KaRa_ Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dogomaniacka Risa (JOY OF LIFE Diervilla) Quote
massima Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Paulinka18 napisał(a): Dobcie Pierwsze foto to: ORNELLA de Grande Vinko a druga to hmmm - w tle leży moja sunia :D Klasa użytkowa - suk Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ogromne gratulacje dla suczki i właścicielki!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Em-ka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dziękujemy za przyklejenie tematu :) :multi: Quote
Pysia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Atena napisał(a):Powiem tylko,z ę nie przypuszczałam ze niufki są aż takie wielkie... ja przeszłam koło takiego olbrzyma to wow! Fajny misiek:loveu: A jak zobaczyłam w samochodzie na parkingu dwa grzywacze w kubraczkach to myslałam, ze jesden to maskotka (z daleka) ale naprawde piękne.. Własnie, nie zapomnijcie o nagusach:evil_lol: No takie wielkie nie są ;) Mam dwa ;) Landseery większe :evil_lol: I bernardyny:evil_lol: W landseerach wygrała JWW suka z Polski :multi::multi::multi: Z pierwszego polskiego miotu :multi::multi::multi: Brawo FATIMA u Źródeł Wisły !!!! Quote
stellanovaa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):A ja nie widzę, żadnych zdjęc od Kary :placz: :placz: :placz: tylko mi wyskakuje photobucket.com :angryy: :placz: Ja też tak mam.... ...tylko "photobucket.com" :-( Przeszłam strona po stronie w nadzieji , ze wreszcie któras się otworzy :roll: . Jednak nic mi się nie pokazało :shake: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
eria Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :loveu: Dziekuję Paulinie za olbrzymki !!!!!:loveu: :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Kara wstawiłaś tyle zdjęc leonbergerów i były tosy i mastino, a w tej samej hali tylko na innym ringu były duże szwjacarskie psy pasterskie - masz ich jakieś fotki? :cool3: Albo inni fotografowie?:cool3: edit: oj przepraszam - znalazłam siebie :D Ja w żółtej kurtce trzymam Norkę po lewej Bohun (3. miejsce wśród psów - pośrednia) Masz więcej? :) Quote
Mi. Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dalej czekam na weimary i grzywacze:cool3: :multi: Korenia napisał(a):Ja mam weimarki z Wrocławia :P Jakbys chciala to moge ci wyslac :P dawaj na PW:):):) Quote
Squ Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 *luthien* napisał(a):dawaj na PW:):):) Wstaw tutaj :p Nie Ty jedna weimarki chcesz pooglądać. Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ja bardzo prosze o focie: Golden retrieverów i yorków Quote
Nugatika Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 a dzisiaj wielkie finały!! czekamy z niecierpliwoscia na foty ;) a moze ktos pokusil sie dzisiaj na HISZPANSKIE PSY WODNE, moglam wczoraj o tym napisac, ale zupelnie mi to z glowy wylecialo :/ błagam o jakiekolwiek fotki!! Quote
Nugatika Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 aha i dziekuje pieknie za bernusie!! :) Quote
PaYooK Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ELO!!! jak wroci aparat z wystawy to cos powstawiam foteczek Quote
~Marta~ Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Cos mało foteczek z dzisiaj. Kara TC a masz zdjęcia chińskich grzywaczy?? Quote
Cavisia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Kara, a może ci się jakieś cavaliery trafiły :lol: Quote
Kate I Luka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wreszcie foty bokserów :klacz: :klacz: :klacz: I :modla: o jeszcze :razz: Quote
KaRa_ Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ~Marta~ napisał(a):Cos mało foteczek z dzisiaj. Kara TC a masz zdjęcia chińskich grzywaczy?? Mam;) jo-jo napisał(a):Kara a co z dożkami :mad: :lol: Dzisiaj będą;) Cavisia napisał(a):Kara, a może ci się jakieś cavaliery trafiły :lol: Jakiś jest;) Quote
Agappe Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 PaYooK napisał(a):ELO!!! jak wroci aparat z wystawy to cos powstawiam foteczek Paayyy masz taki fajny aparat, który sam chodzi po wystawie i cyka fotki? ;) Quote
Mona4 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 go|denk@! napisał(a):Ja bardzo prosze o focie: Golden retrieverów i yorków Fotki Yorkow na Yorklandzie:lol: www.yorkland.pl Quote
Atena Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Pysia napisał(a):No takie wielkie nie są ;) Mam dwa ;) Landseery większe :evil_lol: I bernardyny:evil_lol: W landseerach wygrała JWW suka z Polski :multi::multi::multi: Z pierwszego polskiego miotu :multi::multi::multi: Brawo FATIMA u Źródeł Wisły !!!! Ale w porównaniu z moim dorosłym berneńczykiem co ma 68cm to wielki dla mnei jest:razz: Tym bardziej że ta sierść tego nifka powiekszyła:evil_lol: Quote
Recommended Posts