Quote
eria Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 tak Paulinko, o tych kilku wiem:loveu: , ale odczuwam niedosyt :roll: Quote
betty_labrador Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Deirdre']czy to przypadkiem nie jest perro de aqua??? bo cao de serra de aires to jednak wygląda tak: http://images.google.pl/images?hl=pl&q=cao+de+serra+de+aires znaczy nie ma takich loczków wpadających w dredziki tylko gładko rozczesany i ledwo falisty jest... a wiesz, mozliwe-myli mi sie wiele ras ;) dzieki, poprawie. Marmara byly spaniele bretonskie-ale nie mam ich zdjec.. [quote name='Ania-k'] a wogóle to jaki pies wygrał cała wystawę??? bracco italiano. wstawilam jego fotke pare postow wczesniej :) zaraz dam reszte zdjec Quote
Paulina87 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Mam jeszcze takie niewyraźne olbrzymki na pocieszenie :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 pumi schapendoes schipperke(nie wiem czy tak sie pisze) saarlooswolfhound ] sloughi spinone italiano springer spaniel walijski thai ridgeback azawakh basset feuve de bretagne jeszcze jeden bracco italiano borzoj bernenski gonczy shikoku chart afganski wetterhoun wilczak czeski wyżeł węgierski krótkowłosy Quote
Ludiana Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 MartaReksKiwi napisał(a):A czy ktos ma jeszcze jakies fotki sznaucerów? bo moje prawie wszystkie nie wyszły :placz: Mam kilka fotek, wieczorem spróbuję coś wstawić. Jechałyśmy razem pociągiem, pozdrawiam Quote
fattyciak Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Nikomu się nie zaplątał gdzieś w aparacie mastino albo anatolian? Błaaaagam ;) Quote
ralph Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 czy moze byc cos brzydszego od bf? jednak moze :) cudny gremlinek :) Quote
ralph Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 jednak zostane przy krotkowlosych. jego juz bym do lozka nie wpuscila :( Quote
Recommended Posts